Štipendija
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
js tud dobla odločbo pa mi ni všeč!sm upala da za uspeh dobiš tolk več kot si lani mev ne pa na osnovo..ka mi pomaga 4 lete met isto štipendijo, no dobim 15e več sam... ma v glavnem da je...
to da maš manjšo amital,je lah zato ker so se dohodki vaši povečali, maš slabši uspeh itd..velk je razlogov tk da dvomim da bo pritožba pomagala...
fairy angel:to ali smo druge dobile manj ali več pa ti ne pomaga veliko vsak ma drugačne pogoje ane..sicer pa je osnove vsako leto nekaj več-ker se tud življ.potrebe dražijo itd...pa za letnik dobiš 2.l 500sit po l1000,pol 1500 itd..
če se ti spremenijo razmere doma itd tud lah dobiš več oz.manj, al pa če si se prej vozo 30km v šolo zaj pa ostajaš tu pa take finte..
zaj pa še sam na pet.počakat da lah to zapravlamo
lp
to da maš manjšo amital,je lah zato ker so se dohodki vaši povečali, maš slabši uspeh itd..velk je razlogov tk da dvomim da bo pritožba pomagala...
fairy angel:to ali smo druge dobile manj ali več pa ti ne pomaga veliko vsak ma drugačne pogoje ane..sicer pa je osnove vsako leto nekaj več-ker se tud življ.potrebe dražijo itd...pa za letnik dobiš 2.l 500sit po l1000,pol 1500 itd..
če se ti spremenijo razmere doma itd tud lah dobiš več oz.manj, al pa če si se prej vozo 30km v šolo zaj pa ostajaš tu pa take finte..
zaj pa še sam na pet.počakat da lah to zapravlamo
lp
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
linkica napisal/-a:samo 15€? pa si imela boljsi uspeh? hm...
ne ne uspeh sem mela isti ko lani-pač najvišji dodatek dobim, sam sem upala da bom tistemu znesku ki sem ga lani dobivala lah dodala še dodatek za uspeh...pol bi mela 50e več..tak pa so spet izračunali osnovo pa dodatek sam osnovi zravn prišteli...15e več pa dobim, za 3.letnik pa ker so se itak povešale osnove mal...
se spomnim da v sš sm dobla za pdb uspeh vedno 4jurje več kot prejšno leto in ne sam za osnovo..nevem zaka zj ni tk razn če so takrat pač tolk višali osnovo pa vse da je vseen tk naneslo
aja za zoisovo vem ja, js sm napisala za republiško...bojo pa po novem pravilniku začele vplivat tud razmere, kar je po eni strani čist fer...
lp
-
FairyAngel - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 10. 2004
- Kraj: Svet mojih sanj :)
Končno sem dobila odločbo, imam pa se mi zdi, da okoli 30€ več.
-
FairyAngel - Kofetarica
Nevem, bom danes pogledala, ko pridem domov.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem dobila 30€ več in sem prav zadovljna
Tako bo prav hitro avto odplačan
Zanima me kam lahko sporočim, da se spremeni številka TR kamor mi nakazujejo štipendijo?
Moram spremeniti ker z banko nisem zadovoljna in grem nazaj na Abanko...
Hvala za info...
Tako bo prav hitro avto odplačan
Zanima me kam lahko sporočim, da se spremeni številka TR kamor mi nakazujejo štipendijo?
Moram spremeniti ker z banko nisem zadovoljna in grem nazaj na Abanko...
Hvala za info...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
FairyAngel - Kofetarica
Osnova je 98,14€, dodatki za uspeh pa so odvisni seveda od uspeha. Mislim, da je že nekje bil link v tej temi ...
-
In Love Girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2005
- Kraj: Kranj
tut jst ne...baje da nj bi blo do konca meseca čs da dobimo te odločbe in nakazila...in resnično upam da je to res
...I`m a good girl!...(Only when I`m sleeping!)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]