Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Ja sem dala kopijo sprejemnega pisma in vse.. Tako da mi je res čudno!
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*ange|* - Debatorica
- Na forumu od: 16. 8. 2005
- Kraj: Tam nekje =)
Jst sem dobila sicer negativen odgovor, sam sem se pritožla, ker so nam nekej narobe šteli. Ful keša so prišteli fotru, namesto odšteli...eh nima veze... a mogoč kdo ve kdaj se dobi odgovor? Pa moj fant tut sploh še ni dobiu odločbe?
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
članek o štipendijah je bil tudi v žurnal24. nisem celega prebrala ker nisem mela časa, žurnala pa si tudi nism, vzela... je pa seveda o zamujanju štipendij tko da če ima katera če bi lahko napisala kaj o čem je bil članek
pri nas še vedno ni odločb ne nakazila. ničesar. moja frendica pa tudi še ni nič dobila
pri nas še vedno ni odločb ne nakazila. ničesar. moja frendica pa tudi še ni nič dobila
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
js pa nečesa zdej ne razumem. sem dijakinja moja brat in sestra sta pa študenta in onadva sta dobila odločbo js pa ne pa bi jo morala prej kot onedva... je pa res da so jima jo zavrnl sam vseeno men se zdi čudno zakaj je men sploh niso poslali
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
*kristyna* napisal/-a:js pa nečesa zdej ne razumem. sem dijakinja moja brat in sestra sta pa študenta in onadva sta dobila odločbo js pa ne pa bi jo morala prej kot onedva... je pa res da so jima jo zavrnl sam vseeno men se zdi čudno zakaj je men sploh niso poslali
Počakaj še malo. Odločbe še pošiljajo in jih bodo pošiljali še do sredine decembra. Če je pa še takrat ne bo se ti pa lahko to upravičeno zdi čudno.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
ja itak d ti ne bi zdej nakazal še novembrske, ker bi to pomenilo, da bi ti eno vnaprej plačal,ker se jo izplačuje 10ga za mesec nazaj. tko da jo najbrž dobiš 10ga.
dvojno bi dobila, če bi ti prvič izplačali komaj 10. decembra.
dvojno bi dobila, če bi ti prvič izplačali komaj 10. decembra.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
barby* - Debatorica
- Na forumu od: 15. 12. 2004
amital napisal/-a:1. letnik sem.. sej bi blo vse ok, samo ko so napisali da bo dvojna..zato me mal jezi
jz sem isto, pa so tudi isto napisal, da bo dvojna. res verjetno, ker so mislil da bo decembra nakazano
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
A. J. Heschel
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov