status
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- _bubika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2007
sanja sj maturitetni tečaj je namenjen temu da te naučijo za maturo, oz. da te še bol naučijo. To se mi zdi da sploh ne bi biv problem, problem je bl to da je bla prjava do 11.9., pa tud sm se folk upisuje zarad statusov, in spet smo na istmu, ni prostih mest.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Nisem sicer brala cele teme ampak včasih se da na srednji šoli na katero ste hodile oz. hodite zmenit, da vam podaljšajo status. Recimo, če ste perspektivne športnice ali pa če ste bile kej dost bolane...ne vem sicer na koga se morš to obrnit ampak probat ni greh.
- _bubika_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 7. 2007
Sam tok da veste, jst sm preklicala vse višje šole in za redn vpis ni čist nikjer več nobenga frj mesta. Frej je sam še izredno, kar pa kokr so mi povedal pride od 1300 do 2000 evrov šolnine za plačat.
Sm pa preklicala še za maturitetne tečaje, pa so mi rekl, da načeloma če maš že maturo v to vrjetn not ne boš pršu. Sm jim namutila, da bi rada izbolšala rezultate mature ker bi rada zamenala študij, in morm u pon. poklicat na neko številko,da mi bojo povedal če je možn.
Uglavnm povzetk je da smo v k....
Sm pa preklicala še za maturitetne tečaje, pa so mi rekl, da načeloma če maš že maturo v to vrjetn not ne boš pršu. Sm jim namutila, da bi rada izbolšala rezultate mature ker bi rada zamenala študij, in morm u pon. poklicat na neko številko,da mi bojo povedal če je možn.
Uglavnm povzetk je da smo v k....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Hmm..tole mam za dodat:_bubika_ napisal/-a:/../ problem je bl to da je bla prjava do 11.9., pa tud sm se folk upisuje zarad statusov, in spet smo na istmu, ni prostih mest.
-tistle datum 11.9., za prijavo na maturitetne tečaje? Kje si to našla? MŠS? Ampak, če jz to prav razumem, je to za redne vpise za srednje šole?
-sám maturitetni tečaj ne prinese statusa, žal.
-probajte klicat na šole, ki ponujajo (srednješolsko) izobraževanje odraslih (MŠS seznam - ampak ta seznam se mi zdi neki pomankljiv; gim. Poljane, ŠČRM Kamnik, Zaris, to name but a few,..); vprašajte za prekvalifikacijo, diferencialni vpis, če je možno vplačat samo vpisnino, itd...
-
Limonca.ena - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 12. 2008
- Kraj: Mb.*
klko jaz vem ni možno samo vpisnine plačat. Moja sošolka tut lani ni naredla mature in se je v izobraževanje odraslih vpisala za status, plačala pa 1300€.
Je pa še ena možnost, da se vpišeš to izobraževanje odraslih, in ti šolnino plača zavod za zaposlovanje.
Je pa še ena možnost, da se vpišeš to izobraževanje odraslih, in ti šolnino plača zavod za zaposlovanje.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
I got nothing for you to gain
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Okey, vidim da vas ima kar nekaj probleme s statusom. Mene pa zanima, če ve katera mogoče če se da normalno vpisat v 1. letnik tri letnega faksa - torej visoko šolski program, če si že enkrat bil vpisan v tak program na enmu drugemu faksu. Namreč jaz sm nardila 3 letni faks + status absolventa (nisem ponavljala in ne pavzirala).
Sem pa poslala prošnjo za podaljšanje absolventa, ampak mi ga ne bodo podalšal ker nimam nobenih opravičljivih razlogov. Tako, da sem razmišljala da bi se v 3. roku če bo seveda še kej fraj vpisala na kak drug tri letni faks. Ampak nevem, če je to možno glede na to da sem že enga tri letnega študirala al je potrebno pol kej vzporedno se vpisat al kaj? Če veste kaj mislim? Lp
Sem pa poslala prošnjo za podaljšanje absolventa, ampak mi ga ne bodo podalšal ker nimam nobenih opravičljivih razlogov. Tako, da sem razmišljala da bi se v 3. roku če bo seveda še kej fraj vpisala na kak drug tri letni faks. Ampak nevem, če je to možno glede na to da sem že enga tri letnega študirala al je potrebno pol kej vzporedno se vpisat al kaj? Če veste kaj mislim? Lp
Yada, yada, yada...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov