Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Ashley***
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 11. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashley*** » 30. Sep. 2008 16:40

Vprašanje za tiste, ki boste letos kot študentke zaprosile za štipendijo:
a boste vlogo poslale al osebno nesle tja? A je to treba poslat s priporočeno pošto al lahko navadno?
Uporabniški avatar
*clia*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 9. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a *clia* » 30. Sep. 2008 18:30

pozdravček!

mal sm preletela zdanje poste pa tega vprašanja nisem zasledila.. in sicer..

a oktobra študentje še dobimo izplačano štipendijo (se pravi za september) ali ne?

ker sm dons slišala da bojo štipendija za letošnje leto začel izplačvat šele čez 3/4 mesece. :? tko da bo ta mal huda.. čo jo seveda dobim =)
Ti ne veš.
Uporabniški avatar
Shimmie_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Shimmie_ » 01. Okt. 2008 8:57

ker sm dons slišala da bojo štipendija za letošnje leto začel izplačvat šele čez 3/4 mesece.

a ni blo to rečen za kadrovske štipendije? No nevem...

Drgač pa jst nesem prošnjo na Center za socialno delo, da mi tm pogleda če je vse ql, pa da potrdilo d sm oddala.

Oktobra se mi pa zdi d štipendije ne dobimo za nazaj. Kukr se jst od lan spomnem....
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 23. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a °°°ČeŠnYa°°° » 01. Okt. 2008 14:44

Ashley*** napisal/-a:Vprašanje za tiste, ki boste letos kot študentke zaprosile za štipendijo:
a boste vlogo poslale al osebno nesle tja? A je to treba poslat s priporočeno pošto al lahko navadno?

jz sm poslala s priporočeno, da mam potrdilo če se slučajno pismo kje zgubi in ne bi dobila štipendije...

lahko pa pošlješ tud navadno...
Uporabniški avatar
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a študentka20 » 01. Okt. 2008 15:40

dobimo oktobra štipendijo,ker jo dobivaš za en mesec nazaj-torej za september. :D študijsko leto pa traja od 1.10 do 30.9.

kdaj bodo prve štipendije za študente? lani pa predlani so bile okrog 20 novembra,kako bo pa zdaj ko štipendije odobrava center za socialno delo pa ne vem. upam da enako! :D
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 01. Okt. 2008 19:09

Shimmie_ napisal/-a:
ker sm dons slišala da bojo štipendija za letošnje leto začel izplačvat šele čez 3/4 mesece.

a ni blo to rečen za kadrovske štipendije? No nevem...

Drgač pa jst nesem prošnjo na Center za socialno delo, da mi tm pogleda če je vse ql, pa da potrdilo d sm oddala.

Oktobra se mi pa zdi d štipendije ne dobimo za nazaj. Kukr se jst od lan spomnem....

kadrovske se dobijo nekje konec novembra (ker se v začetku podpišejo pogoddbe).
sicer pa stari štipendisti dobijo za september verjetno tudi. mi ki smo prvi letnik faksa, pa ne.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Okt. 2008 16:08

Em kaj je kera že dobila odločbo!? :? jaz sem jo danes, zmanjšala se mi je za 40eur, kar je čudaško glede na to, da se mi razdalja od doma do šole ni nič zmanjšala, avtobus nič pocenil, dohodki so ostali popolnoma isti(kvečjemu so manjši), še vedno ima družina isto članov, uspeh se mi je še celo izboljšal prejšnje leto in vsako leto se je štipendija zvišala za vsaj 10eur, letos pa tko drastično padla, zdj pa sprašujem, če je še kaka dobila kako tako čudno spremembo?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 02. Okt. 2008 17:40

^^ Katera štipendija? A si slučajno na prehodu iz srednje na faks?

Js pa dons oddala vlogo za Zoisovo, po mojih izračunih naj bi je blo letos ene 245 evrov. Ni slabo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 02. Okt. 2008 17:48

Ne nisem na prehodu, nvadna republiška drgač oziroma "državna" kot ji zdaj rečejo :roll:
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 02. Okt. 2008 18:21

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ena pač
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 3. 2007
Kraj: mb

Neprebrana objavaNapisal/-a ena pač » 02. Okt. 2008 18:24

...
Zadnjič spremenil ena pač, dne 01. Jan. 2010 17:00, skupaj popravljeno 1 krat.
*pocahontas*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pocahontas* » 03. Okt. 2008 21:13

kdaj pa zvemo če smo dobil štipendijo? (dijaki)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 04. Okt. 2008 10:19

..Evelyn.. napisal/-a:Em kaj je kera že dobila odločbo!? :? jaz sem jo danes, zmanjšala se mi je za 40eur, kar je čudaško glede na to, da se mi razdalja od doma do šole ni nič zmanjšala, avtobus nič pocenil, dohodki so ostali popolnoma isti(kvečjemu so manjši), še vedno ima družina isto članov, uspeh se mi je še celo izboljšal prejšnje leto in vsako leto se je štipendija zvišala za vsaj 10eur, letos pa tko drastično padla, zdj pa sprašujem, če je še kaka dobila kako tako čudno spremembo?

to je pa to k smo zdj pod javnim skladom ne več na zavodu. po mojih izračunih bom mela jst nižjo štipendijo (če ne upoštevam povprečja pa dodatka na letnik) k moj tamau - sam zto k on je še v starem sistemu, jst pa v novem.
^^ ena pač: ne pritožuj se, k mamo mi že itak nižje osnovne štipendije, pa še višji povprečje mormo met
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 04. Okt. 2008 10:24

Letos ni nobenga datuma, do kdaj je treba oddat vlogo za štipendijo, ane?
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 04. Okt. 2008 10:38

študentka20 napisal/-a:dobimo oktobra štipendijo,ker jo dobivaš za en mesec nazaj-torej za september. :D študijsko leto pa traja od 1.10 do 30.9.

kdaj bodo prve štipendije za študente? lani pa predlani so bile okrog 20 novembra,kako bo pa zdaj ko štipendije odobrava center za socialno delo pa ne vem. upam da enako! :D

Js pa mislim da oktobra ni štipendije, če se prav spomnem ... Ktero pa maš, a republiško al zoisovo? Lahk da je republiška, ampak zoisova pa 100% ne ...

edit: sm zdle mal razmisnla in je celo mnda res tak, da jo oktobra še dobimo, pa sm js mal zamešala, nekak sm mela v glavi da je 10.10. ne dobimo, ampak tak nekje po dvajstem, v resnici je pa mnda tak da je 10.11. ne dobimo, pač pa pol proti koncu novembra. Nism pa čist zihr. Upam da je tak, da bom še zdle dobla keš. :D
Zadnjič spremenil no angel, dne 04. Okt. 2008 10:59, skupaj popravljeno 1 krat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov