Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Prošnjo moraš napisat? Lahko še kaj bolj razložiš? Ker meni tudi grozi, da ne bom naredila in me zanima. Tnx.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
SexyAngel - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 2. 2005
V primeru da ne narediš letnika, moraš napisat prošnjo za mirovanje štipendije (rok za oddajo je 4.10.), tako da jo potem naslednje šolsko leto ne dobivaš. Jo pa lahko ponovno pridobiš nazaj, če naslednje leto izpolnjuješ pogoje (uspešno zaključen letnik, povprečje 7 ali več). Vsaj tako so meni na Cipsu razložil...pa baje ti lahko samo eno leto miruje...če še kdaj zaj***, moraš pa baje vračat
-
jeanitte - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: koroška
Js sem lani ponavljala 1. letnik faxa, ker me stric pri enem od nespregledljivih pogojev ni spustil naprej (selekcija sucks!!!)
In je šla moja Zoisova za eno leto ajat - tako da sm napisala prošnjo za mirovanje štipendije in sem za vzrok napisala sam, da mi v tistem študijskem letu ni ratalo opravit vseh študijskih obveznosti. Js sem sam to napisala pa so mi odobrili. In letos sem jo normalno dobila nazaj (povprečeje mora bit pa najmanj 7).
In je šla moja Zoisova za eno leto ajat - tako da sm napisala prošnjo za mirovanje štipendije in sem za vzrok napisala sam, da mi v tistem študijskem letu ni ratalo opravit vseh študijskih obveznosti. Js sem sam to napisala pa so mi odobrili. In letos sem jo normalno dobila nazaj (povprečeje mora bit pa najmanj 7).
...if there are roses, they will blossom...
-
punchka - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
ahjoj štipendija js mam zoisovo, pa sem neki površno prebrala in nisem vidla, da morš vlogo prinest osebno, prej sem jo vsako leto lahko poslala zdej pa ne vem, moram poklicat, sam v pondelk, dons je že prepozn. a mislte da je možno da mi štejejo kot da sem zamudila rok, ker sem poslala vlogo namest da bi jo prinesla?
to infinity and beyond!
-
punchka - Kofetarica
rok sem mela do dons sej vedno se je dal poslat, sem to še vsako leto tko zrihtala, pa se mi je zdel tok samoumevno da sem sam površno prebrala navodila pol mi je pa sošolka dons povedala da je blo treba prinest osebno, zdej se pa tolčem po glavi...če bi si uzela 5min pa tist natančno prebrala
to infinity and beyond!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Hm, meni piše samo to, da je treba oddati na naslov ta in ta... nič ne piše da je treba osebno tja prinest ali pa da se ne sme poslat. Sicer pa če si poslala, so najbrž to dobili in bi te obvestili, če jim kaj ni prav. men so tud enkrat nekaj nazaj poslali, ko sem nekaj narobe priložla. saj bo...
-
punchka - Kofetarica
js sem pa pol prav pogledala - piše da moraš prinest osebno na ta in ta naslov v sobo št. 6 morjo mal komplicirat al kaj.
sam upam da maš prav...si ne morem privoščit da jo zdej zgubim itak bom poklicala v pondelk, da vem pri čem sem.
sam upam da maš prav...si ne morem privoščit da jo zdej zgubim itak bom poklicala v pondelk, da vem pri čem sem.
to infinity and beyond!
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
Od kolega sestra gre letos v prvi letnik gimnazije in je bila predlagana za Zoisovo štipendijo. Teste je reševala enkrat. Do zdaj še ni dobila odločbe oziroma odgovora ali je dobila štipendijo ali ne. Je še kdo v podobni situaciji oziroma ali kdo ve kdaj bodo to pošiljali?
-
punchka - Kofetarica
ah to ne dobiš še tko hitro ne spomnim se točno kdaj sem js dobila odločbo, samo ziher še ne prvih 14 dni septembra. pa tud prvo štipendijo dobiš potem enkrat šele - oktobra ali novembra, vsaj pri men je blo tko, da sem dobila novembra še štipendiji za september in oktober. kar nej bo potrpežljiva še mal
to infinity and beyond!
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Ja itak, ally, sporočila, če si dobil štipendijo al ne, še ne bo dobla tak kmalu. Šele nekje konc septembra. Jaz sem isto dobla pol novembra dve štipendiji za nazaj (za dva mesca, kot je punchka napisala). Tak da ne pomeni to, da še ji niso nič poslali, da ne bo nič dobla. Malo še bo pa morala počakat, saj bo.
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Pa kukr se jst spomnm, najprej dobijo odgovor tisti ki jih zavrnejo. Vsej tko je blo pred 3 leti k sm šla v jst v 1. letnik. Sprejeti smo dobili šele čez kakšen teden obvestilo, oktobra. Tko da je še časa
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov