Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Naja* napisal/-a:No, zdaj so mi odgovorili iz csd, da vlog za študente še niso pregledovali. Baje, da sem poslala vse potrebno, razen potrdilo o vpisu v 1. letnik fakultete, ki pa ga še nisem dobila, kar je ta, ki mi je odpisal tudi predpostavljal. Saj potrdilo o vpisu v 1. letnik fakultete dobimo šele 1. oktobra, imam prav? Na fax sem vpisana v celoti, saj smo na sedežu fakultete že imeli vpis. A tiste, ki boste letos brucke že imate potrdilo o vpisu?
Ne, potrdilo o vpisu lahko dobiš že prej, mi smo jih dobili ob vpisu. Vprašaj na faks, kako je s tem.
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
Naja* napisal/-a:No, zdaj so mi odgovorili iz csd, da vlog za študente še niso pregledovali. Baje, da sem poslala vse potrebno, razen potrdilo o vpisu v 1. letnik fakultete, ki pa ga še nisem dobila, kar je ta, ki mi je odpisal tudi predpostavljal. Saj potrdilo o vpisu v 1. letnik fakultete dobimo šele 1. oktobra, imam prav? Na fax sem vpisana v celoti, saj smo na sedežu fakultete že imeli vpis. A tiste, ki boste letos brucke že imate potrdilo o vpisu?
potrdilo lahko dobis takoj ko se vpises na faks. poklici na faks pa ti bojo poslali ali jih pa gres iskat.
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
vpr - na obrazcu je treba napisat naslov štud.doma, v katerem boš živel - kaj pa če do 14.okt. še ne dobim doma in se vozim pa potem dobim dom npr. konec oktobra - to dodatno sporočim ali kako?
There are no shortcuts to any place worth going.
- *pocahontas*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2007
Kje se dobi obrazec za Zoisovo štipendijo?
- *pocahontas*
- Komunikatorka
jagoda802 napisal/-a:http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/zois-vloga_2009-v5_-_koncna_v..pdf
Hvalaaa
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
gaby_ napisal/-a:^če si sigurna, da dobiš dom, potem pomoje lahko kar napišeš, da si v domu. lahko pa tudi obkoržiš, da se voziš, potem ko dobiš dom pa jim naknadno sporočiš, da imaš stanovanje.
Je treba napisat prav naslov doma (tega še ne vem pred vselitvijo)..Bom vprašala še na CSD-ju.
There are no shortcuts to any place worth going.
- *pocahontas*
- Komunikatorka
A je treba kopijo spričevala pa priznanja nest h notarju??
- *pocahontas*
- Komunikatorka
ne vem, lani vem da sem dala overovit spričevalo, sam je vseen nisem dobila... je kdo, ki ni dal overovit, pa jo je vseen dobil štipendijo?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]