Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*~Liesl~*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 27. 11. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *~Liesl~* » 01. Nov. 2008 14:08

*pocahontas* napisal/-a:ni ti treba met nobenih priznanj al pa testiranj pomoje. kokr si js razlagam , je treba met sam uspeh pac nad 4,01 al kolk že...

Ja ni ti treba jt po novem delat testov. Če imaš povprečje nad 4,1 (se mi zdi) ALI če si imel raziskovalno nalogo, uvrščeno med prvih nevemkok mest na državnm tekmovanju ALI če si dobil zlato priznanje ALI kakšno meddržavno priznanje iz umetniškega področja se lahko predlagaš sam.
Take me away cuz in your eyes I'd like to stay...
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 02. Nov. 2008 16:06

gregalina napisal/-a:Tiste, ki ste dale vlogo za ZOISOVO, kakšno povprečje imate :?:

EDIT: novi kandidati.

9,3 - komi čakam, da mi odgovorijo, pa skos upam, da bo kj prej k sred novembra..sm pa 2 let nazaj že dala prošnjo, pa so mi jo zavrnil (pa sm mela za moje pojme dost bolše šanse kot zdaj) in sm zato zdj mal bolj zaskrbljena, kaj bo z odgovorom...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Nov. 2008 17:00

^^ Kako si se pa lahko pred 2 letoma sama prijavila za Zoisovo? Sej to je šele od letos.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 02. Nov. 2008 17:12

^^ No gimnazija me je predlagala; pa sj nima veze - bila sem predlagana, pa so mi prošnjo gladko zavrnil.
Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 02. Nov. 2008 18:26

Ashley*** napisal/-a:
gregalina napisal/-a:Tiste, ki ste dale vlogo za ZOISOVO, kakšno povprečje imate :?:

EDIT: novi kandidati.

9,3 - komi čakam, da mi odgovorijo, pa skos upam, da bo kj prej k sred novembra..sm pa 2 let nazaj že dala prošnjo, pa so mi jo zavrnil (pa sm mela za moje pojme dost bolše šanse kot zdaj) in sm zato zdj mal bolj zaskrbljena, kaj bo z odgovorom...

Kaj si pa dala za Zoisovo? Povprečno oceno, onih 5% od svoje generacije al kaj druga?
Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 02. Nov. 2008 18:47

^^ Dala sem glede na povprečno oceno (17% prosilcev dobi štipendijo :? ), ker nism vedla, da morm met vse izpite narjene, da mi faks izda tisto potrdilo glede 5%, jst sm si pa en izpit pustila za oktober :?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2008 19:55

punce...jeba bo dobit na faksu al pa v gimnaziji zoisovo. glede na to, da so spremenili kriterije, ki so zdej še bolj strogi in še stari stipendisti trepetamo za štipendije. slaba bo slaba. že prej so bli kriteriji na faksu za jo dobit, poleg povprečja, nevemkake objave na mednarodni ravni in ostali dosežki. povprečje 4 in nevem kolko pa za gimnazijo ni nek poseben dosežek.

vseeno vam želim dosti sreče.
kravzlbavc
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 10. 2006
Kraj: kingdom far far away

Neprebrana objavaNapisal/-a kravzlbavc » 02. Nov. 2008 21:05

floribunda napisal/-a:punce...jeba bo dobit na faksu al pa v gimnaziji zoisovo. glede na to, da so spremenili kriterije, ki so zdej še bolj strogi in še stari stipendisti trepetamo za štipendije. slaba bo slaba. že prej so bli kriteriji na faksu za jo dobit, poleg povprečja, nevemkake objave na mednarodni ravni in ostali dosežki. povprečje 4 in nevem kolko pa za gimnazijo ni nek poseben dosežek.

vseeno vam želim dosti sreče.

ka pa vam je, sej pa stari zoisovi štipendisti mate še vse po starmo zakonu, nič vam ni treba bol trepetat ko pa ste prej mogli...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Nov. 2008 21:20

kravzlbavc napisal/-a:ka pa vam je, sej pa stari zoisovi štipendisti mate še vse po starmo zakonu, nič vam ni treba bol trepetat ko pa ste prej mogli...

js sem jo mela zdej 4 leta u gimnaziji, pa zacnejo letos veljat tut za mene novi pogoji ker sem sla na novo stopnjo izobrazevanja in vsi taki pridemo spet v izbor...medtem ko po starem zakonu bi jo avtomatsko meli tut na faksu...
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 02. Nov. 2008 21:36

Mene pa zanima, ali ste dobili kako potrdilo o tem, da ste oddali vlogo za štipendijo? Namreč, do sedaj sem ga dobila vedno, kadar sem vložila vlogo, zdaj ko pa sem nesla na CSD pa ga nisem dobila. In me skrbi za vnaprej kaj bi lahko bilo. A sem edina, ki ni dobila potrdila?
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2008 21:46

meni so ga dali. pa tudi odločbo sem že dobila.
upam da kmalu pride tudi dnar.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 02. Nov. 2008 21:54

succubus napisal/-a:Mene pa zanima, ali ste dobili kako potrdilo o tem, da ste oddali vlogo za štipendijo? Namreč, do sedaj sem ga dobila vedno, kadar sem vložila vlogo, zdaj ko pa sem nesla na CSD pa ga nisem dobila. In me skrbi za vnaprej kaj bi lahko bilo. A sem edina, ki ni dobila potrdila?

js tut nisem dobla nobenga potrdila..samo sem po posti poslala
Uporabniški avatar
lina malina
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 6. 2008
Kraj: Neverland.

Neprebrana objavaNapisal/-a lina malina » 02. Nov. 2008 22:10

Mene pa zanima, ali kaj upoštevajo, če si že prejemal Zoisovo, pa si jo vmes izgubil in si zopet prosilec? Jaz konkretno sem bila predlagana po koncu OŠ (na podlagi tistih testov), sem jo prejemala 7 let, bila zlata maturantka, tekmovala na državnem nivoju itn. Predlani sem jo izgubila, zdaj pa sem zopet zaradi dobrega povprečja oddala vlogo. Ali torej kaj upoštevajo te pretekle razloge ali to nič ne pomeni in me obravnavajo kot popolnoma novega prosilca?
Uporabniški avatar
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a succubus » 02. Nov. 2008 22:12

floribunda napisal/-a:meni so ga dali. pa tudi odločbo sem že dobila.
upam da kmalu pride tudi dnar.

fak, to pomeni, da jim ne morem ničesar dokazati, če ne dobim odločbe (vlogo sem namreč odnesla na začetku septembra). kako pa odločajo? po datumu, kdaj je kdo oddal, al po priimkih :oops: , ker vem, da sta dve, ki sta vlogo oddale za mano, že dobile odločbo. :(
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 02. Nov. 2008 22:18

hmmm.tega pa res ne vem. če te skrbi, pokliči na svoj oddelčni zavod.
neko odločbo bi mogla v vsakem primeru dobit.

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov