Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Novembra (za mesec oktober); sam možno da bo zdej kej drgač, k je vse na novo.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kaj pa je kle za nazaj? Sej prvi mesec na faksus i oktobra, in zmeri dobiš naslednji mesec za prejšnjega.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
js bi mela eno uprašanje.. mam namen oddat prošnjo za republiško.. in morem napisat kje v lj, bom živela.. problem je ta da js nism še uradno prijavljena v stanovanju (1. oktobra bom).. to pomeni da js lahko oddam prej to prošnjo al ne smem?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
-
Tamceek - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2008
MilkyWay napisal/-a:Js pa sploh nevem kje bom živela (sicer sm na prednostni listi v študencu, vendar nevem kdaj grem notr, niti kje bom...)? Kaj pa jaz tam napišem?
^^polo vseeno nesi na center in povej socialni delavki da še ne veš točno kje boš stanovala in bo samo napisala Ljubljana kot naslov bivališča, vsaj meni je
..just wanna dance, wanna go insane...
-
Jagodkaa - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
gregalina napisal/-a:Js bom dala prvič vlogo za Zoisovo. Letos sem vpisala absolventa. Opravljene imam vse izpite. Moje povprečje je 8,98. Mislite da imam kako možnost dobit??
Bodo moje povprečje smatrali kot 8,9 ali 9,0
jz sm vprašala na tisti brezplačni številki in na skladu kakšne šanse imam s svojim povprečjem ampak noben ni nič vedel. letos je prvič, da lahko sam zaprosiš, zato noben ne ve kakšna bodo povprečja tistih ki bodo zaprosili. mislim da ti bodo smatrali kot 9,0. če bi imela 8,94 potem bi ti kot 8,9, kar je pa 8,5 in več se pa navzgor zaokrožuje. vsaj tako so nas pri matematiki učili.
- dasia
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 2. 2007
Povprečje 8,5 ali več ni pogoj za pridobitev, ampak za ohranitevštipendije. Študentje, ki željo štipendijo na novo pridobiti, morajo spadati med najboljših 5% v svoji generaciji (kakšno povprečje pa je za to potrebno pa je odvisno od posamezne fakultete oz. generacije).
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Jst grem letos v tretji letnik prava in po mojem spadam med 5% najboljših v letniku (morm it še v referat po potrdilo); pa me zanima, če kera ve kako je s to štipendijo - je to dovolj že za pridobitev štipendije, al bom mogla spet it pisat une neumne teste?? K sm jih šla pisat že 2 let nazaj, pa nism dobila štipendije in sploh ne vem, a naj dam vlogo za štipendijo, ker mi te testi očitno ne grejo najbolš
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
sonč|ka napisal/-a:če mam povprečje 8,666..itd. kaj potem na poli obkrožim:
a) 8,3-8,6 ali
b)8,7-8,9 ??
pomojm da 8.7, ker zavkrožiš na vzgor (Po matematičnih pravilih)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov