Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Zdi se mi, da je tak odvisno od posameznega zavoda (v različnih regijah) kako hitro to uredi.
Mogoče bi se pa splačalo poklicat, da niso kam založili tvojo prošnjo- škodt ne more.
Mogoče bi se pa splačalo poklicat, da niso kam založili tvojo prošnjo- škodt ne more.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
kaj, a tistim ki so mel 4,92 so dal štipendijo al kaj?
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
- CookieMonster
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 7. 2008
tistim, ki so končali 9. razred s povprečjem 4,87 ali višje so dali ja. pri študentih pa ne (:
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
A ste jo usi oddal v okt.?
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Tajika89 - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 9. 2008
- Kraj: Ormož
red_rose napisal/-a:CookieMonster napisal/-a:tistim, ki so končali 9. razred s povprečjem 4,87 ali višje so dali ja. pri študentih pa ne (:
aja za dijake je to?
kaj pa za bruce (torej s kakim povprecjem si mogu koncat 4.letnik...)
Bruci so/smo morali imeti povprečje 4, 92 da jim je bila dodeljena štipendija, sicer ne vem po kateri logiki, ampak ok... ker koliko sem jaz spremljala razpis si moral imeti povprečje 4,1 ali več, no, mogoče sem ga pa narobe zastopla.
-
sixty - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
- Kraj: Bled
ce si mel povprečje 4,1 si se lahko prijavil za štipendijo, ni blo pa to pogoj, da si jo tud dobil. Zdi se mi, da so jo dali sam tistim, ki so meli povprečje 4,89 ali več
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem dala tm najmanjše povprečje ker sm bla v 5.letniku ita zadostna...
Letos sem jo dobila 7€ manj kar sem kar jezna glede na to, da sem napisala, da se kao vozim v eno smer 48km...
Ampak ok vsaj za stanovanje imam...
Letos sem jo dobila 7€ manj kar sem kar jezna glede na to, da sem napisala, da se kao vozim v eno smer 48km...
Ampak ok vsaj za stanovanje imam...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov