srednja šola: prigode in nezgode
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
t-e-a - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 2. 2005
- Kraj: Kranj
Jz se pa še velik spomnm ker sm še v srednji šoli 
Na začetku pruga letnika sm kuj tadrug dan zaspala u šolo pol pa pridm pa nism vedla ka mamo pa sedim pred matematiko pa se z enmu tipam tm res prepirava o tem a mamo mi u tej učilnc zej pouk al oni ... no na konc am jz sam
Pol dost funny je blo u tretmu pr fizki ko sva se s sošolko neki režale in pride prfoks do naja pa reče da ka nama je tko fajn nj prideva pred tablo da sva uprašane men pa v isti sekundi največji curk krvi iz nosu prdrvi in tko pograbm robčk pa mi prfoks reče nj grem pred tablo jz pa d se ne zjbavam ampak se res to dogaja ... sam ne da bi to kej pomagal - sam reku mi je nj se grem umit pa da ko pridm nazaj bom vprašana ... fak ane
Pol za kemijo ns ma ena prfoksa ka je velika 1,2m in nm neki razlaga pred tablo pol pa izjav '' ko sem bila jaz majhna ...'' mi pa usi najbl u smeh ka s a ni še zmer mejhna ...
Pol enkrat z eno prjatlco zalila biologijo - razlog (novi šuzi so me ožull
) pa me razredničarka vpraša kaj je blo medve pa sam ''to je zlo zakomplicirana zadeva, ki je ne bi delile z javnostjo'' in za izvirnost nisva doble neopr. ure
Mah še bi loh pisala ... je ful tega ...

Na začetku pruga letnika sm kuj tadrug dan zaspala u šolo pol pa pridm pa nism vedla ka mamo pa sedim pred matematiko pa se z enmu tipam tm res prepirava o tem a mamo mi u tej učilnc zej pouk al oni ... no na konc am jz sam

Pol dost funny je blo u tretmu pr fizki ko sva se s sošolko neki režale in pride prfoks do naja pa reče da ka nama je tko fajn nj prideva pred tablo da sva uprašane men pa v isti sekundi največji curk krvi iz nosu prdrvi in tko pograbm robčk pa mi prfoks reče nj grem pred tablo jz pa d se ne zjbavam ampak se res to dogaja ... sam ne da bi to kej pomagal - sam reku mi je nj se grem umit pa da ko pridm nazaj bom vprašana ... fak ane

Pol za kemijo ns ma ena prfoksa ka je velika 1,2m in nm neki razlaga pred tablo pol pa izjav '' ko sem bila jaz majhna ...'' mi pa usi najbl u smeh ka s a ni še zmer mejhna ...
Pol enkrat z eno prjatlco zalila biologijo - razlog (novi šuzi so me ožull

Mah še bi loh pisala ... je ful tega ...
-
t-e-a - Komunikatorka
Še neki sm se spomnla ... u prumu letniku smo mel glasbo in ker se nism zaduvala za kšno dobro klop sm ceu let sedela s prjatlco u prvi vrsti direkt pred prfokso ... in enkrat sva hotle sred ure zamenat mest da bi šla ona sedet ob okn in sm se jz na mizo naslonla ona je šla pa na moj stou in ko sm se nagnla na mizo (ki na srečo ni bla zašraufana) se je dila dvignla pokonc in use kar je mela prfoksa na miz (ker je njena ful small je mela use na moj klop) je vrgl u zrk ... ona je pa sam začela kričat ''teroristi ns napadajo'' ... men je še dons tko smešn ka jo vidm d se sam režat začnem ... pol me je pa kr neki zmer zjbavala če sm jo hotla ubit (s ne da nikol ni noben u razredu pomislu na to
) ...

-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Men je v SŠ naajbol možno in res se mamo dobr!!
Skoz se neki dogaja no.
Ne morm zdej izpostavt točnega dogodka al pa opiosat kkšnega ker bi jih blo preveč, ampak nevem jst prou z veseljem hodim v šolo, k smo tak ql razred pa se ful štekamo (sicer mam eno svojo klapo, k ga žuramo&itd.. skupej).

Ne morm zdej izpostavt točnega dogodka al pa opiosat kkšnega ker bi jih blo preveč, ampak nevem jst prou z veseljem hodim v šolo, k smo tak ql razred pa se ful štekamo (sicer mam eno svojo klapo, k ga žuramo&itd.. skupej).

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
- črna_dalija
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 1. 2005
- Kraj: far far away.... :)
dogodkov v sredji šoli je blo zmer dost! vedno se je neki dogajal, najbl se spomnem tiste v razredu, ko se kšni rugal koga, al pa k smo zmer načenal stokrat prežete teme s prfokso, da pol ni spraševala
pa povhn stvari, slabi dogodki so bli pa tisti, k so zmeri kšni zatajil, kdr smo se kj zmenil, zmer so izdajal. . . . ampak tiste smo itak skenslal iz naše družbe
bye bye

bye bye
-
***PINKYCA*** - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2005
...
Zadnjič spremenil ***PINKYCA***, dne 21. Avg. 2009 0:58, skupaj popravljeno 1 krat.
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:uršy napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica
Kera šola pa je to bla
trgovska
se neki trgovskih:
vsak dan razbit cim vec stekarjeu, spraznjeni gasilci in nato z njimi razbit wc skolko in umivalnik, razbil avtomat za cigumije, pri matematiki med poukom zakurli tablo in mizo, kurl smo kovinske mince in ko crnilo zavre, ful spricne vn...

-
čmokica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 1. 2005
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica
to je blo u kranju na tehniški šoli reče prfoks zadna klop ven,pa fantje primejo klop pa jo skos okno vržejo

moj sošolec je enkat profesorco tok plusknil da so ji očala odletela na drugo stran učilnice

Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
t-e-a - Komunikatorka
Pri likovni sm bla vprašana in sm dobila 1 pol pa nasledno uro (mel smo 2 prfokse ena za teorijo druga pa risanje) mi prfoksa za risanje čez enko namala štirko pol pa izjav ... ''a si mela spodi kero oceno že napisano?'' jz pa sam hja ke pa ... 

-
čmokica - Kofetarica
ewo ene izjawe 
en moj sošolc reče pr zgodli :
Jst povsem podpiram gradnjo džamije v Ljubljani.Ko bo kak velik muslimanski praznik bomo uletili notr in folku spizdili čevlje..
SLO: Urban! Pusti sosedino puščico pri miru. (je v obliki Milkine roza krave)
Urban: Pa če me gleda.
PSIHOLOGIJA: (Borisu, ki je Juretu z izgovorom, da gre na WC prinesel kavico) Kaj imaš pa to?!
Boris: Sam Juretu sem prnesu mal kavice.
PSI: Pa saj si bil na WC-ju! Jure, jaz tega na tvojem mestu ne bi spila.
Boris: Poglejte no, iz avtomata je! (proba za dokaz)
PSI: Ja verjamem, da je tebi všeč, saj si ti to pridelal.
Tomassini: Kako nastane čokolada pa že veste: Potem pa svizec zavije čokolado v folijo.
Boris: Pa kravo zmasirajo.
Tomassini: Pa pobarvajo jo na vijolično, da dobijo osnovo za dobro čokolado.
geografija - sprašuje
prfoksa: razloži mi kaj je predmet proučevanja geografije in kako jo delimo
jst (povem kako jo delimo in use - ne da se mi zdj pisat): ja predmet proučevanja geografije je pa geosfera
prfoksa: a si sigurna?
jst: ja
prfoksa: stojiš za tem?
prfoksa: še enkat razmisl:
jst: ja predmet proučevanja geografije je zemeljsko površje ali geosfera
prfoksa: aja sj res geosfera je tujka
informatika . poskusno kontro za mato je zabil več k pol classa pa se sprav name:
beti la fea: kako se učiš?
jst: vaje delam
beti la fea: ja kako?
jst: ja rešujem jih
beti la fea: ja kaj pa če ti ne pride?
jst: ja rešm še enkat
beti la fea: ja pa kako?
jst: ja prepišm račun pa ga rešm
jst: ja s svinčnikom prepišm račun in ga rešm
beti la fea: ja sam kako?
jst: ja primem svinčnik pa prepišem račun na list in ga rešm (umes k govorim se režim in reži se cev class)
beti la fea: pa to sploh ni smešn! d ne bote mislel!

en moj sošolc reče pr zgodli :
Jst povsem podpiram gradnjo džamije v Ljubljani.Ko bo kak velik muslimanski praznik bomo uletili notr in folku spizdili čevlje..

SLO: Urban! Pusti sosedino puščico pri miru. (je v obliki Milkine roza krave)
Urban: Pa če me gleda.
PSIHOLOGIJA: (Borisu, ki je Juretu z izgovorom, da gre na WC prinesel kavico) Kaj imaš pa to?!
Boris: Sam Juretu sem prnesu mal kavice.
PSI: Pa saj si bil na WC-ju! Jure, jaz tega na tvojem mestu ne bi spila.
Boris: Poglejte no, iz avtomata je! (proba za dokaz)
PSI: Ja verjamem, da je tebi všeč, saj si ti to pridelal.
Tomassini: Kako nastane čokolada pa že veste: Potem pa svizec zavije čokolado v folijo.
Boris: Pa kravo zmasirajo.
Tomassini: Pa pobarvajo jo na vijolično, da dobijo osnovo za dobro čokolado.
geografija - sprašuje
prfoksa: razloži mi kaj je predmet proučevanja geografije in kako jo delimo
jst (povem kako jo delimo in use - ne da se mi zdj pisat): ja predmet proučevanja geografije je pa geosfera
prfoksa: a si sigurna?
prfoksa: stojiš za tem?
prfoksa: še enkat razmisl:
jst: ja predmet proučevanja geografije je zemeljsko površje ali geosfera
prfoksa: aja sj res geosfera je tujka
informatika . poskusno kontro za mato je zabil več k pol classa pa se sprav name:
beti la fea: kako se učiš?
jst: vaje delam
beti la fea: ja kako?
jst: ja rešujem jih
beti la fea: ja kaj pa če ti ne pride?
jst: ja rešm še enkat
jst: ja prepišm račun pa ga rešm
jst: ja s svinčnikom prepišm račun in ga rešm
beti la fea: ja sam kako?
jst: ja primem svinčnik pa prepišem račun na list in ga rešm (umes k govorim se režim in reži se cev class)
beti la fea: pa to sploh ni smešn! d ne bote mislel!
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
( Dior )
-
čmokica - Kofetarica
jao
zdj sm se še spomnla gefarco... je ful zmedena pa nwe kwa gowori 
Najbolj značilne in znane so tiste, kjer...malo pomeša
NPR:
"Pojdi v atlas in prinesi kabinet!"
"Te dve učilnici odpreta ključe."
"Pojdi zunaj in ostani ven!"
"Da boste zamešali in ne boste znali."
"Ti tam! Pazi na linijo!" (ko nekdo med poukom je marmorni kolač / na drugega, ki se masti z mandarinami, se niti ne ozira)
Ne dolgo nazaj se je z glavo zaletela v stopnice, ki jih imamo v eni učilnici. Vsa tavgasta je komaj prisopihala do svojega stola in vsa rdeča v glavo iztisnila: "Slabo me ne bo. V redu sem, ne skrbite."
"Zemlja je okrogla krogla, ki se vrti."
"Afrika je v obliki krožnika." (ok, sej če dobr pomisleš, ženska ma point)
Vedno se potrudi in nam po koncu vsake ure zaželi lep dan, dober tek, prijetne počitnice itn. Neko sredo nam je zaželela lep vikend.

pa se ena oa slovarce:
foxa: to morjo usi znat (prešerna)
sošolc: a zdravniki tud?
foxa: ne, ampak moj ginekolog bi pa mogu, zato k je čefur, sam ma ženo k uči slovenščino, tko da mislm, da obvlada te stvari??? (še zdj navem kva je hotla s temu povedat)

djte še wi pisate kšne smešne izjawe
js se skos ob tem tk nasmejiim
kok je lpo u srednji

Najbolj značilne in znane so tiste, kjer...malo pomeša

NPR:
"Pojdi v atlas in prinesi kabinet!"
"Te dve učilnici odpreta ključe."
"Pojdi zunaj in ostani ven!"
"Da boste zamešali in ne boste znali."
"Ti tam! Pazi na linijo!" (ko nekdo med poukom je marmorni kolač / na drugega, ki se masti z mandarinami, se niti ne ozira)
Ne dolgo nazaj se je z glavo zaletela v stopnice, ki jih imamo v eni učilnici. Vsa tavgasta je komaj prisopihala do svojega stola in vsa rdeča v glavo iztisnila: "Slabo me ne bo. V redu sem, ne skrbite."
"Zemlja je okrogla krogla, ki se vrti."
"Afrika je v obliki krožnika." (ok, sej če dobr pomisleš, ženska ma point)
Vedno se potrudi in nam po koncu vsake ure zaželi lep dan, dober tek, prijetne počitnice itn. Neko sredo nam je zaželela lep vikend.

pa se ena oa slovarce:
foxa: to morjo usi znat (prešerna)
sošolc: a zdravniki tud?
foxa: ne, ampak moj ginekolog bi pa mogu, zato k je čefur, sam ma ženo k uči slovenščino, tko da mislm, da obvlada te stvari??? (še zdj navem kva je hotla s temu povedat)

djte še wi pisate kšne smešne izjawe

( Dior )
( Dior )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov