Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
zmajcica7 napisal/-a:jst mam sm eno vprasanje v zvezi za republisko štipendijo
zanima me , ce jo moras vrnt (za leto nazaj), ce pac ne prides v naslednji letnik faksa
Ja če ne nadaljuješ študija, če pa ponavljaš al pavziraš si pa eno leto brez potem daš dokazila, da si opravila izpite in ne rabiš vračat in jo spet dobiš.
pa pa
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
lastovka79 napisal/-a:Štipendija in preživnina se 100% ne izključujeta. Res je, da ne moreš imeti rep. in Zois. štipendije naenkrat. Lahko pa imaš PREŽIVNINO IN ŠTIPENDIJO. Jaz sem imela oboje. Nobenih problemov ni bilo, ko sem bila na faksu. Enako velja za mojo sestro: dobiva in preživnino in štipendijo pa je stara 22.
Ena je imale Zoisovo, druga pa ima republiško pa nikjer niso komplicirali. Zakomplicira pa se seveda takrat, ko je preživnina velika.
In kok je za vas visoka preživnina????
Jaz dobivam 45 000sit. Določil mi jo je pa sodišče ati mi pa direkt na moj račun nakazuje????
zato ker bom letos dala za štipendijo ker mami full manj dela in je bila eno leto na bolniški.
poskusila bom. Upam, da mi bo uspelo.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- lastovka79
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 3. 2005
Jaz sem imela 14.000 SIT preživnine. Lani.
- lastovka79
- Sramežljivka
Seveda je bila tudi zame preživnina določena prek sodišča.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Mislim, da je povprečna preživnina 15000 SIT. 45 tisočakov je že kar zgledna (toliko jaz še štipendije nisem imela).
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
tmalaa napisal/-a:Ja če ne nadaljuješ študija, če pa ponavljaš al pavziraš si pa eno leto brez potem daš dokazila, da si opravila izpite in ne rabiš vračat in jo spet dobiš.
kaj ni tko, d je treba štipendijo zamrznit??
Mogoče kako cojzovo ja, jaz mam republiško in nism nč zmrzvala, sam podalšala je nism, pol so me pa povabl na razgovor, ker jim ni blo jasn zakaj in smo se zmenl, da mi jo dajo drug let nazaj, ker sem bla pridna in sem opravla vse izpite. Si pa v tem primeru nov štipendist in ti gre vse od začetka.
pa pa
-
SKY PRINCESS - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
- Kraj: MaRiBoR
A je bla mogoče dans štipendija al bo jutri?Ker ne vem,saj sm študentka 1.letnika,pa me zanima,do kdaj dobivamo štipendijo.Katera ve?
-
mala punci - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 6. 2005
Ko sem še jz hodla v srednjo šolo je bilo tako da smo jo septembra dobili normalno, potem pa konec oktobra prvo za tisto šolsko leto. Ker pa si prvi letnik bi jo pa mogla dobit šele oktobra ker je do sedaj še nisi prejemala. Tak se men zdi
- lastovka79
- Sramežljivka
Štipendija se dobi za mesec nazaj. To pomeni, da študenti prvo štipendijo dobijo za oktober, drugo za november...
Oktobrsko štipendija naj bi bila izplačana 10. novembra, vendar s prvo ponavadi zamujajo in jo izplačajo nekje konec novembra.
Se pravi, če si brucka, nikakor nisi mogla dobiti štipendije danes.
Oktobrsko štipendija naj bi bila izplačana 10. novembra, vendar s prvo ponavadi zamujajo in jo izplačajo nekje konec novembra.
Se pravi, če si brucka, nikakor nisi mogla dobiti štipendije danes.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Vermilion napisal/-a:ok, en neumn uprašanje
sj, loh za štipendijo oddam ta obrazc k je na net objavlen, ni nujno, da grem ravn kupit unga u papirnico?!?
Moaraš ga kupiti. Dvomim, da tisti z neta velja.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
.:sonchika:. napisal/-a:Vermilion napisal/-a:ok, en neumn uprašanje
sj, loh za štipendijo oddam ta obrazc k je na net objavlen, ni nujno, da grem ravn kupit unga u papirnico?!?
Moaraš ga kupiti. Dvomim, da tisti z neta velja.
pojma nimam, ker mi ga vsak let pošlejo po pošti
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- ivana orleanska
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2004
- Kraj: tupatam
oj!
rabim malo vase pomoci...napisati hočem prošnjo za kadrovsko štipendijo pa ne vem kako se spraviti poleg....
mi lahko kera pomaga?
kaj naj napisem in kako?
hvala
rabim malo vase pomoci...napisati hočem prošnjo za kadrovsko štipendijo pa ne vem kako se spraviti poleg....
mi lahko kera pomaga?
kaj naj napisem in kako?
hvala
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
a mi loh prosim poveste kdaj bom zvedla če sem dobila štipendijo al ne??
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov