Štipendija

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Red Nupy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Red Nupy » 19. Dec. 2007 10:57

a katera še ni dobila odločbe? se kaj ve, do kdaj bojo pošiljal? zdej bi bil pa že skrajni čas, no... :(
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a Vermilion » 19. Dec. 2007 11:55

jst je še nisem dobila, sem klicala prejšnji teden, pa so rekl, da moja sestra še ni prinesla dohodninske, pa da zato ne morejo izračunat... pol smo ugotovil, da njej sploh ni treba prinest dohodninske, ker je nična, ker pač nima nobenih dohodkov, da bi tja notri pasal...

pol so pa rekl, da bodo zrihrtal do januarja :evil: ...jst naj pa bankrotiram do takrat...

sam full se mi čudn zdi, k je mami že 3x prj klicala pa so rekl, da še ni...pa nč niso zatežil, da kj manjka, pa še ko sem jst oddala zadnje papirje takrat oktobra so mi rekl, da sem vse prnesla isto pa moja tamala...zdaj so pa zatežil... res mi gre na živce kot, da ne vejo kaj delajo... pomoje, da če zdajle nebi klicala sploh nebi nič naredl, nebi ne jst pa ne moja sestra dobla štipendije... kretenov
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 04. Jan. 2008 19:03

Eno vprašanjce:

Poslala sem prošnjo za kadrovsko štipendijo v krko in so mi odpisali naj pridem na testiranje in razgovor..Mogoče kdo ve kako to testiranje izgleda?Kakšne izkušnje?Hvala :P
Uporabniški avatar
mirella
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mirella » 04. Jan. 2008 21:52

danes mi je ena rekla da je slisala na tvju al neki da bojo dvignili stipendije za cca. 4% ?? Je se kira kaj podobnega slisala?
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 04. Jan. 2008 22:24

BLUBABY napisal/-a:Eno vprašanjce:

Poslala sem prošnjo za kadrovsko štipendijo v krko in so mi odpisali naj pridem na testiranje in razgovor..Mogoče kdo ve kako to testiranje izgleda?Kakšne izkušnje?Hvala :P

Če pri njih zaprosiš za službo te čakajo psihološki testi. Morda je tako tudi pri prošnji za štipendijo.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
BLUBABY
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a BLUBABY » 05. Jan. 2008 9:24

Maychy napisal/-a:
Če pri njih zaprosiš za službo te čakajo psihološki testi. Morda je tako tudi pri prošnji za štipendijo.

O hvala Maychy! Sej to bo pomoje kr isto..K nism vedla al bodo psihometrični testi al kakšni za IQ merit..Sej pripravt se itk ne moreš na te teste, kakršn si si, ampak me je samo zanimalo, ker majo tko zanimiv napisan - pravjo nej si rezerviram čas od 8 - 16h..ne vem kaj bodo z mano toook časa delal :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 12. Jan. 2008 10:43

Novo vprašanje:

Štipendije nimam, zaradi previsokih dohodkov. Zanima pa me, če bi bila kakšna možnost, da jo drugo leto dobim, ker nameravam it na fax v Celje in že samo mesečna za vlak pride cca 175 €? Sej stroški vožnje se tudi upoštevajo, ane? :?
Uporabniški avatar
star*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a star* » 12. Jan. 2008 11:15

ja kolko vem se ja...ker jaz se tud vozim v šolo z vlakom pa mam cca. 140€ štipendije. Če pa se nebi vozla pa bi blo mislim da tam okoli 70€ :) s tem da je v mojo štipendijo všteta mesečna karta za avtobus :)
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 12. Jan. 2008 13:05

*hox* napisal/-a:Novo vprašanje:

Štipendije nimam, zaradi previsokih dohodkov. Zanima pa me, če bi bila kakšna možnost, da jo drugo leto dobim, ker nameravam it na fax v Celje in že samo mesečna za vlak pride cca 175 €? Sej stroški vožnje se tudi upoštevajo, ane? :?

To za republiško verjetno ne... Ne vem kok to vpliva, bolj pomembni so stroški na družinskega člana. Ker tistim, ko imajo tako visoke stroške štejejo,kot da živijo štud. domu, nekaj strani nazaj piše. Sicer pa mislim, da se lahko nekje preračuna, če jo boš dobil...
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 14. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a jemina » 12. Jan. 2008 21:19

Mene je sama sreča odkar so mi povedali, da za to, da dobim štipendijo nazaj rabim imet povprečje 7. Kaj čmo lepšega :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 14. Jan. 2008 21:01

kaj pa gres studirati v CE? upam, da jo dobis.... :razz:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Jan. 2008 22:35

linkica napisal/-a:

Management. Zakaj? ;)

Ma sej ne vem kaj je boljše, da si kupim mesečno al najdem kakšno sobo / garsonjero? Vseeno pa upam na vsaj mal štipendije. :)
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a no angel » 14. Jan. 2008 23:33

Uh, tolk vlk te pride mesecna? Iz kod pa si?
Js bi si za ta dnar skor rajs nasla kaksno sobo, ker se mi ne bi niti dalo vozit ... predvidevam da mas kr dalec do Celja, ce je mesecna tak draga. :)
Drugac pa pomoje ce letos nisi mela stipendije, je tud naslednje leto ne bos mela, ne glede na to, da te bo prevoz ful drago prsu, ker to pomoje nima nobene zveze ... Ce dobis stipendijo, je pol visina zneska pogojena tud s tem, kak dalec zivis od kraja solanja, ce je pa itak ne dobis, pol pa tak nimas kej.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
linkica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a linkica » 14. Jan. 2008 23:36

*hox* napisal/-a:
linkica napisal/-a:

Management. Zakaj? ;)

Ma sej ne vem kaj je boljše, da si kupim mesečno al najdem kakšno sobo / garsonjero? Vseeno pa upam na vsaj mal štipendije. :)

management. super. :) a ti je celje blizje kot koper? :oops: sam vprasam. em, pomoje bi se dalo tu najdit (v celju) dost ugodno stanovanje. pa tud dijaski dom mamo. odvisno kaj isces. sam glede na to, da nimajo na managementu tolkrat predavanja in dolga predavanja bi bilo mogoce boljse si placevati prevoz. vlak pa ni drag? :idea:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 14. Jan. 2008 23:58

no angel .. Sem iz Ljubljane.

linkica .. Ja, imam bližje, do Kopra vlak vozi skoraj 2 uri in pol.

No, sej bom še mal premisla kaj bom naredila, pa zdej ko bojo informativni dnevi se bom čimbolj pozanimala o vsem skupaj. :)

Torej lahko pa kar res pozabim na štipendijo. Sam mi je mal čudno, ker vem da recimo ena sošolka zdej iz SŠ je eno leto ni dobila, potem pa je vložila prošnjo in napisala da se vozi s primestnim avtobusom, čeprav se vozi z mestnim in je dobila. No ja, tudi o tem se moram še mal (oz. velik) pozanimat. :D

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov