Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Vermilion napisal/-a:a ste ze doble rep. štipendije? ...jst sm sele prejsnji teden odnesla tja dohodninsko, ker jo je mami šele zdj dobla... tko, da pojma nimam, kdaj bom zdj dobla odločbo, kaj šele keš... ziher šele drug let ...pa počas mi zmanjkuje keša...
ja, jz sm tud šele ta tedn dopolnila svojo odločbo... tk da bomo vidl, al bodo ugodil al ne... bo pa sigurno šele naslednje leto odločba pršla.. pa sj, to ni tko delč
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
gemini napisal/-a:a je štipendija že nakazana? mejbi kdo že šou pogledat?
Jep, nakazana je.
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Jst jo dobim jutri Pol pa via zapravljanje božičnih daril juhu!
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
hja js tud..itak sem pa bla v minusu že prej..nebo nič VESELI december
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ne vem. No, ce sem malce sarkasticna, je tudi redni ne. Jaz je se vedno nimam. Za postrelit so na Zavodu, vsi po vrst.
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
jz jo pa mam. niso ne vem kaj kompliciral, čeprou sm oddala decembra vse potrebno, pa čeprou ponavljam letnik. no ja, sj mam dobr razlog za ponavljanje, ampak ok. lahko bi me zajebal, če bi hotl.
je pa res, da majo full stroge kriterije, če presegaš že sam za pol procenta, ne dobiš
je pa res, da majo full stroge kriterije, če presegaš že sam za pol procenta, ne dobiš
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
sam eno vprašanje, ki me muči že kr neki časa....
sm izredna študentka in imam zoisovo štipendijo v pogodbi smo dobili,da mormo met povprečje 7, zdej je pa povsod po netu napisano da mormo met 8, ka zdej kk je prau???aja pa še to, za napredovanje v višji letnik nimam pogojev ali to pomeni da moram zarad štipendije imet opravljene vse izpite in povprečje al je vžno sm da mam povprečje doseženo pa mi npr. 1 izpit manka???
če katera ve odgovor naj mi prosim odgovori...
Lp špelči
sm izredna študentka in imam zoisovo štipendijo v pogodbi smo dobili,da mormo met povprečje 7, zdej je pa povsod po netu napisano da mormo met 8, ka zdej kk je prau???aja pa še to, za napredovanje v višji letnik nimam pogojev ali to pomeni da moram zarad štipendije imet opravljene vse izpite in povprečje al je vžno sm da mam povprečje doseženo pa mi npr. 1 izpit manka???
če katera ve odgovor naj mi prosim odgovori...
Lp špelči
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Povprečje morš met tako kot piše v pogodbi
Tole z izpiti pa tud jst nism zihr. Men so starejši študentje na FDVju rekl, da mi ni treba met vseh izpitov, pač da mi zračunajo povprečje narjenih izpitov.
Tole z izpiti pa tud jst nism zihr. Men so starejši študentje na FDVju rekl, da mi ni treba met vseh izpitov, pač da mi zračunajo povprečje narjenih izpitov.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
spelci: Odvisno katera generacija si.. Če si 1986 in starejša (in imaš pogodbo od 1. letnik srednje torej si jo podpisala pred 2001) je dovolj, da imaš povprečje 7 ti mlajši pa mislim da morjo imet 8 oz v srednji šoli najmanj prav dober uspeh.. Mi smo bli še zadnja generacija, ki smo še po starih kriterijih na srečo Sej ne, da je problem imet nad 8, sam vseeno je fajn filing, ko veš, da četudi se ti zalomi ni panike
Drugače pa če ne napreduješ v višji letnik se ti zoisova avtomatsko zamrzne.. Napredovanje pa e določeno na vsakem faxu posebej
Drugače pa če ne napreduješ v višji letnik se ti zoisova avtomatsko zamrzne.. Napredovanje pa e določeno na vsakem faxu posebej
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
*SweetGirl* napisal/-a:spelci: Odvisno katera generacija si.. Če si 1986 in starejša (in imaš pogodbo od 1. letnik srednje torej si jo podpisala pred 2001) je dovolj, da imaš povprečje 7 ti mlajši pa mislim da morjo imet 8 oz v srednji šoli najmanj prav dober uspeh.. Mi smo bli še zadnja generacija, ki smo še po starih kriterijih na srečo Sej ne, da je problem imet nad 8, sam vseeno je fajn filing, ko veš, da četudi se ti zalomi ni panike
Ni res jst sm letnik 1987 in v pogodbi (podpisana letos) piše d rabimo povprečje 7.
Dejte ne sam nekih nepreverjenih info okol govort.
Pa brez zamere
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
in me prideš nežno krast
- Noctu-vigila
- Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2005
Raje se pojdi pozanimat direktno tja k uni svetovalki, kjer sicer vsako leto oddajaš vloge. Jaz imam letos zamrznjeno zaradi prepisa na drug fax, pa mi je septembra pravla svetovalka, da moram za zdaj imeti še povprečje 7, da jo dobim nazaj, da je pa zdej en predlog, da bi zvišal to na 8 in če bo sprejet, potem moram imeti 8. Torej zgleda da bomo mogl kr 8 imet. Drugač sem pa js tud iz '86 generacije. Dej če boš šla vprašat, napiš če velja to pol za nas tudi, da vem za 100%.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov