Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
aderyn napisal/-a:Mogoče katera ve, koliko znaša minimalna plača za leto 2008? Je res okoli 590 € mesečno? Bi si rada približno izračunala, koliko državne štipendije bom dobivala naslednje leto.
kako si pa bos izracunala? jst bi tud to znala
Ut ameris, ama...
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
-
*sanja* - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2008
Vem, da je verjetno že kje pisalo, ampak se mi res ne da za nazaj brati... Recimo če jaz letos ne naredim pogojev za vpis v višji letnik in se mi s tem Zoisova zamrzne... Ka moram v tem primeru narediti? Moram na Zavod za zaposlovanje in povedat, kako je, ali moram izpolniti kakšen poseben obrazec? Nikoli se nisem preveč zanimala za to, ampak zgleda, da se bom počasi morala malo bolj pozanimati
-
aderyn - Debatorica
- Na forumu od: 16. 5. 2008
Mimi123 napisal/-a:a bojo letos kej visje? ne vem kok je bla lansko leto osnova, brez dodatkov.
Če sem jaz prav gledala, so letos nižje...osnova je za prb. 1eur nižja in vsi ostali dodatki prav tako. Moram kasneje pogledat, če sem gledala sploh prave podatke.
There are no shortcuts to any place worth going.
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
jst sm gledala za lansko leto, pa sm narobe izracunala k ni bla tok visoka, tko da se na zalost ni dobr prehitr veselit
Ut ameris, ama...
-
aderyn - Debatorica
Mislim, da sem si izračunala pravilno, tukaj sem gledala za podatke in piše, da veljajo od 1.julija 2009, tako da so po moje najnovejši. Ne vem pa, če sem si prav izračunala vse dodatke, tako da se ne bom prehitro veselila, ne
-
aderyn - Debatorica
za republiško je enako
če si oddaljena nad 40km - 99,04 EUR
za bivanje - 84,12 EUR
če bom v domu, verjetno ne morem napisat, da se vozim, ane?
Pa tudi če imaš pogodbo pri zasebniku verjetno ne?
če si oddaljena nad 40km - 99,04 EUR
za bivanje - 84,12 EUR
če bom v domu, verjetno ne morem napisat, da se vozim, ane?
Pa tudi če imaš pogodbo pri zasebniku verjetno ne?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov