srednja šola: prigode in nezgode
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
sofia83 napisal/-a:Men je blo pa vedno ful zabavn, k je pršlo na koncu leta do konfliktov Gim. Bežigrad - Gim. Poljane, in so nas pršli z vodnimi pištolcami zalivat, pa mal smo se podjebaval pa tko ...Najbolj mi je blo pa simpatično, k so nas eno jutro pričakale pografitane vse stene okol vhoda v šolo, na tleh je blo pa s sprejem napisan: "Poljančani niso pršli na inštrukcije"
Joo, mene pa to še čaka..

Hehe, Šuši.. Ma sej je smešn, k se took trudi, da bi ga kdo poslušu, pa z njegovimi grožnjami, da ne bo nič razložu, sam liste dal, pol bo treba pa kr narest stvar (aka. prepisat z lista v notepad?)..

Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
*dolce_angel* - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
oh mi mamo tud vedno kšne smešne u šoli
naprimer lansk let k je biu POTRES...pa smo usi hotl it vn iz razreda naša prfoksa nas pa ni pustila kr je rekla,da se tla tresejo zarad tega kr je šou avtobus mim
potem smo mel u 1 letniku sošolko k je skoz mankala...in je ena prfoksa uprašala kaj je z njo...če je bolna...in pol so tko naši tipi rekla da ma posebno bolezn-LENORITIS:):)pa še ful velik je takih for.....

Grešiti je človeško,toda občutek je božanski!
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Still in high-school... Poljane
.

Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
hm, jst pa še nimam prigod iz srednje šole, jih pa lohk kej iz osnovne povem
Enkrat, ko smo šli, v Kr.Goro( bli smo še čist mali), smo šli do jasne, pa tam, ko je tisto jezero, je blo gor, na vodi polno alg(tistih zelenih, ogabnih). No, pa smo nasral enga bol butastga sošolca, da se lahk na teh algah stoji. Pa nam je vrjel, pa je stopu gor, pa je padu v vodo
. Pol, ko je pa končno prilezu ven iz vode, so mu pa dol z očal visele alge. Tko smo se smejal
.
Če se še kej spomnem, bom pa napisala

Enkrat, ko smo šli, v Kr.Goro( bli smo še čist mali), smo šli do jasne, pa tam, ko je tisto jezero, je blo gor, na vodi polno alg(tistih zelenih, ogabnih). No, pa smo nasral enga bol butastga sošolca, da se lahk na teh algah stoji. Pa nam je vrjel, pa je stopu gor, pa je padu v vodo

Če se še kej spomnem, bom pa napisala
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
-
**SiMoN@** - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 6. 2005
hm..mi smo pa pomoje najhujši class v celi sloveniji...:
-kadil v razred
-prfosko slikal pod kiklo
-sprožil gasilni aparat
-kolektivni izostanek vsaj 1× na teden
-na smučanju smo ponoč hodil iz koče..smo se plazil
-onesposobl par tv-jev
-največ ukorov mamo zarad podjebavanja prfoksov
-popisal šolo..risal grafilte-ns še niso dubl
-uničl tipke na klavirju
-predelno steno zlomil
-...
-kadil v razred
-prfosko slikal pod kiklo
-sprožil gasilni aparat
-kolektivni izostanek vsaj 1× na teden
-na smučanju smo ponoč hodil iz koče..smo se plazil
-onesposobl par tv-jev
-največ ukorov mamo zarad podjebavanja prfoksov
-popisal šolo..risal grafilte-ns še niso dubl

-uničl tipke na klavirju
-predelno steno zlomil
-...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Uf ja... Mi smo bili tudi cvetka zase. Imeli smo eno zbirko ljudi, ki so znali narest prave neumnosti, ostali smo pa seveda radi sodelovali.
Tako smo 2 leti zapored posekal ogromno smreko na bližnjem hribu, jo vlekli čez celo gimnazijo (mimo presenečene ravnateljice) in jo eno leto celo okrasili s zobnimi krtačkami, kondomi, toaletnim papirjem ipd. Drugače je bilo pa zakon, ker smo imeli fajn razrednika, ki je bil ravno tako za štose kot mi. Obletnice & obujanje spominov so zato še posebej zakon.
Tako smo 2 leti zapored posekal ogromno smreko na bližnjem hribu, jo vlekli čez celo gimnazijo (mimo presenečene ravnateljice) in jo eno leto celo okrasili s zobnimi krtačkami, kondomi, toaletnim papirjem ipd. Drugače je bilo pa zakon, ker smo imeli fajn razrednika, ki je bil ravno tako za štose kot mi. Obletnice & obujanje spominov so zato še posebej zakon.

--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
_Lydia_ napisal/-a:Sofia83 napisal/-a:Men je blo pa vedno ful zabavn, k je pršlo na koncu leta do konfliktov Gim. Bežigrad - Gim. Poljane, in so nas pršli z vodnimi pištolcami zalivat, pa mal smo se podjebaval pa tko ... Najbolj mi je blo pa simpatično, k so nas eno jutro pričakale pografitane vse stene okol vhoda v šolo, na tleh je blo pa s sprejem napisan: "Poljančani niso pršli na inštrukcije"
Ja, to rivalstvo je zmeri toook fun. Sm lani je bil pa Šuši prov pripravljen na kako piz***ijo, kr so pol dneva policaji okol šole strašil.
A ni blo to zato k je enga skor avto povozu k je laufu cez cesto, da ne bi biu moker al neki tazga? Se sam bezno spomnm, sam vem da je bla ena piz***ija... Zdej se pa mi letos ne bomo smel kao spricat z vodo

Drgac je pa Susi prow car

-
~škratk štunfk~ - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2005
- Kraj: življenje..
i*m going to high school ...
umiram.</3
- Black Kitty
nezgode:
-prvi dan (ko sm bila še frrr) sem prehodila celo šolo z zelo odpeto zadrgo
-napila sem se ga že na parih prireditvah, ki so v šol (dopoldne) in pol plesala sam, da je muzka bila
-razlagala v gostilni kako bi enga prfoksa khm (pof****), pa pol se je znajdu v bližin
prigode:
-bila z enim tipom iz šole (žur) in pol k sva se na šol vidla sem se ga izogibala po dolgem in čez
-pecala tipa k je že mel punco (3.5 let)
-nadaljevanje prejšnega je, da sva se potem povsod mečkala, sam pazit sva mogla, da bivša ne vidi (sej vete broken heart)..mečkanje na wc-ju, med omarcami, za šolo, pred šolo, pred vrcem..
-cela šola me je začuden in grdo gledala (bejba, kateri sm tipa speljala je bila v 4 letniku jaz pa v 2)
-grdo gledanje bivših punc..hehe, več jih je blo.. I'm THE bitch
-napila sem se ga že na parih prireditvah, ki so v šol (dopoldne) in pol plesala sam, da je muzka bila
-razlagala v gostilni kako bi enga prfoksa khm (pof****), pa pol se je znajdu v bližin
prigode:
-bila z enim tipom iz šole (žur) in pol k sva se na šol vidla sem se ga izogibala po dolgem in čez
-nadaljevanje prejšnega je, da sva se potem povsod mečkala, sam pazit sva mogla, da bivša ne vidi (sej vete broken heart)..mečkanje na wc-ju, med omarcami, za šolo, pred šolo, pred vrcem..
-cela šola me je začuden in grdo gledala (bejba, kateri sm tipa speljala je bila v 4 letniku jaz pa v 2)

- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
Black Kitty napisal/-a:nezgode:
prigode:
ti porednica mala!!

no sej js sm pa še manjša!!
grem v sredno šolo!

Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
lolitaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 6. 2007
srednja šola je bilo zame eno najlepših obdobij.
spoznala sem 2 res zlate bejbe, k smo vedno take zganjale da so profesorjem kr lase šle pokonci
, pa špricanje in kavice, prehranjevanje kr v razredu in skrivanje da te prof. ne vidi, med urami informarike in praktičnega pa obvezen internet in gledanje dobrih tipčkov
,vse fore k so ble sam nam smešne in itak na koncu izlet v München. res je blo zakon.bi se kr vrnila nazaj če bi lahko...
spoznala sem 2 res zlate bejbe, k smo vedno take zganjale da so profesorjem kr lase šle pokonci

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov