Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
classy napisal/-a:Enako Ni fer, tko pa je. Vsaj 4 leta sm jo mela, eni niti tega niso.
ma ja sej..sem se se isti moment ko sem zvedla za zahtevano povprecje pac sprijaznla..tu pa tam me sam se mal ''zre'' ampak kaj pa naj tako pac je...bomo preziveli
-
Tyraaa - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2006
- Kraj: Somewhere
perpetua napisal/-a:Tyraaa napisal/-a:Pozdravljene,
je slučajno katera od študentk kandidirala za katero od štipendij, ki jih podeljuje Ministrstvo za javno upravo?
Misliš Vladine štipendije, ne? Ja, jaz kandidiram. Imaš mogoče kakšno informacijo o tem kdaj naj bi bili odgovori? Piše sicer da do konca novembra, pa ziher ne bo. Lani tudi ni bilo...je bilo okoki 5.12.
Ja, vladine štipendije mislil. Piše do konca novembra...tako da čakam na odgovor, upam da bo čimprej.
If women didnt exist, all the money in the world would have no meaning.
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm pa oddala novembra..mislm, da 12ga A bom tut jst pol 24dobila usaj odločbo..pomoje sm preveč optimistična
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
bubble* - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
andrejav88 napisal/-a:Večja je zoisova, zato ker je že osnova zoisova večja od osnovne republiške štipendije.
Skoraj vsi, ki jih jaz poznam in imajo republiško, imajo višjo od mene, ki imam Zoisovo. Le osnovna je višja od republiške, potem dalje pa je vse odvisno od nevemvečkakšnih dejavnikov.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
bubble* napisal/-a:Skoraj vsi, ki jih jaz poznam in imajo republiško, imajo višjo od mene, ki imam Zoisovo. Le osnovna je višja od republiške, potem dalje pa je vse odvisno od nevemvečkakšnih dejavnikov.
Ja republiška je višja, me je konc osnovne psihologinja prašala, katero bi imela. Pa sm vprašala kera je višja? Pa je rekla da republiška. To zato, ker so pri republiški dost strogi pogoji. Dobiš pa še dodatke za letnik, prevoz, dohodke, raznorazne ločitve in samohranilstva, brezposelnost.... Se pa strinjam da je tko. Tisti, k jim je zoisova prenizka, nej pa starše prosjo za finančno pomoč.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov