Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ta tedn podpisala pogodbo za kadrovsko juhuuuu, visja kot pricakovano! zdaj pa ja... cakamo odlocbo za zoisovo da jo zavrnem... ce bi lahko obe skupaj prejemala bi dobila gladkih 610€ na mesec! skoda...
kaj pozna kdo koga ki ima obe in kaksne so sankcije?!
hec, hec =)
kaj pozna kdo koga ki ima obe in kaksne so sankcije?!
hec, hec =)
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^škoda da nisi že prej zavrnila štipendije, in omogočila komu drugemu, da jo dobi.
drugače pa sankcije so po moje take, sa ti vzamejo štipendiji (obe), da ju vrneš, mogoče celo z obrestmi.
se pa po mojem kar hitro ugotovi, da prejemaš dve.
drugače pa sankcije so po moje take, sa ti vzamejo štipendiji (obe), da ju vrneš, mogoče celo z obrestmi.
se pa po mojem kar hitro ugotovi, da prejemaš dve.
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
zakaj bi pa jaz prej zavrnila stipendijo in potem mogoce nobene ne bi dobila?! do podpisa pogodbe za kadrovsko pac ni blo 100%, zihr za zihr =)
ma ja, se ne mislim tega it ampak sem slisala zgodbice o ljudeh ki obe stipendiji dobivajo - najbrz ce se s podjetjem cist interno zmenis niti ni dolzno nikamor posiljat podatkov o stipendiranju in potem dejansko lahko imas obe
ma ja, se ne mislim tega it ampak sem slisala zgodbice o ljudeh ki obe stipendiji dobivajo - najbrz ce se s podjetjem cist interno zmenis niti ni dolzno nikamor posiljat podatkov o stipendiranju in potem dejansko lahko imas obe
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Koliko pa imaš kadrovske? Okoli 350€? Lepa vsota!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hja, s kadrovsko imaš neko obveznost do podjetja.
Pa večinoma še ne veš kakšno plačo boš imel takrat, ne nič (lahko dobiš res neko nizko vsoto, za katero veš da bi jo drugje konkretno presegel).
Jaz bi imela kadrovsko le, če nebi imela Zoisovo in če bi bila 100% da je to podjetje v katerem bi hotela delat.
Sicer pa s(m)o slovenci na splošno taka bitja, ki ne zagrabijo nobene odlične priložnosti.
Pa večinoma še ne veš kakšno plačo boš imel takrat, ne nič (lahko dobiš res neko nizko vsoto, za katero veš da bi jo drugje konkretno presegel).
Jaz bi imela kadrovsko le, če nebi imela Zoisovo in če bi bila 100% da je to podjetje v katerem bi hotela delat.
Sicer pa s(m)o slovenci na splošno taka bitja, ki ne zagrabijo nobene odlične priložnosti.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^jaz bi dosti raje mela kadrovsko, pa je v moji stroki ni. oz. malo glupo se mi zdi sprejemati recimo kadrovsko z neke firme na primorskem, če sem sama iz pomurja.
sicer bom mogoče dala v krko prošnjo in bomo vidli, kaj bo.
te pa razumem ja, da si dala za obe. jaz sem pač mislila, da si vedela, da bo kadrovska in si vseeno dala za zoisovo.
drugače, to maš samo kadrovsko prek firme ali prek rra? ne vem, če bi se dalo s firmo kaj zmenit, lahko pa poskusiš.
sicer bom mogoče dala v krko prošnjo in bomo vidli, kaj bo.
te pa razumem ja, da si dala za obe. jaz sem pač mislila, da si vedela, da bo kadrovska in si vseeno dala za zoisovo.
drugače, to maš samo kadrovsko prek firme ali prek rra? ne vem, če bi se dalo s firmo kaj zmenit, lahko pa poskusiš.
- Zračni_tok
- Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 11. 2009
Lep pozdrav! Mene pa zanima če lahko prideš med zoisove štipendiste če imaš povprečno oceno 4.7 ? Na njihovi strani piše 4.75 Ali je kaj možnosti ?
dijoss
dijoss
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov