Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
Tabela za izračun štipendij ==> sicer je za leto 2006/2007, samo se itak ni kaj dosti spremenilo (kakšen cent gor ali dol).
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Prosim povejte mi do kdaj je treba dati za štipendijo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
SexyAngel napisal/-a:Tabela za izračun štipendij ==> sicer je za leto 2006/2007, samo se itak ni kaj dosti spremenilo (kakšen cent gor ali dol).
Ful hvala za tole!
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
eno vprasanje glede teh razredo pri zoisovi stipendiji....tu na internetu, ko je ta tabela so pac napisani razredi :nad 7,7 – 8,0 ; nad 8,0 – 8,3 ; nad 8,3 – 8,6 ; nad 8,6 – 8,9 ; nad 8,9–10,0
pol na vlogi pa: 7,0-7,7 ; 7,8-8,0 ; 8,1-8,3 ; 8,4-8,6 ; 8,7- 8,9 in nad 8,9....
in zdaj me zanima, kaj moras obkrozit,ce mas recimo povprecje 7,76 ali 8,07 ali 8,34 ali 8,66? ce razumete, kaj mislim..no vsaj po moji logiki, pa kolikor so nas ucili zaokrozevat bi potem se mogel obkroziti naslednji razred..ali?
torej ce mas povprecje npr. 8,66 pac obkrozis razred 8,7-8,9...right?
pol na vlogi pa: 7,0-7,7 ; 7,8-8,0 ; 8,1-8,3 ; 8,4-8,6 ; 8,7- 8,9 in nad 8,9....
in zdaj me zanima, kaj moras obkrozit,ce mas recimo povprecje 7,76 ali 8,07 ali 8,34 ali 8,66? ce razumete, kaj mislim..no vsaj po moji logiki, pa kolikor so nas ucili zaokrozevat bi potem se mogel obkroziti naslednji razred..ali?
Why be an angel when I can play god?!
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Hm, na to pa sploh nism pomisnla. Sam sej najbrž tud tu veljajo ista pravila zaokroževanja, tak da pomoje more bit tak kot si rekla.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
hy!
mene pa zanima če ve katera, če dobiš dodatek k štipendiji, zaradi uspeha-npr 45e,vsako leto toliko več štipendije ali pače isto če si tud prejšnje leto mev isto povprečje- po domače- v 2.letniku faksa sm dobila 45 evrov zraven za uspeh, torej sem mela zdaj štip. okoli 250e, zdaj pa imam isto povprečje pa nevem a dobim v 3.l 250e+45, torej 295, al dobim vseeno ok.250, ker kao piše da gre gled ena osnovo vsako leto..??
me zanima če lah katera pove ki je dobila dodatek več kot 1leto..
ker v sš vem da sem dobila vsako leto zraven 4 tisoč več za pd.uspeh..nisem mela skos isto...
zanima me da vem če seše splač trudit za povprečje septembra..
hvala!
mene pa zanima če ve katera, če dobiš dodatek k štipendiji, zaradi uspeha-npr 45e,vsako leto toliko več štipendije ali pače isto če si tud prejšnje leto mev isto povprečje- po domače- v 2.letniku faksa sm dobila 45 evrov zraven za uspeh, torej sem mela zdaj štip. okoli 250e, zdaj pa imam isto povprečje pa nevem a dobim v 3.l 250e+45, torej 295, al dobim vseeno ok.250, ker kao piše da gre gled ena osnovo vsako leto..??
me zanima če lah katera pove ki je dobila dodatek več kot 1leto..
ker v sš vem da sem dobila vsako leto zraven 4 tisoč več za pd.uspeh..nisem mela skos isto...
zanima me da vem če seše splač trudit za povprečje septembra..
hvala!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
moj_zlobni_jaz napisal/-a:eno vprasanje glede teh razredo pri zoisovi stipendiji....tu na internetu, ko je ta tabela so pac napisani razredi :nad 7,7 – 8,0 ; nad 8,0 – 8,3 ; nad 8,3 – 8,6 ; nad 8,6 – 8,9 ; nad 8,9–10,0
Jap sošolka tako je Mislim jaz sem tako lani nardila in je bilo ok..sem bila ravno na meji pa sem navzgor zaokrožla in je bilo ok
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Ja no saj....zdrava logika mi je tako govorila..sam vseeno sem raje preverila
hvala sosolka
hvala sosolka
Why be an angel when I can play god?!
-
satisfaction - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
imam eno vprašanje glede novega zakona o zoisovi štipendiji, ki pravi da naj bi štipendijo obdržali samo študentje s povprečjem 8,5 in več
katera kaj ve kako je s tem?? zakon začne veljati s 1. septembrom 2008 in me zanima če to velja tudi za nas stare ali samo za nove kandidate.
v uradnem listu nekaj piše samo je zelo nerazločno napisano..
katera kaj ve kako je s tem?? zakon začne veljati s 1. septembrom 2008 in me zanima če to velja tudi za nas stare ali samo za nove kandidate.
v uradnem listu nekaj piše samo je zelo nerazločno napisano..
Zadnjič spremenil satisfaction, dne 22. Avg. 2007 17:07, skupaj popravljeno 1 krat.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ja odvisno al si študentka al dijakinja..
študenti jo dobimo septembra in oktobra..pol pa šele konc novembra kolk jaz vem.(sej je tak ne??)
dijaki pa jo sept še zihr dobite pa pol konc oktobra spet...
če pa si zadn letnik sš pa je sept ne dobiš pa okt tud ne...ž
lp
študenti jo dobimo septembra in oktobra..pol pa šele konc novembra kolk jaz vem.(sej je tak ne??)
dijaki pa jo sept še zihr dobite pa pol konc oktobra spet...
če pa si zadn letnik sš pa je sept ne dobiš pa okt tud ne...ž
lp
- mariah
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2007
- Kraj: za ovinkom
Kako je pa glede rapubliške štipendije in povprečjem??
a moraš imet določeno povp. da ti jo sploh še dajajo?
hjaaaaaaaaaao jst bom sigurno ponavljala 1.letnik, pa povprečje mam tam malo nad 7 a če se še 1x vpišem v prvi letnik jo ne bom rabla vračat??
a moraš imet določeno povp. da ti jo sploh še dajajo?
hjaaaaaaaaaao jst bom sigurno ponavljala 1.letnik, pa povprečje mam tam malo nad 7 a če se še 1x vpišem v prvi letnik jo ne bom rabla vračat??
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov