Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
inchy84 napisal/-a:bubbles napisal/-a:jst sem na faksu in sem jo že 10. dobila
a res
jst sploh še odločbe nism domov dobila, če jo mam al nimam
Pa si jo mela ti že prejšnje leto?
ja sej ta je po moji logiki še lanska, ker dobivaš za en mesec nazaj (se prav to, kar zdej dobiš, je za september).
zato me je zmedl, ko je gelca napisala, da nej bi že novo zdej oktobra dobila.
...just breathe...
- spelci
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 11. 2004
- Kraj: tu pa tam
vse sm prebrala ampak nisem pa zasledila, da bi kakšne brucka komentirala glede štipendije. Sm študentka 1. letnika in zadnjo štipendijo sem dobila julija, odločbe pa še vedno nisem dobila...tk da me je kr mal strah glede vsega...ko pravite da ste dobile štipendijo za september pa to js pa še odločbe nimam!mal mi je čudno vse skup... če je katera v podobni situaciji oz. ve kaj glede tega naj mi prosim sporoči...
LP Špelči
LP Špelči
-
moj_zlobni_jaz - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2006
Za vse brucke, ki so panicno v strahu zarado zoisove stipendije zadnjo stipendijo ste doble za mesec junij, ker je tako določeno v pogodbi, da se za zadnji letnik srednje sole stipendija izplacuje le do meseca junija..novo odlocbo boste pa zdaj dobile neke sredi novembra ( jaz sem jo dobila lani tocno 17. novembra), stipendijo pa vam nakazejo normalno za mesec oktober tako kot vedno, torej okrog 10. novembra... feeling better now?
Why be an angel when I can play god?!
- spelci
- Sramežljivka
stipendijo pa vam nakazejo normalno za mesec oktober tako kot vedno, torej okrog 10. novembra... feeling better now? [/quote]
ta tvoj stavek me mal bega...
kako nam štipendijo normalno nakažejo za oktober?to oktobra al dobimo 2 skup novembra
tomi ni čist jasno
ta tvoj stavek me mal bega...
kako nam štipendijo normalno nakažejo za oktober?to oktobra al dobimo 2 skup novembra
tomi ni čist jasno
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Ja če bo nakazano že novembra pol bo ziher sam ena. Ker se izplačuje za en mesec nazaj. Torej bomo dobil za oktober (za september pa ne dobiš ker se študijsko leto začne oktobra)
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
- spelci
- Sramežljivka
jemina napisal/-a:Jz milna. če bomo dobil 2 skupi decembra al eno novembra
js vem da vsaka prva štipendija ko je bila v srednji šoli (oktobra) sta bile vedno dve- za september in oktober, kako je pa zdej na faksu pa ne vem pomoje bi molo bit isto.
LP Špelči
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov