Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
sej sm ti odgovorila: JA, jo obdrzis!! samo izpolnit mors ta pogoj in jo mas 100% avtomatsko...
uni k pa na novo zaprosijo morjo met pa se vec, ampak ti nisi v istem izboru ker si stara stipendistka
100% no, sm bla lani na istem (zdej sm 1.letnik faksa)
uni k pa na novo zaprosijo morjo met pa se vec, ampak ti nisi v istem izboru ker si stara stipendistka
100% no, sm bla lani na istem (zdej sm 1.letnik faksa)
- zvezdicaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 12. 2008
woops, čist sm spregledala tvoj post
ei super! hvalaaa
ei super! hvalaaa
-
Legally_blond - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 11. 2006
Mene pa zanima kje so čisto novi pogoji, mislim za štipendije za 2009? Mi same stare povezave ven vrže. Pa kje dobim un obrazec za izpolnit, kr to delam zdej prvič? V papirnicah al tud kje na netu?
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
^^Kukr sm se zdej gledala o tem, mislm da ti ni treba vrnt, če po pavziranju al pa ponavljanju nardiš letnik, za katerga si prejemal štipendijo.
Ampak to nej bi blo v teoriji. A ma kdo izkušnje s tem v praksi? Jst bom zelo verjetno letos ponavljala, pa me zanima, kaj se zdej zgodi z mojim zoisom? Nikjer ne piše čist jasno, ampak kukr razumem, mi ne bo treba vračat če drugo leto oddam potrdilo o opravljenem letniku. Sam kaj se pa zgodi s štipendijo naprej, po enmu letu mirovanja? Pol zame veljajo novi pogoji za pridobitev/ohranitev, al sm še naprej na pogojih, ki jih mam že od osnovne
p.s. Najdla v pravilniku, da imaš eno leto, da končaš letnik brez da bi ti blo treba vračat štipendijo
p.p.s Najdla tudi, da po mirovanju še zmer ostanem stara štipendistka s pogojem povprečja 7
Ampak to nej bi blo v teoriji. A ma kdo izkušnje s tem v praksi? Jst bom zelo verjetno letos ponavljala, pa me zanima, kaj se zdej zgodi z mojim zoisom? Nikjer ne piše čist jasno, ampak kukr razumem, mi ne bo treba vračat če drugo leto oddam potrdilo o opravljenem letniku. Sam kaj se pa zgodi s štipendijo naprej, po enmu letu mirovanja? Pol zame veljajo novi pogoji za pridobitev/ohranitev, al sm še naprej na pogojih, ki jih mam že od osnovne
p.s. Najdla v pravilniku, da imaš eno leto, da končaš letnik brez da bi ti blo treba vračat štipendijo
p.p.s Najdla tudi, da po mirovanju še zmer ostanem stara štipendistka s pogojem povprečja 7
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
cebelcca napisal/-a:
pa to velja tudi za republiško ali samo za zoisovo?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
V temle pravilniku, ki velja za obe štipendiji, piše da velja za obe štipendiji enako (mislm da sta 42. in 44. člen na to temo).
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
- rokica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 7. 2008
zdravo! prosim za pomoč, če katera slučajno ve.
po končani gimnaziji sem dobila zoisovo štipendijo(novi štipendist). letos(1.letnik) pa sem se odločila, da se izpišem iz faksa in vpišem na drug faks(torej nisem opravila letnika).
zanima me, do kdaj to jaz javim na Sklad? in ali napišem prošnjo za zamrznitev štipendije ali to oni sami naredijo brez prošnje? če sem prav razumela(zelo dvoumen pravilnik), dobim štipendijo nazaj, ko naredim prvi letnik faksa. je tako? ali se motim?
po končani gimnaziji sem dobila zoisovo štipendijo(novi štipendist). letos(1.letnik) pa sem se odločila, da se izpišem iz faksa in vpišem na drug faks(torej nisem opravila letnika).
zanima me, do kdaj to jaz javim na Sklad? in ali napišem prošnjo za zamrznitev štipendije ali to oni sami naredijo brez prošnje? če sem prav razumela(zelo dvoumen pravilnik), dobim štipendijo nazaj, ko naredim prvi letnik faksa. je tako? ali se motim?
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Napisat moraš prošnjo, v kateri obrazložiš razloge za prepis, itd... in jo neseš na zavod. Naslednje leto jo seveda dobiš nazaj, ampak moraš jit sama na zavod po prošnjo, saj ti jo ne pošljejo avtomatično domov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
^^Jaz mam drugačne izkušnje. Ko se izpišeš iz faksa oni avtomatsko zamrznejo štipemdijo in jo dobiš nazaj naslednje leto, če izpolnjuješ pogoje (da maš povprečje takšno, kot je določeno v pogodbi).
I laugh at gilded butterflies.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz bom to leto zaprosila za zoisovo stipendijo, ker bom skoraj 95% imela 8,5
No zanima me, ali je dovolj da imas 8,5 povprecje, ali potem delajo selekcijo?
No zanima me, ali je dovolj da imas 8,5 povprecje, ali potem delajo selekcijo?
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov