Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Kaj ma pa Zoisova veze s premozenjem??
Js sm sam tole najdla:
Js sm sam tole najdla:
Merila in kriteriji
Osnovno merilo za pridobitev Zoisove štipendije za intelektualno nadarjenost so izrazito visoke intelektualne sposobnosti, ki jih ugotavljamo s testi sposobnosti. Kandidat mora doseči rezultat, ki ga uvršča med zgornje 3% najsposobnejših v svoji generaciji. Upoštevajo se tudi dodatna merila: individualni dosežki kandidata na tekmovanjih, motiviranost za dolgotrajnejši študij in socialna prikrajšanost družine (samo pri kandidatih na prehodu iz osnovne v srednjo šolo). Za umetniško nadarjenost na določenem umetniškem področju šteje prejem državnega priznanja ali nagrade, uvrstitev do vključno 3. nagrade na državnem tekmovanju, mednarodno priznanje ali nagrada oziroma uvrstitev v finale mednarodnih tekmovanj, po predhodnem izboru na državnem tekmovanju.
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
buffy-ann napisal/-a:punchka napisal/-a:amm kaj pa to k naj bi ble z naslednjim letom zoisove glede na premoženje? a to se bo tud pr starih štipendistih upošteval? k pol sem js v riti, ker mamo lih neki malga preveč na člana družine
A res? Kje si pa to slišala?
baje je blo pri dnevniku ta teden. takrat ko je blo da bojo povečal število republiških. sam na žalost js nisem gledala tega, na 24ur pa tud ni nobenih podrobnosti
to infinity and beyond!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Ja ne vem, js sm tut pravilnik pregledala pa vse pa nikjer nc ne pise. Sicer pa ne vem zakaj bi uposteval premozenje, sej to je stipendija za nadarjene, republiska je pa za tiste k so socialno prikrajsani in ne vem kaj ma nadarjenost veze s tem kasne prihodke mas. Pol ne bo razlike ...
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
lakeesha napisal/-a:zanima me če lahko dobim štipendijo če ponavljam letnik?
Ja lahko jo dobiš, amak samo v primeru, da jo do zdej nisi imela. Jst mam letos tko. Lani nisem dala vloge za štipendijo (verjetno jo tudi nebi dobila) letos pa ponavljam, pa sem dala vlogo not pa so rekl, da jo bom dobila kljub temu, da ponavljam letnik
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
Just save, save me
Come on
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Hmm, kdaj se sploh dobi Zoisova štipendija? A vsakega 13. v mesecu? Sj zdj dobimo tut oktobra a ne, sam pač še isto višino kokr lan? Al ta mesc sploh ne dobimo? K jst je učer še nism dobla Pa bi že počas rabla mal dinarčka...
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
ah kaj jamrate da rabte dnar...jst ga tut pa nimam nobene štipendije si ga moram kar sama čarat...
-
bubbles - Debatorica
- Na forumu od: 8. 11. 2004
- Kraj: heaven
In Love Girl napisal/-a:Hmm, kdaj se sploh dobi Zoisova štipendija? A vsakega 13. v mesecu? Sj zdj dobimo tut oktobra a ne, sam pač še isto višino kokr lan? Al ta mesc sploh ne dobimo? K jst je učer še nism dobla Pa bi že počas rabla mal dinarčka...
jst sem jo dobila, samo po mojih strikovnih izračunih isto kot do zdej, drugo leto (oz. drug mesec) bi pa mogla več dobit, zato tut sorašujem, če sem jst kej zamutila v svojih izračunih.
dobivam jo pa od 10-15 v mescu.
...just breathe...
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
Hmm, dobila si jo včeraj al kdaj? Pa si srednja šola? Kdaj naj bi pa odločbe pršle pol?
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
bubbles napisal/-a:jst sem na faksu in sem jo že 10. dobila
a res
jst sploh še odločbe nism domov dobila, če jo mam al nimam
Pa si jo mela ti že prejšnje leto?
Somebody save me
Just save, save me
Come on
Just save, save me
Come on
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
10ga ste dobile štipendijo za september. Torej za en mesec nazaj. Naslednja pa bo ko bo. Definitivno pa po odločbi.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov