status

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 17. Sep. 2009 22:38

Ne vem no, ker ti greš lahko maturo delat brez da greš na maturitetni tečaj... Upam, da se res da. Sporoči, če ti bo uspelo kaj zrihtat.
_bubika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _bubika_ » 17. Sep. 2009 22:38

drgač pa sanja, to kar si ti prlimala piše za tiste k so kao nardil 3 letnike sredne šole pa jim en manka če sm jst prov prebrala...
_bubika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _bubika_ » 17. Sep. 2009 22:40

sanja sj maturitetni tečaj je namenjen temu da te naučijo za maturo, oz. da te še bol naučijo. To se mi zdi da sploh ne bi biv problem, problem je bl to da je bla prjava do 11.9., pa tud sm se folk upisuje zarad statusov, in spet smo na istmu, ni prostih mest.
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 17. Sep. 2009 22:41

Ja, imaš prav, ampakl se mi zdi, da če že za 3. letnik zahtevajo, da eno leto nisi hodila v šolo... Ne vem, upam, da imaš ti prav :D
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 17. Sep. 2009 22:42

A tudi tukaj ni več mest? Potem pa res ne vem več, kaj bi lahko naredila...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 17. Sep. 2009 22:44

Yeah, we're fucked :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
_bubika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _bubika_ » 17. Sep. 2009 22:45

jst mislm jutr use preklicat, če je kje slučajno ostal kj frj, ker mi je načeloma usen tud če morm na drug konc slovenije, sam da nekak prčaram status.
Bom poročala jutr..
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 17. Sep. 2009 23:05

jst sm delala maturo pa mi žal ni uspel. tko da se morm zdj čimprej nekam vpisat da mam status, kr en let ne mislm bit doma, pa tut tastari mi ne bodo stalno stroške plačeval :? jutr se grem zment na mojo šolo. tko da upam da mi uspe! :?
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 18. Sep. 2009 7:46

Nisem sicer brala cele teme ampak včasih se da na srednji šoli na katero ste hodile oz. hodite zmenit, da vam podaljšajo status. Recimo, če ste perspektivne športnice ali pa če ste bile kej dost bolane...ne vem sicer na koga se morš to obrnit ampak probat ni greh.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 18. Sep. 2009 9:02

Kaj letos namerava FMF spucat hodnike in prostore? :? Poznam 2 k spet nista nrdila letnika (FMF) in moreta pavzirat.. in sta na istem ku vi - je že vse zapounjeno :roll:
Uporabniški avatar
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a *sanja* » 18. Sep. 2009 9:13

Ja, dejansko ja tako, rezultati izpitov so katastrofalni, v tretji letnik pedagoške smeri so zaenkrat vpisani samo taki, ki ponavljajo... Ne vem, kaj jim je letos... :?
_bubika_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a _bubika_ » 19. Sep. 2009 21:22

Sam tok da veste, jst sm preklicala vse višje šole in za redn vpis ni čist nikjer več nobenga frj mesta. Frej je sam še izredno, kar pa kokr so mi povedal pride od 1300 do 2000 evrov šolnine za plačat.

Sm pa preklicala še za maturitetne tečaje, pa so mi rekl, da načeloma če maš že maturo v to vrjetn not ne boš pršu. Sm jim namutila, da bi rada izbolšala rezultate mature ker bi rada zamenala študij, in morm u pon. poklicat na neko številko,da mi bojo povedal če je možn.

Uglavnm povzetk je da smo v k....
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 20. Sep. 2009 14:36

_bubika_ napisal/-a:/../ problem je bl to da je bla prjava do 11.9., pa tud sm se folk upisuje zarad statusov, in spet smo na istmu, ni prostih mest.
Hmm..tole mam za dodat:
-tistle datum 11.9., za prijavo na maturitetne tečaje? Kje si to našla? MŠS? Ampak, če jz to prav razumem, je to za redne vpise za srednje šole?
-sám maturitetni tečaj ne prinese statusa, žal.
-probajte klicat na šole, ki ponujajo (srednješolsko) izobraževanje odraslih (MŠS seznam - ampak ta seznam se mi zdi neki pomankljiv; gim. Poljane, ŠČRM Kamnik, Zaris, to name but a few,..); vprašajte za prekvalifikacijo, diferencialni vpis, če je možno vplačat samo vpisnino, itd...
Uporabniški avatar
Limonca.ena
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 12. 2008
Kraj: Mb.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Limonca.ena » 20. Sep. 2009 15:59

klko jaz vem ni možno samo vpisnine plačat. Moja sošolka tut lani ni naredla mature in se je v izobraževanje odraslih vpisala za status, plačala pa 1300€.

Je pa še ena možnost, da se vpišeš to izobraževanje odraslih, in ti šolnino plača zavod za zaposlovanje.
You`ll be waiting in vain
I got nothing for you to gain
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 21. Sep. 2009 14:59

Okey, vidim da vas ima kar nekaj probleme s statusom. Mene pa zanima, če ve katera mogoče če se da normalno vpisat v 1. letnik tri letnega faksa - torej visoko šolski program, če si že enkrat bil vpisan v tak program na enmu drugemu faksu. Namreč jaz sm nardila 3 letni faks + status absolventa (nisem ponavljala in ne pavzirala).

Sem pa poslala prošnjo za podaljšanje absolventa, ampak mi ga ne bodo podalšal ker nimam nobenih opravičljivih razlogov. Tako, da sem razmišljala da bi se v 3. roku če bo seveda še kej fraj vpisala na kak drug tri letni faks. Ampak nevem, če je to možno glede na to da sem že enga tri letnega študirala al je potrebno pol kej vzporedno se vpisat al kaj? Če veste kaj mislim? Lp
Yada, yada, yada...

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov