Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Na faksu ti ga izdajo. Pri nas ga moraš celo plačat (malo manj k 4 evre).
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
Ok saj verjetno se je že kaj pisalo o tem, vendar res ne bom šla vseh strani nazaj brat.
Torej jaz sem se letos ponovno vpisala na faks. Pač pred dvema letoma sem hodila v 1.letnik, lani sem pavzirala, letos pa sem se prepisala na drug faks in sem spet 1.letnik. Nekje sem slišala, da se za štipendijo lahko tako zmeniš, da jo vseeno dobivaš zdaj spet (čeprav sem že drugič v 1.letniku) in je potem zato v zadnjem letniku ne dobiš. A je katera slišala že za to? Ker bi mi ful odgovarjalo to če je res.
Torej jaz sem se letos ponovno vpisala na faks. Pač pred dvema letoma sem hodila v 1.letnik, lani sem pavzirala, letos pa sem se prepisala na drug faks in sem spet 1.letnik. Nekje sem slišala, da se za štipendijo lahko tako zmeniš, da jo vseeno dobivaš zdaj spet (čeprav sem že drugič v 1.letniku) in je potem zato v zadnjem letniku ne dobiš. A je katera slišala že za to? Ker bi mi ful odgovarjalo to če je res.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
OrangeLady napisal/-a:ma letos so tele republiške res kr nekej
se strinjam! sem pričakovala recimo višjo za ene 10euro, ker imam ful dobro povprečje. rezultat? zmanjšali so mi jo za 50euro! solit se nej gredo
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz imam pa dobro novico, da ne bodo vse, ki se nimajo odlocb, zivele v strahu. Vceraj sem dobila odlocbo in imam celo skoraj 20€ visjo kot pred dvema letoma (lani mi je mirovala). Ajm hepi.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
How the fuck?!
It was forever..but it didnt last long..
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
*mala* napisal/-a:^^ Na faksu ti ga izdajo. Pri nas ga moraš celo plačat (malo manj k 4 evre).
Ja pr nas tudi.. in čakat sto let, da ti ga dajo kr neki..mama je hotla to jutri oddat, mene pa zdaj vsaj 2 tedna nebo domov, tak da mislim, da bom kr brez tistega oddala pa pol naknadno prinesla..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Ponavadi kakega 20. novembra namest 10. Pa sej tak je zmeri?
Razn če bodo letos kej zakompliciral.
Razn če bodo letos kej zakompliciral.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
evo jz sm pa dans dobla... in mam manj...
a je letos dodatek za prevoz al pa dodatek za izobraževanje zunaj stalnega bivališča isto?
a je letos dodatek za prevoz al pa dodatek za izobraževanje zunaj stalnega bivališča isto?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov