Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Hja, sej to se ful velikrat nardi ... js poznam ful takih primerov. Recimo en moj kolega - ma brata, oba študirata, starša sta zaposlena v eni tovarni kjer še 500EUR nimata plače, pa noben od njiju nima štipendije. Pa en drug kolega - ma brata dvojčka, sta tud oba na faksu, njuna mami ma sicer dokaj solidno plačo (ampak spet pa ne nevemkok), ati je pa nezaposlen, pa je tud nima. Tega je nažalost ful. Po drugi strani pa poznam ljudi kterih starši majo kako firmo pa keša na bacanje, pa majo otroc vseen štipendijo, ker prikažejo minimalni dohodek in here we go.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
buffy-ann - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 1. 2006
Jaz sem dobila prejšnji teden odločbo (sem iz okolice Maribora). Fant je iz centra Mariboru in je tud ta teden dobil. V sredo mislim da.
Neka ti Bog podari krila
neka ti nebo podari spas
da pjevaš, pjevaš svima
da zauvijek čuju tvoj glas
Toše R. I. P.
-
J.Lo - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 12. 2004
Čez vikend sem bila doma in prvo pograbla in pogledla odločbo, ko sem prišla, ker me je že tak firbec mantral. Zvišali so mi za 46€, sem pozitivno presenečena
Jaz se ne spomnim dobro, ampak vem da sem lani morala it neke papirje še podpisat na zavod. Kaj to moramo vsako leto it, al kak je s tem? Ve katera?
Jaz se ne spomnim dobro, ampak vem da sem lani morala it neke papirje še podpisat na zavod. Kaj to moramo vsako leto it, al kak je s tem? Ve katera?
Lahko imam vse.
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
Kaj katera ve, če dobiš za erasmus dodatek pri zoisovi?Koliko vem, bi morala dobit max za prevoz, al ni tak?Ker jaz dobivam isto, kot ce ne bi bila v tujini
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov