Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
spelci napisal/-a:jemina napisal/-a:Jz milna. če bomo dobil 2 skupi decembra al eno novembra
js vem da vsaka prva štipendija ko je bila v srednji šoli (oktobra) sta bile vedno dve- za september in oktober, kako je pa zdej na faksu pa ne vem pomoje bi molo bit isto.
LP Špelči
Ne nisi dubu dveh naenkrat. 25.10. si jo dubu za september, pol pa tm enkat okol 10.11. za oktober, in pol usacga prblizn 10. za en mesc nazaj.
- kathy
- Debatorica
- Na forumu od: 25. 6. 2004
- Kraj: ljubljana
mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
kathy napisal/-a:mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
Ja po moje bi lahko dobla kaj zraven za prevoz ali pa za bivališče. Ne vem, najboljše da pokličeš pa vprašaš.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
Ewchk - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 7. 2004
- Kraj: Lj
Js nimam zoizove ampak republiško ampak je koncept isti. Lan ko sem bla brucka (no sej to nima veze) sem dubila šele decembra dnar insta ble 2 skp. Upam da če letos tut dobim da bo kej prej kr december je deleč
Če nisi del rešitve, si del problema.
-
classy - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 3. 2005
kathy napisal/-a:mene še nekaj zanima...jst sm zastalno prijavljena v Ljubljani, začasno pa v Kr. gori...šolam se v Lj. kolegica je omenila, da zaradi tega bi lahko dobila več denarja, a je to res? in če je, kaj nej nardim, ker sm jst na to čist pozabla in nisem napisala v obrazcu...a lahko to jutri pošljem naknadno?
Če si začasno ne dobiš, morš bit stalno. Js sm tud začasno 50km iz Lj, pa sm napisala pa priložila un listek, pa nč nism dobila več denarja, samo pošto mi pošiljajo na začasen naslov =/
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Ammm, jst sm dons dobla poštoo, wiii
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Hmm...ja jst sm oddala to vlogo že avgusta, zdj sm pa dobla pač to odločbo za kolk se ti poviša. A te je kj druzga zanimal? Nism čist razumela tvojga vprašanja
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jst tud še nism nč dobila (odločbe)
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov