Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Eno vprašanje, če kera kaj ve, čeprav je že verjetno kje napisano, ma se mi ne ljubi iskat. Pa še različne stvari slišim. In sicer me zanima, kaj se zgodi s Zoisovo če se pogojno vpišeš (povprečje imam dovolj visoko)? A jo dobiš normalno ker itak dobiš potrdilo o vpisu, al je ne dobiš, dokler ne opraviš manjkajočega pogoja al kak? Ve katera zanesljivo?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
to sem ze jaz lani na zavodu hotla zvedet odgovor pa je una zenska ki je za to zadolzena neki zabluzila, da to ne gre.(za zoisovo) ceprav pri nekaterih pogojnih vpisih v indeksu ni nic napisano, da si pogojno vpisan.
drugace pa moji sosolci republiško štipendijo ohranili kljub temu, da so bili pogojno vpisani.
najboljse je da pokličeš na svoj območni zavod za zaposlovanje in se tam pozanimaš.
drugace pa moji sosolci republiško štipendijo ohranili kljub temu, da so bili pogojno vpisani.
najboljse je da pokličeš na svoj območni zavod za zaposlovanje in se tam pozanimaš.
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
buffy-ann napisal/-a:Eno vprašanje, če kera kaj ve, čeprav je že verjetno kje napisano, ma se mi ne ljubi iskat. Pa še različne stvari slišim. In sicer me zanima, kaj se zgodi s Zoisovo če se pogojno vpišeš (povprečje imam dovolj visoko)? A jo dobiš normalno ker itak dobiš potrdilo o vpisu, al je ne dobiš, dokler ne opraviš manjkajočega pogoja al kak? Ve katera zanesljivo?
Moj fant jo je dobil, čeprav je v 2. letnik vpisan pogojno. S tem da je to tako pogojno, da ni imel določenega roka do kdaj mora narediti izpit, nekateri pa so pogojno vpisani npr. do konca marca.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
^^ Jaz mam 340€ Zoisove. Ko za Zosiovo oddajaš ono prošnjo (al kaj pač je ) moraš še dodat pogodbo za stanovanje/dom na katerem je napisano, kolko mesečno plačuješ najemnine pa ti potem pač določijo višino dodatka. Zdaj sem pa pozabla, kaj vse je še treba zraven dodat
V glavnem, osnovna štipendija je pač za vse enaka, dobiš pa zraven neke dodatke. Nimam zdaj tu pogodbe, da bi pogledla točno kaj, vem pa, da mam jaz 2 dodatka k osnovni štipendiji.
V glavnem, osnovna štipendija je pač za vse enaka, dobiš pa zraven neke dodatke. Nimam zdaj tu pogodbe, da bi pogledla točno kaj, vem pa, da mam jaz 2 dodatka k osnovni štipendiji.
Lahko imam vse.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
^^ Jaa, ziher boš dobla dodatek Najboljše, da pokličeš na svojo enoto, pa tam vprašaš kaj vse moraš priložit, pol pa lahko še meni poveš, da nebom pozabla česa Drugače pa če kaj rabiš, ti kar vprašaj. Kaj veš mogoče, kolko bo osnovna štipendija za naslednje leto? Ki sploh lahko te podatke najdem?
Lahko imam vse.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
sonč|ka napisal/-a:Jaz pa sem zdaj končala 4. letnik..pa me zanima če julija&avgusta še dobim zoisovo al ne? a ve katera?
Julija jo še dobiš, potem pa avgusta in septembra ne.... Oktobrsko dobiš, vendar šele tam prodi 20. novembru, če se ne motim, ker štipendija se vedno daje za en mesec nazaj, torej bi normalno morala dobit oktobrsko 10.11, sam zaradi izračunov je pol malo kasneje
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
BlaLala napisal/-a:Mene pa zanima, kako ste ve dobile povprečje ocen v zadnjem narejenem letniku, recimo 2.? Ker men sploh nočejo dati povprečja samo za eno leto.
kot prvo ti to v e-indeksu piše za vsak letnik posebej in potem še skupni. če v izpisku ocen ne piše, pač preračunaš oz. prešišeš ocene samo za tiste izpite, ki pridejo v poštev in potem pač obkrožiš tisti rang, kamor pride...
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
BlaLala napisal/-a:Mene pa zanima, kako ste ve dobile povprečje ocen v zadnjem narejenem letniku, recimo 2.? Ker men sploh nočejo dati povprečja samo za eno leto.
Ja to tud mene zanima ... oziroma mene bolj zanima, če se šteje samo 2. letnik, al šteje povprečje obeh letnikov skupaj? ker na odločbi oz. tistem obrazcu piše da samo za pretekli letnik, v referatu na našem faksu (ki je vedno prijazen in blazno zanesljiv vir informacij ) pa so rekli da šteje povprečje obeh letnikov. A ve kera kaj več o tem?
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov