Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lina malina - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 6. 2008
- Kraj: Neverland.
To pa res sploh ni logično!
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
lina malina napisal/-a:To pa res sploh ni logično!
Se čist strinjam. Sam je pa fajn, sploh če je bom dejansko dobila..Bom poročala kako je na tem..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
*pikiča* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2007
*inkica* napisal/-a:*pikiča* napisal/-a:jst sm pa danes dobila odločbo za Zoisovo štipendijo
sem pa nova štipendistka (brucka), da vm dam mal upanja, da bojo odločbe tudi vam kmalu prišle
čestitke 4,92 je bilo povprečje, ne? dosti.
hvala joj a veš da nisem niti do konca prebrala odločbe, samo vidla sm da sm jo dobila in koliko (cifra mimogrede ni prav visoka), izpolnjevala pa sem vse pogoje; zlati maturant,zlato priznanje in povprečje.
-
*~Liesl~* - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 11. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^
A prav razumem? Če si vložil odločbo za Zoisovo štipendijo, si moral imeti povprečno oceno 4,92???? (To je tko like ena štirka v spričevalu največ?) A to za vse dijake, ki so na novo zaprosili, al za bruce? No, a se to sploh ločeno obravnava?
A prav razumem? Če si vložil odločbo za Zoisovo štipendijo, si moral imeti povprečno oceno 4,92???? (To je tko like ena štirka v spričevalu največ?) A to za vse dijake, ki so na novo zaprosili, al za bruce? No, a se to sploh ločeno obravnava?
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
*inkica* napisal/-a:*pikiča* napisal/-a:jst sm pa danes dobila odločbo za Zoisovo štipendijo
sem pa nova štipendistka (brucka), da vm dam mal upanja, da bojo odločbe tudi vam kmalu prišle
čestitke 4,92 je bilo povprečje, ne? dosti.
kje ste pa to zvedli? res al kaj?
-
perpetua - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 3. 2008
4,92!?! Če vzamamemo razmerje bi lahko bilo potem pri starejših študentih okoli 9,84!?
Kak se bo sploh gledalo glede na 5%? Tisti, ki so med 5%, kdo ima večje povprečje? Verjetno ja. Eh. Men se počasi že meša od tega čakanja pa negotovosti.
Folk, ka ste tak pridni, pa mate tok lepe ocene
Drugače pa, čestitke !
Kak se bo sploh gledalo glede na 5%? Tisti, ki so med 5%, kdo ima večje povprečje? Verjetno ja. Eh. Men se počasi že meša od tega čakanja pa negotovosti.
Folk, ka ste tak pridni, pa mate tok lepe ocene
Drugače pa, čestitke !
Zadnjič spremenil perpetua, dne 28. Nov. 2008 18:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Pri morebitnih 9,84 pa naravoslovci res nimamo šans.
-
Sam ni fer, če se tretirajo usi faxi enako
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
-
Saj so poskušali korigirati s temi top 5%, samo ko pa je namenjeno tem prosilcem skoraj še enkrat manj denarja kot pa tistim, ki prosijo na podlagi povrečja.. tako da smo dejansko zopet na istem. Tako da ni žal nobene uteži, kar se tiče zahtevnosti faksov.
-
Mah butasto use skup ja. Upam, da boste uspešno odobreno mele
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Hja, in pol se država trudi čim več folka spravt na naravoslovne fakse. Pol pa tisti najbolj zaslužni še štipendije ne bodo dobili.
Res sem vesela da mi je ratalo uidt temu novemu sistemu, k je kar neki!
Res sem vesela da mi je ratalo uidt temu novemu sistemu, k je kar neki!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Točno to, sploh pa ko je treba na nekaterih naravoslovnih faksih imeti narejene VSE izpite za vpis v višji letnik (moj primer: farmacija) in ne moreš špekulirati, katere bi naredil, da boš imel lepo povrečje, in katere bi pustil, kot se to da drugod. Sploh pa mislim, da je ta način podeljevanja Zoisovih štipendij, kjer se gledajo zgolj številke in ne zgodbe ljudi, ki stojijo za temi številkami, čisto zgrešen.
Upam, da bodo kaj bolje poštimali za prihodnje generacije.
Upam, da bodo kaj bolje poštimali za prihodnje generacije.
-
motorola - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 7. 2006
torej, če prav razumem .. nisem še dobila odločbe (stara štipendistka) in tudi ne nakazanega denarja ... lahko sklepam, da so me po sedmih letih "vrgli ven"? faaaaaajn
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Če si izpolnjevala pogoje- torej povprečje 7.0 te zagotovo niso!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov