Štipendija #2
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
trust napisal/-a:Dajte meni nekaj pomagat prosim, štipendijo sem imel 2,3,4 letnik v srednji šoli in zdaj grem delat višji program, tako, da grem spet v prvi letnik in eni trdijo, da se za letnik lahko dobi samo enkrat štipendija, to se pravi, da jo bom letos imel, drugo leto pa ne več, ker sem spet ubistvu v 2 letniku Je to res?
Ma dej, kakšne debilne ljudi maš ti to okoli sebe.
It was forever..but it didnt last long..
- *Abby**
- Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 9. 2009
Čakaj - nisi ti 3+2? Sem kaj pomešala? S štipendijo (upam, da tudi državno, vsekakor drži za Zoisovo), je tako, da jo lahko prejemaš samo enkrat na vsaki stopnji šolanja. Se pravi; če hodim v gimnazijo lahko prejemam štipendijo, potem grem na prvo stopnjo bolonjskega študija, jo spet prejemam, na drugo in tretjo stopnjo in jo imam še vedno. Mi pa ne velja, če se vmes vpišem na npr. srednjo slaščičarsko šolo ali na drug študijski program stopnje, ki sem jo že opravljala in želim ponovno(!) štipendijo na podlagi tega da sem ''spet'' dijakinja ... sem bila razumljiva? Malo sem zakomplicirala ... ampak kolikor jaz razumem, bi ti moral povsem gotovo tudi zdaj prejemati štipendijo, ker si zdaj na drugi stopnji SŠ izobrazbe.
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
a ostali ste ze dobili?
lani vem da jih je ful dobilo odlocbe sele enkrat februarja.. majkemile in neorganiziranost na tej nasi socialni, to je neverjetno
lani vem da jih je ful dobilo odlocbe sele enkrat februarja.. majkemile in neorganiziranost na tej nasi socialni, to je neverjetno
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Jaz pa čakam na odločbo..
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
Ma se kdo kake komplikacije?
Odlocbo sem dobila nekje v sredini novembra, tako kot vecina kolegov. Vsi ti so 10.12. dobili nakazani dve stipendiji za nazaj, meni niso nakazali nic... cem klicala na nas csd in mi je bilo receno da bo treba pocakat do januarja, ko naj bi nakazali vse za nazaj (se pravi za 3 mesece).. Danes sem stipendijo koncno uzrla, ampak samo eno.. Sej sem vec kot vesela tudi ene, ampak ce so vsi ostali normalno dobili.. behh, bo spet enga klicarjenja.. pa morm pocakat do pondelka, itak.
Odlocbo sem dobila nekje v sredini novembra, tako kot vecina kolegov. Vsi ti so 10.12. dobili nakazani dve stipendiji za nazaj, meni niso nakazali nic... cem klicala na nas csd in mi je bilo receno da bo treba pocakat do januarja, ko naj bi nakazali vse za nazaj (se pravi za 3 mesece).. Danes sem stipendijo koncno uzrla, ampak samo eno.. Sej sem vec kot vesela tudi ene, ampak ce so vsi ostali normalno dobili.. behh, bo spet enga klicarjenja.. pa morm pocakat do pondelka, itak.
-
skepticone - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 11. 2012
jaz imam tudi podoben problem. Mene
zanima, ce so mi napisali, da mi vloga velja od
1.2 ali od 21.2 (ne vem tocno, v glavnem februrja)
a ne bi potem morala danes dobit stipendijo za
3mes? So mi dali samo za dva, ali bo se potem
naslednji mesec za nazaj? A bi jih morala klicat al pocakam?
zanima, ce so mi napisali, da mi vloga velja od
1.2 ali od 21.2 (ne vem tocno, v glavnem februrja)
a ne bi potem morala danes dobit stipendijo za
3mes? So mi dali samo za dva, ali bo se potem
naslednji mesec za nazaj? A bi jih morala klicat al pocakam?
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
Če ste oddali po 30m septembru prošnjo, ene štipendije ne dobite ker so vsi po vrsti eni kreteni jaz sem oddala vlogo za štipendijo 2ga oktobra..in sem potem dobila za nazaj samo dve štipendiji, ker sem oddala po septembru..
Prvi neprebran prispevek • 153 prispevkov
• Stran 10 od 11
•
Prejšnja
1 ... 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov