srednja šola: prigode in nezgode
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tjaskaaa - Debatorica
- Na forumu od: 10. 10. 2004
- Kraj: nm
hmm men se je en kruta zgodila..smo igrale odbojko...in profesor stoji zravn igrišča in zažvižga za servis..jst serveram in direkt njemu v spodnji center..revež je padu na tla..pa se zvijou od bolečin pol su mu pomagal ustat...
po eni strani je hecnu sm po drugi pa krutu..kaj če ma dons zarad mene probleme pr spolnosti (možnu je čist)..ajme

- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
men pa je blo najbol neumno,ko sem prvi dan prvega letnika zamudla pol ure
pol pa so me dolocli za blagajnicarko&precednico pa vse je na mene letelo
no sej so si najdli bol resne vladne organe cez dva tedma.Ni lih smesno je pa blo kr kruto,tega nebom pozabla,,pc tisto prides not,vsi v tebe bulijo itd. ahhhz

-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Naughty grl napisal/-a:pr nm vsak dan nekej dogaja... lansk let je biu moj sosolc uprasan pa je sam pograbu torbo pa je sou vn iz klasa. pol so pa kr naenkat zacel pr usakmu predmetu usi to prakticirat...zdej si pa predstavlejte kako profesorca laufa za dijakom po hodniku da mu bo ja postavla 3 uprasanja... looool :lol:
al pa prva ura v prvem letniku biologija...in profesorca vprasa ce se kdo javi. valda vsi cudn gledajo, ona pa poklice sosolca armandota gor. on:"a sm uprasan?", profesorca:"ne, javljen si."... valda je dubu 1 ane. :wink:
jau..kruta...pru dan..;)...ei a si na ledini ti slucajn?heh...
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
miikena napisal/-a:Naughty grl napisal/-a:pr nm vsak dan nekej dogaja... lansk let je biu moj sosolc uprasan pa je sam pograbu torbo pa je sou vn iz klasa. pol so pa kr naenkat zacel pr usakmu predmetu usi to prakticirat...zdej si pa predstavlejte kako profesorca laufa za dijakom po hodniku da mu bo ja postavla 3 uprasanja... looool![]()
al pa prva ura v prvem letniku biologija...in profesorca vprasa ce se kdo javi. valda vsi cudn gledajo, ona pa poklice sosolca armandota gor. on:"a sm uprasan?", profesorca:"ne, javljen si."... valda je dubu 1 ane.
jau..kruta...pru dan.....ei a si na ledini ti slucajn?heh...
am ja na ledini sm ja!!!! resno
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Hehe Majč, saj mene je včasih tudi kakšen profesor po strani gledal, ko sem malo zamudil... Bla pa je enkrat finta, da je vsake pol minute en not stopil (Recimo 4 dijaki) pol se pa stari razburi pa reče, da se ne more nič skoncentrirat (Čisto možno...) ter reče, da naj se drugič zmenimo, da vsi pridemo ob neki določeni uri not pa pika. Heh..
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
_n_j_i_n_s_a_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 10. 2004
- Kraj: Ljubljana-Fužine
hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica 

...ja nemam vise razloga zivjeti bez tvoga imena... 14/8/2005
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica
Kera šola pa je to bla

-
uršy napisal/-a:_n_j_i_n_s_a_ napisal/-a:hm sosolec je prfoksi grozil s pistolo, s kijem za bejzbol, lase si je umival kar med poukom, enkrat smo bili v pritlicju in je prfoksa rekla naj postimajo mize tiste k so odvec pa naj ji vrzejo vn, in so lepo odprli okno in pa pa mizica
Kera šola pa je to bla
trgovska
-
lahko da se je tudi to dalo, ne vem.
-
Ančka - Sramežljivka
- Kraj: lepa gorenjska vasica & Ljubljana
marateja napisal/-a:Ne bi mogla glih opredelit teh trenutkov raznih prigod, nezgod....jih je blo kar velik
Bolj se ne bi mogla strinjat!!!!!!

Prov pogrešam srednjo šolo...

Ti in jaz. Kot črno in belo. Kot A in B. Bila sva eno - nikoli ti brez mene, nikoli jaz brez tebe. Včeraj je bilo drugače, kot je danes in danes je drugače, kot bo jutri... Samo nekatere stvari ostaneje večne, za vedno!
-
nefertit - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 10. 2004
- Kraj: okolica ljubljane
v tretjem letniku smo imela razredničarja ( beri mlad profesor). in babe smo ble že od prej navajene da je popolen izgovor za špricanje ure ginekolog. no pol lohak sam še povem da smo u tem letniku mele maraton u špricanju. profesor pa je na razrednih urah zgledav nekako takole 

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov