Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
jaz sem prašala kdaj lahko pričakujem odločbo..pa mi je rekla una da bo najverjetneje kar nekaj časa trajalo in da bom dobila verjetno 2 štipendije naenkrat..torej pomojem bo konec oktobra odločba za nas dijake
-
°°°ČeŠnYa°°° - Debatorica
- Na forumu od: 23. 3. 2006
zdej morta poslat potrdilo o vpisu tja k se za štipendijo pošlje, da oni vidjo da nista naredili in da sta se ponovno vpisali.. to pomen da vama jo zamrznejo.. če pa še to šolsko leto ne bi naredili, potem bi jo pa mogli vračat
-
~Tia~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 8. 2006
NOVO:
Sem Zoisova štipendistka, ker pa nisem v letošnjem letu izpolnila pogojev za napredovanje v 3. letnik, se mi bo ta letos zamrznila. Hkrati pa sem se prepisala na drugo fakulteto-ponovno v 2. letnik. Zanima me, če lahko zaprosim za to leto za državno štipendijo?
Kakršna koli informacija bi mi prav prišla
Sem Zoisova štipendistka, ker pa nisem v letošnjem letu izpolnila pogojev za napredovanje v 3. letnik, se mi bo ta letos zamrznila. Hkrati pa sem se prepisala na drugo fakulteto-ponovno v 2. letnik. Zanima me, če lahko zaprosim za to leto za državno štipendijo?
Kakršna koli informacija bi mi prav prišla
- mala zvezdica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2008
zanima me, kako je s štipendijo, ko vpišeš abulventa....ker na vlogi je potrebno obkrožit povprečje ocen....kaj pa če nisi nobenega izpita naredil?ker zadnejga letnika tako al pa tako ne moreš ponavljati. a katera ve?
-
Sundaysmile - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
a ve katera mogoče kdaj približno lahko pričakujem, da bodo začeli izplačevati republiške štipendije?
-
LoveLy* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 7. 2007
- Kraj: purple claud
Sundaysmile napisal/-a:a ve katera mogoče kdaj približno lahko pričakujem, da bodo začeli izplačevati republiške štipendije?
tudi mene to zanima saj sem letos prvo leto študentka,in nimam pojma kdaj pride prva štipendija
-
Sundaysmile - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 7. 2008
a pol sva pa na istem, tudi sama sem namreč letos prvo leto študentka
-
PorceLain. - Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
Meni so pa zavrnil štipendijo, ker ima baje mami 10 eurov prevec plače. In sedaj nevem kaj ne naredim, saj si ne morem plačevati mesečne karte dokler ne najdem dobre službe s katero bom lahko shajala skupaj s šolo ker tako pozno hodim domov.
Tako, da res nevem kaj naj naredim
Tako, da res nevem kaj naj naredim
Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]