Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Georgia - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
Joj hvala. Čist sem obupana. Jutri imam izpit, ki je moj pogoj za 2. letnik in mi ne gre čisto nič v glavo. In potem sam razmišljam kaj bom nardila, če mi ne uspe, namest da bi se učila. No, povprečje mam pa kr mal več kot 7, tko da super!
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
^^Ah ni panike pol, sj primerjalc pa tut ni težek izpit, tko da se nimaš kaj sekerat. Velik sreče jutri!
Še jst mam eno vprašanje, če kera slučajno ve - ko bom pisala prošnjo za štipendijo, ne vem, katere izpite morm zajeti v izračun povprečja; januarja letos sem namreč nardila še en izpit iz prejšnjega letnika in ne vem a naj ga vključim zravn ali ne (glede na to, da ste štipendisti dobili obvestilo, da morate izkazat povprečje izpitov tekočega leta)?
Še jst mam eno vprašanje, če kera slučajno ve - ko bom pisala prošnjo za štipendijo, ne vem, katere izpite morm zajeti v izračun povprečja; januarja letos sem namreč nardila še en izpit iz prejšnjega letnika in ne vem a naj ga vključim zravn ali ne (glede na to, da ste štipendisti dobili obvestilo, da morate izkazat povprečje izpitov tekočega leta)?
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
Mralvca* in Slatkica
kolkr js vem, moraš te podatke kdo se šola, dat za letos. ker moraš dat potrdilo za letošnje šolsko leto zravn.
aja pa ko je ena sprašvala za delo prek študentca-če ti ni blo treba oddajat dohodnine, potem teh dohodkov ne pišeš zravn.
kolkr js vem, moraš te podatke kdo se šola, dat za letos. ker moraš dat potrdilo za letošnje šolsko leto zravn.
aja pa ko je ena sprašvala za delo prek študentca-če ti ni blo treba oddajat dohodnine, potem teh dohodkov ne pišeš zravn.
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
NOVO!
A katera mogoče ve, v čem se razlikuje denarna vsota, ki jo dobiš pri republiški in zoisovi?Pri kateri lahko dobiš več denarja?A za zoisovo je rok do 6.10?In ali je dovolj če priložiš samo potrdilo o povprečju ali te mora kdo predlagat?
LP
A katera mogoče ve, v čem se razlikuje denarna vsota, ki jo dobiš pri republiški in zoisovi?Pri kateri lahko dobiš več denarja?A za zoisovo je rok do 6.10?In ali je dovolj če priložiš samo potrdilo o povprečju ali te mora kdo predlagat?
LP
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
OMg meni je teta danes kr rekla, da morem vrnit Zoisovo štipendijo, ker 2x nisem naredila letnika, ampak sedaj smo se nakka zmenli, da bom podpisala pogodbo, da gre štipendija še za eno leto v mirovanje.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Solo tu, solo yo
-
*Penelope* - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 9. 2008
Kolko pa znaša kej zoisova?A se tud gleda kej oddaljenost itd?Jst sm mela republiško do zdej 200evrov, zdj pa nwem da bi raj za zoisovo dala, sam nočem pa met pol manj.
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
jemina napisal/-a:OMg meni je teta danes kr rekla, da morem vrnit Zoisovo štipendijo, ker 2x nisem naredila letnika, ampak sedaj smo se nakka zmenli, da bom podpisala pogodbo, da gre štipendija še za eno leto v mirovanje.
ne po 2eh. ampak po treh letih jo morš pa pol res vrnit (če ne nardiš letnika)- ampak samo za letnik, ki ga nisi naredila, ne cele!
-
Kika - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 13. 1. 2007
*Penelope* napisal/-a:Kolko pa znaša kej zoisova?A se tud gleda kej oddaljenost itd?Jst sm mela republiško do zdej 200evrov, zdj pa nwem da bi raj za zoisovo dala, sam nočem pa met pol manj.
zoisova ima osnovo višjo, kot republiška, tko da je ziher ne boš mela manj
-
jemina - Cosmopsiho
- Na forumu od: 14. 6. 2006
Kika napisal/-a:jemina napisal/-a:OMg meni je teta danes kr rekla, da morem vrnit Zoisovo štipendijo, ker 2x nisem naredila letnika, ampak sedaj smo se nakka zmenli, da bom podpisala pogodbo, da gre štipendija še za eno leto v mirovanje.
ne po 2eh. ampak po treh letih jo morš pa pol res vrnit (če ne nardiš letnika)- ampak samo za letnik, ki ga nisi naredila, ne cele!
Sj jz sem tud tko mislila. Samo danes sem klicala in je rekla, da morem vrnt in pol je šu ati do nje in sta se mal pogovorila
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Solo tu, solo yo
-
gregalina - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 20. 3. 2007
- Kraj: toti Maribor
Js sem šele dans ugotovila, da more bit povprečje od štud.leta 07/08. Sem pa na faxu dobila izpis vseh opravljenih izpitov, pol mi je pa tajnica z roko napisala povprečje vseh izpitov. Pa sem dans klicala na 0808121, pa so mi rekli, da je lahko izpis vseh opravljenih izpitov, tud iz prejšnjih štud.let, sam da morajo bit zraven datumi, kdaj so bli izpiti opravljeni, da lahko oni tam pol sami zračunajo povprečje.
A bi blo kej narobe, če jim že js sama signiram tiste predmete, ki sem jih v 07/08 naredla in napišem povprečno oceno?
Moja povprečna ocena je 9,2! Mislite, da mam možnost dobit Zoisovo? Srčno upam, da bom vsaj enkrat v življenju dobila štipendijo...
A bi blo kej narobe, če jim že js sama signiram tiste predmete, ki sem jih v 07/08 naredla in napišem povprečno oceno?
Moja povprečna ocena je 9,2! Mislite, da mam možnost dobit Zoisovo? Srčno upam, da bom vsaj enkrat v življenju dobila štipendijo...
-
Maya19 - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 9. 2006
- Kraj: MB
No jaz imam eno vprašanje. Sicer grem jutri še vprašat tja na zavod, ampak vseeno ni greh se še tu malo prej pozanimat. Torej...jaz sem v šol.letu 2006/2007 hodila v 1.letnik faksa in sem imela republiško štipendijo. V šolskem letu 2007/2008 sem pavzirala in se letos prepisala na drug faks, ki pa je 3-letni (bolonjski sistem) in zdaj me zanima če je mogoče, da bi letos dobila štipendijo nazaj, glede na to, da je med pavziranjem nisem imela. Ker kolko vem je pač bilo tak, da če bi zdaj šla v 2.letnik starega faksa bi jo dobila nazaj, ker pač 'samo' 4 leta dobivaš (no + absolvent še eno leto). Nevem kako je zdaj s tem...a bom dobila že letos nazaj štipendijo ali šele v 2.letniku, vseeno če mi bo nov študij zdaj trajal samo 3 leta še?!
Vem, da je malo smotano vprašanje,ampak upam, da katera ve kaj sem želela povedat in kaj me zanima.
Vem, da je malo smotano vprašanje,ampak upam, da katera ve kaj sem želela povedat in kaj me zanima.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
Gregalina, ni nujno, da dobiš štipendijo, je pa zelo verjetno..gledajo namreč tudi velikost razlike med tvojim povprečjem in povprečjem tvojih sošolcev v tem letniku..tako, da če imaš na medicini tolk povprečje si na odlični poti do štipendije, če si pa na fdvju (kjer majo študenti na splošno visoke ocene), boš pa tut verjetno dobila, ampak imaš slabše možnosti kot v prejšnjem letniku (kjer so ocene na splošno v letniku nižje).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov