Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Glede na to da je rok za oddajo mislim da 14. oktober, odločb še zaziher en mesec ne bo. (Govorim pa za faks no, za srednje šole pa vem da so jih že začeli dobivat).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Roka za oddajo pri državnih štipendijah ni pri tistih, ki prvič zaprošajo za štipendijo (oz. jo do sedaj niso prejemali). Drugače je rok do 14. oktobra.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- biserka23
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2009
Obvestilo vlagateljem za Zoisovo štipendijo
Vlagatelji bodo o rešitvi vloge pisno obveščeni v 30 dneh od popolnosti vseh vlog.
Dijaki prvih letnikov in dijaki, ki so štipendijo prejemali že v preteklem šolskem letu (stari štipendisti), bodo predvidoma prejeli odgovor do 23.10.2009, ko bodo upravičenci prejeli tudi prvo izplačilo za šolsko leto 2009/10. Dijaki višjih letnikov, ki so na novo uveljavljali pravico do Zoisove štipendije, bodo o rešitvah vlog obveščeni predvidoma do konca oktobra ter prvo nakazilo 10.11.2009, za september in oktober.
Študenti bodo o rešitvah vlog predvidoma obveščeni v novembru, prve štipendije bodo izplačane 24.11.2009, za oktober.
Štipendije se izplačujejo mesečno za pretekli mesec od začetka šolskega oz. študijskega leta, v primeru zamude prvega izplačila zaradi dopolnjevanja vloge, bo štipendija poračunana od začetka šolskega oz. študijskega leta.
Vlagatelji bodo o rešitvi vloge pisno obveščeni v 30 dneh od popolnosti vseh vlog.
Dijaki prvih letnikov in dijaki, ki so štipendijo prejemali že v preteklem šolskem letu (stari štipendisti), bodo predvidoma prejeli odgovor do 23.10.2009, ko bodo upravičenci prejeli tudi prvo izplačilo za šolsko leto 2009/10. Dijaki višjih letnikov, ki so na novo uveljavljali pravico do Zoisove štipendije, bodo o rešitvah vlog obveščeni predvidoma do konca oktobra ter prvo nakazilo 10.11.2009, za september in oktober.
Študenti bodo o rešitvah vlog predvidoma obveščeni v novembru, prve štipendije bodo izplačane 24.11.2009, za oktober.
Štipendije se izplačujejo mesečno za pretekli mesec od začetka šolskega oz. študijskega leta, v primeru zamude prvega izplačila zaradi dopolnjevanja vloge, bo štipendija poračunana od začetka šolskega oz. študijskega leta.
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
^a to je sigurno? da bodo nakazila že 24.11.? se mi zdi kar hitro (glede na to, da je 30 dni od popolnosti vlog, torej verjetno nekje še teden dni od danes, da bodo vse vloge popolne).
sicer pa kul.
aja, mogoče veš še, kje se izve, kakšna je meja za pridobitev? oz. kdaj bo to znano?
sicer pa kul.
aja, mogoče veš še, kje se izve, kakšna je meja za pridobitev? oz. kdaj bo to znano?
-
Miss M. - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 7. 2007
- Kraj: Supernova Heights
Holy crap. 4,91 za dijake... to pomeni, da moras met v zakljucnih letnikih, kjer je manj predmetov, enostavno vse cisto 5. Bad... upajmo, da bodo meje za studente kaj bolj mile (ceprav, a ni bila za dijake lansko leto ista meja?)
Aja btw. danes sem dobila poziv k dopolnitvi vloge za dodelitev Zoisove... pa ceprav sem si zmeraj mislila, da je tisti, k ne zna (tuki ne mislim tistih, ki v danem trenutku ne morejo) prav izpolnit vloge, mal cudn Pa evo, sem jaz ena izmed takih primerkov in sicer: Potrdilo za 5% najboljsih sem na faksu dvignila dne: 30.9.2009 (takrat je bilo namrec na nasem faksu ze davno konec izpitov in vpisov), ampak ocitno ne velja. Pise, da velja samo potrdilo, izdano PO 1.10.2009. Hah. Se dobro, da so take face in mam se eno sanso
Aja btw. danes sem dobila poziv k dopolnitvi vloge za dodelitev Zoisove... pa ceprav sem si zmeraj mislila, da je tisti, k ne zna (tuki ne mislim tistih, ki v danem trenutku ne morejo) prav izpolnit vloge, mal cudn Pa evo, sem jaz ena izmed takih primerkov in sicer: Potrdilo za 5% najboljsih sem na faksu dvignila dne: 30.9.2009 (takrat je bilo namrec na nasem faksu ze davno konec izpitov in vpisov), ampak ocitno ne velja. Pise, da velja samo potrdilo, izdano PO 1.10.2009. Hah. Se dobro, da so take face in mam se eno sanso
What's the story, morning glory?
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
čakte o kakih razmerjih zdej to govorite (za zoisovo)?? men ni več nč jasn. kok je povprečje, ki ga moraš met (študent), da jo dobiš? js bi rada zdej 1. letnik nardila tok dobr, da bi dobla zoisovo, sam a pol na konc letnika vela to kar zdej (povprečje mislim)? al je usak let na novo določeno kok morš met povprečje? fuuul sm zgublena glede tega, kr nism še nikol zaprosla za zoisovo in posledično tud ne vem kaj dost o tem. a bi bla kera tok dobra in mi razložila na kratko?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
8,5 je najnizji mozni pogoj da sploh sprejmejo tvojo vlogo. nad 9,5 mas pa neke realne sanse da dobis stipendijo. ali ce imas mnogo visje povprecje kot je povprecje tvoje generacije (samo tega do konc septembra ne mores vedet)
no, oni majo recimo dnarja za podelit 200 novih stipendij. prijav se pa 1000 folka s povprecjem nad 8,5. potem grejo od zgoraj - najprej tisti s povprecjem 10,0, pa 9,99, 9,98 itd. dokler ni 200 stipendij podeljenih tako da ce bi melo 200 studentov povprecje 10,0, je tisti s povprecjem 9,99 ne bi dobil stipendije tako da je vsako leto drugacno povprecje ja, lani je blo 9,4 pa nekaj...no bomo vidli kako bo letos
no, oni majo recimo dnarja za podelit 200 novih stipendij. prijav se pa 1000 folka s povprecjem nad 8,5. potem grejo od zgoraj - najprej tisti s povprecjem 10,0, pa 9,99, 9,98 itd. dokler ni 200 stipendij podeljenih tako da ce bi melo 200 studentov povprecje 10,0, je tisti s povprecjem 9,99 ne bi dobil stipendije tako da je vsako leto drugacno povprecje ja, lani je blo 9,4 pa nekaj...no bomo vidli kako bo letos
- *Gaja*
- Kofetarica
- Na forumu od: 25. 3. 2008
uhh potem takem je kr težko dobit ane sicer moj fax ni težek ful, no seveda če se ne trudiš tud ni nič od nič ane, sam če gledajo na generacijo, kjer jih je z drugih faxov še toook enih študentov z visokim povprečjem pol mam js res mejhne šanse sam se bomo vseeno potrudl
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov