Jst se spomnm tok stvari, samo so pa že tok glupe, da adijo...
zlomljena srčica napisal/-a:nezgode in prigose niti ne,.. je pa napaka to, da je naš razred po mojem od večina najbolj raznoliki... mislim povedati, da sploh nismo enoten razred... sedaj smo že 3tji letnik in še vedno vsak zase... 34 nas je v razredu in od tega je po moje največ 10 skupin,... po 2 ali po 4 skupaj, ki vsaka po svoje šinfa in opravlja druge.
mogoče je napaka to, da je v razredu 30 punc in 4 fantihehe,.. kar pestro ampak žalostno...tak pač je
wannabe napisal/-a:¤MiSsY¤ napisal/-a:wannabe napisal/-a:¤MiSsY¤, kera šola pa si????
gimnazija litija
glede na opis, sklepam da mate zlo lepo šolo
čmokica napisal/-a:Tomassini: Kako nastane čokolada pa že veste: Potem pa svizec zavije čokolado v folijo.
Boris: Pa kravo zmasirajo.
Tomassini: Pa pobarvajo jo na vijolično, da dobijo osnovo za dobro čokolado.
miikena napisal/-a:Hehe, Tomassini je pa care.. (škoda k je nehu učit ) Si bla ti na Gimbu al?
Sofia83 napisal/-a:Men je blo pa vedno ful zabavn, k je pršlo na koncu leta do konfliktov Gim. Bežigrad - Gim. Poljane, in so nas pršli z vodnimi pištolcami zalivat, pa mal smo se podjebaval pa tko ... Najbolj mi je blo pa simpatično, k so nas eno jutro pričakale pografitane vse stene okol vhoda v šolo, na tleh je blo pa s sprejem napisan: "Poljančani niso pršli na inštrukcije"
Sofia83 napisal/-a:Ker letnik pa si? Jst sm 2001 maturirala (stara koka ). Drgač pa Janezek je carrrrrrrr, sam mal se stara, pa ga panika grab, da mu ne bi šolo razsul