Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
ne sej ti ni treba nest k notarju, sam fotokopiras pa das zravn, jst vsako leto tko delam.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
A ma kera Zoisovo stipendijo pa se je naknadno izredno upisala u nasledn letnik (po oktobrskih rokih). Ne vem sicer kako je na drugih faksih, ampak pr ns se to da. No, vlogo je treba oddat do 7.10., sam js takrt se ne bom vpisana ... pa zdej ne vem, a nej grem pac tja, pa nesm vlogo pa potrdilo o opravljenih izpitih, potrdilo pa posljem naknadno, al je to ksn problem ...
Live. Love. Surf.
- Tamalla
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 9. 2009
- Kraj: res vsepovsod :)
za študenta moreš napisat kje v katerem študentu stanuješ.
je pa bolje da napišeš študenta, kot pa da se voziš.. smatrajo, da imate tako nizki cenzus, in ti potem dajo štipendijo.
Pred 2dnevi sem oddala vlogo kar pohiti z odajo, da boš prej na vrsti
Lp
je pa bolje da napišeš študenta, kot pa da se voziš.. smatrajo, da imate tako nizki cenzus, in ti potem dajo štipendijo.
Pred 2dnevi sem oddala vlogo kar pohiti z odajo, da boš prej na vrsti
Lp
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
red_rose napisal/-a:^^to glede cenzusa niti slucajno ni res - za to obstaja poseben dodatek in priloga o dohodkih druzine.
ce si v studentu moras napisat da si v studentu, ker lahko to preverijo. ce bi se vozla bi pa dobila mislim da okrog 15€ vec..
Hvala, to me je zanimalo, ker sem se eno leto vozila, pa se potem preselila v študenta...
pa zdaj nisem več se spomnila če je kaj razlike.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem danes sla po potrdilo o 5% najboljsih v generaciji.
Uspelo mi je
Povrhu tega je povprecna ocena letnika 7,48, moje povprecje pa 9,2. Upam, da dobim, ki ce ne ne vrjamem vec v drzavni sistem
Uspelo mi je
Povrhu tega je povprecna ocena letnika 7,48, moje povprecje pa 9,2. Upam, da dobim, ki ce ne ne vrjamem vec v drzavni sistem
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem danes sla po potrdilo o 5% najboljsih v generaciji.
Uspelo mi je
o kk si pridna! kaj pa studiras?
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem danes sla po potrdilo o 5% najboljsih v generaciji.
Uspelo mi je
uuuu cestitke! pol bos pa skor sigurno dobila no, to mas ____ (zmotla ja hahah ) visje povprecje kot ostali! bravo
lani je blo:
V skladu z rangiranjem kandidatov je bilo potrebno za pridobitev Zoisove štipendije izkazati povprečje najmanj 9,43, najmanj 5 točk iz izjemnih dosežkov ali pa doseči razmerje med povprečjem posameznika in povprečjem generacije najmanj v višini 1,14.
Zadnjič spremenil red_rose, dne 23. Sep. 2009 12:31, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Hvala. Studiram italijanistiko
Am, red rose, 1,72 visje
Am, red rose, 1,72 visje
-
Ja, na referat sem sla (potrdilo sprintala doma, je na netu) in v petek grem ponj da dekanija podpise. Pa sem rekla ce mi lahko povejo povprecje letnika, da vidim, kaj lahko pricakujem, in sem ostala prijetno presenecena
Upam, da jo res dobim, ker tako si bi ful olajsala studij in mi nebi bilo treba vec tolko delat, bi imela vec casa za potem obdrzat povprecje...
Upam, da jo res dobim, ker tako si bi ful olajsala studij in mi nebi bilo treba vec tolko delat, bi imela vec casa za potem obdrzat povprecje...
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
miu. napisal/-a:Je kašna možnost, da dobiš državno štipendijo, če ne ustrezaš usem pogojem ??
ne
Ut ameris, ama...
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
a_pikica_a napisal/-a:Ja, na referat sem sla (potrdilo sprintala doma, je na netu) in v petek grem ponj da dekanija podpise. Pa sem rekla ce mi lahko povejo povprecje letnika, da vidim, kaj lahko pricakujem, in sem ostala prijetno presenecena
čestitke še z moje strani. jaz tudi upam na tale 5% najboljših.
a to že prav lahko dobiš? ker meni je na referatu rekla, da komaj oktobra, ko se bodo vsi vpisali. (mi imamo vpis do 30.septembra).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov