STATUS DIJAKA
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
- smrketa18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 9. 2013
Živjo
zanima me če ve kdo mogoče do kdaj velja status dijaka?
bila sem v 3letni šoli, da zaključim letnik imam še zaključne izpite (januarja)
status dijaka naj bi mi potekel 31.9 al mi še velja?
ker sem bila zadnjič na socialni pa mi je rekla da naj se grem prijavit na zavod s septembrom...pridem septembra na zavod pa mi reče da mi status dijaka poteče s 1.10.. na socialni mi eno govorijo, na zavodu pa drugo..?
ima kdo kakšne izkušnje s tem?

zanima me če ve kdo mogoče do kdaj velja status dijaka?
bila sem v 3letni šoli, da zaključim letnik imam še zaključne izpite (januarja)
status dijaka naj bi mi potekel 31.9 al mi še velja?
ker sem bila zadnjič na socialni pa mi je rekla da naj se grem prijavit na zavod s septembrom...pridem septembra na zavod pa mi reče da mi status dijaka poteče s 1.10.. na socialni mi eno govorijo, na zavodu pa drugo..?
ima kdo kakšne izkušnje s tem?
- Josee Phine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 5. 2013
Status dijaka zaključnega letnika velja do 1.10. Vsaj predlani je bilo tako.
Na zavodu in podobnih institucijah tak al tak niso nic zorganizirani in govorijo vsak drugače. najboljše da preveriš na šoli, ti bodo najbolj ziher vedeli povedati.
Na zavodu in podobnih institucijah tak al tak niso nic zorganizirani in govorijo vsak drugače. najboljše da preveriš na šoli, ti bodo najbolj ziher vedeli povedati.
Take me as i am, or watch me as i go.
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Status ti velja do datuma, ki je zapisan na tvojem potrdilu do vpisu. Se pravi če imaš zapisan datum 31.9., ti do takrat velja, 1.10 pa ne več.
V primeru da želiš se prijavit na zavod, se lahko, samo se ti bo status s tem dnevom prekinil. Glede na to da smo že v drugi polovici meseca ti zavoljo komplikacij predlagam, da slediš navodilu in počakaš do 1.10 in se takrat prijaviš.
V primeru da želiš se prijavit na zavod, se lahko, samo se ti bo status s tem dnevom prekinil. Glede na to da smo že v drugi polovici meseca ti zavoljo komplikacij predlagam, da slediš navodilu in počakaš do 1.10 in se takrat prijaviš.
Prvi neprebran prispevek • 6 prispevkov
• Stran 1 od 1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov