Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ne neboš rabla vračat...
pa tud če pavziraš ne....
glede povprečja pa ni važno, lah maš 6,0 pa jo še vedno dobiš, sam naret morš letnik...
povprečje je pomembno sam pri dodatku za uspeh-boljše kot je več keša dobiš zraven ....gre pa od 7,7 dalje da dobiš...
lp
pa tud če pavziraš ne....
glede povprečja pa ni važno, lah maš 6,0 pa jo še vedno dobiš, sam naret morš letnik...
povprečje je pomembno sam pri dodatku za uspeh-boljše kot je več keša dobiš zraven ....gre pa od 7,7 dalje da dobiš...
lp
- chica bella
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 3. 2007
KittyKiss napisal/-a:Ej..a štipendija je septembra še? pa je oktobra ni al obratno?
Dijaki jo dobimo septembra (še lanska), pol pa konec oktobra novo...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Da ti daje država štipendijo je to republiška ane?
Do kdaj je treba oddati vloge?
Hvala
Do kdaj je treba oddati vloge?
Hvala
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja to vem...
Am to, da so nizki dohodki pa tk naprej...ne zaradi nadarjenosti...
Am to, da so nizki dohodki pa tk naprej...ne zaradi nadarjenosti...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Novo vprašanje:
Mam Zoisovo štipendijo, pa mam slab filing, da letos ne bom naredila letnika, tak da mi bo pač mirovala to leto. A je kaka možnost, da mam to leto pa republiško? Al pač ne morem nič met?[/b]
Mam Zoisovo štipendijo, pa mam slab filing, da letos ne bom naredila letnika, tak da mi bo pač mirovala to leto. A je kaka možnost, da mam to leto pa republiško? Al pač ne morem nič met?[/b]
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jst mam tud eno vprašanje.
V srednji šoli je bilo tako da če nisi naredil letnika, si moral ves denar, ki si ga dobil od štipendije, vrnit.
Kako pa je s tem na faxu? A če ne narediš letnika, moraš tudi vse vrnit?
V srednji šoli je bilo tako da če nisi naredil letnika, si moral ves denar, ki si ga dobil od štipendije, vrnit.
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ za katero štipendijo ti to mislš?
K mislm, da če nisi naredu letnika, da ti ni blo treba vrnit štipentija, razen če si se izpisal. Drgač so ti jo pa zamrznili za eno leto in si jo naslednje leto spet dobil, če si izpolnjeval pogoje (vsaj za Zoisovo mislm da je tak)
K mislm, da če nisi naredu letnika, da ti ni blo treba vrnit štipentija, razen če si se izpisal. Drgač so ti jo pa zamrznili za eno leto in si jo naslednje leto spet dobil, če si izpolnjeval pogoje (vsaj za Zoisovo mislm da je tak)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Sugar_baby napisal/-a:Jst mam tud eno vprašanje.
Če na faxu ne nardiš letnika, ti štipendija za eno leto zamrzne. Če tudi drugo leto ne narediš letnika, jo moraš vrnit. Če narediš letnik pa nimaš dovolj visokega povprečja, je ne dobiš nazaj. Tretja varianta je pa da maš izpolnjene pogoje (visoko povprečje) pa dobiš štipendijo nazaj...
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
A to, da dobim štipendijo nazaj, pomeni da lahko ponovno zaprosim za še eno leto?
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
-
keya - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: wajt krajna
@Tigi
republiška štipendija, rok za oddajo:
za dijake 5. september, za študente 3. oktober
@*mala*
če imaš ti Zoisovo, pa boš ponavljala/pavzirala in ti bo torej to leto štipendija mirovala.. ne vrjamem, da imaš pa lahko republiško na ta račun ker neboš naredila letnika in ti štipendija miruje.. Ti si za ta letnik koristila štipendijo, tko da ne vrjamem da si upravičena do republiške!
vem pa, da lahko daš vlogo za Zoisovo & republiško štipendijo - vendar lahko koristiš samo eno.. vsaj tako sm zasledila nekje
@*roxy*
kaj vse moraš priložiti vlogi ti piše na obrazcu pri posameznih točkah!
recimo: Vloga za uveljavitev republiške štipendije 07/08
republiška štipendija, rok za oddajo:
za dijake 5. september, za študente 3. oktober
@*mala*
če imaš ti Zoisovo, pa boš ponavljala/pavzirala in ti bo torej to leto štipendija mirovala.. ne vrjamem, da imaš pa lahko republiško na ta račun ker neboš naredila letnika in ti štipendija miruje.. Ti si za ta letnik koristila štipendijo, tko da ne vrjamem da si upravičena do republiške!
vem pa, da lahko daš vlogo za Zoisovo & republiško štipendijo - vendar lahko koristiš samo eno.. vsaj tako sm zasledila nekje
@*roxy*
kaj vse moraš priložiti vlogi ti piše na obrazcu pri posameznih točkah!
recimo: Vloga za uveljavitev republiške štipendije 07/08
-
artie - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
*Mala*, keya ima prav, če imaš Zoisovo štipendijo in ponavljaš ali pa pavziraš ne moreš dobit republiške. Vsekakor pa pokliči odgovorno osebo za zoisove štipendije in jo povprašaj kakšne so tvoje možnosti. Ponavadi so zelo prijazni, vsaj pri nas.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov