Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
No jst sem DOBILA štipendijo
Nemorte vrjet kako sem vesela pa še kar velika je...
Prvič v lajfu, da sm jo dobila
Sedaj bom vsaj lahka za moj avtek šparala
me pa zanima ker sem jst srednješolka in sem imela tudi septembra pouk ali dobim tudi za september štipendijo?
Nemorte vrjet kako sem vesela pa še kar velika je...
Prvič v lajfu, da sm jo dobila
Sedaj bom vsaj lahka za moj avtek šparala
me pa zanima ker sem jst srednješolka in sem imela tudi septembra pouk ali dobim tudi za september štipendijo?
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Aha ok hvala...
Ker letos prvič dobim štipendijo me še zanima do katerega meseca jo pa dobivam? Do konca junija? Ker potem so počitnice...
Hvala za odgovore
Ker letos prvič dobim štipendijo me še zanima do katerega meseca jo pa dobivam? Do konca junija? Ker potem so počitnice...
Hvala za odgovore
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Za republiško sicer ne vem, ampak mi smo jo drgač dobival tudi polet. Razen če si zadnji letnik. Potem dobiš zadnjo julija(izplačilo za mesec junij)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
Tigi - Cosmopsiho
Ne nism zaključni letnik...drugo leto bom...a to se pol drugo leto napiše da bom zaključni letnik al kak?
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
jemina napisal/-a:barby* napisal/-a:Odločbo za Zosiovo sem jaz dobila v petek.
to si srednja šola ali faks
Srednja šola .
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ne, odlocbe za studente se ni blo. U prvem letniku je stipendija okol 22.000, pol je se dodatek za prevoz, ce nisi iz kraja solanja. Povprecje mors met nad 7, da jo obdrzis pa usak let se ti pol zvisa za dodatek za letnik+dodatek za povprecje, glede na to kok mas povprecje.
-
Tigi - Cosmopsiho
Maudisa napisal/-a:Tigi zdaj boš štipendijo dobivala vsakega desetega v mesecu tudi med počitnicami.Edino v 4.letniku dobiš samo do junija
Hvala za odgovor
iii še zmer sm tk vesela
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov