Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
*hox* napisal/-a:Josephina napisal/-a:Državno oz republiško štipendijo ne moreš dobit, če nisi imel v prejšnem letu povprečja najmanj 4 (za dijake) in 8.4 (za študente), al kako?
Itak da lahko. Povprečje pri republiški ni važno.
Samo vpliva pa na to kolko dodatka ti dajo glede na uspeh. Jz sm letos dobila največjo možno vrednost tega dodatka, ker sm mela najboljši možen uspeh.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
ma letos so tele republiške res kr nekej
-
Josephina - Cosmofrik
- Na forumu od: 20. 8. 2006
Sam tam na obrazcu treba obkrozit povprecje, torej če si imel manjšega pustis prazno?
-
Josephina - Cosmofrik
Aja? Pol smo pa površno prebral. Hvala.
-
Josephina - Cosmofrik
Pise ti na spletni strani, da vpises vse stevilke.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
ma ma*** jim vidim, najprej so zavrnili prošnjo sestri- dijakinja v mb, zdaj pa še meni-študij v lj...naj omenim, da imam mama minimalno plačo in je samohranilka-to se od letos več ne šteje, preživnina je naminimumu-smo jo zato znižali, pa še kar nič...in zdaj je na vpr moj faks...grrr
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
hmm.. jaz bom tudi dala naslednji tedn. do zdaj so mi jo vedno zavrnili, tako da niti nič ne pričakujem.. čeprav je nekje ena iskrica upanja, da bi dobila vsaj minimalno, ker letos ne morm tolko delat kot do zdaj.. mama pa mi tudi ne more plačevat. mah, za postreljat so..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
mene zanima kaj morš priložit kot "dokazilo o šolskem uspehu" ? a to more bit izpis vseh ocen al je lahko samo sprintan elektronski index?
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov