Solo petje
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- simona33
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Živjo! Ravno sem pregledovala forum in sem videla, da se zanimaš za solo petje - sicer že nekaj časa nazaj, pa vendar.
Moje ime je Simona in učim hip hop in street jazz v Šoli za nastopanje Bast, www.bast.si, kjer pa imamo tudi šolo solo petja - naši pevci se tu učijo pravilne pevske tehnike.
Poleg tega učimo tudi petja na mikrofon, premagovanje treme pred in med nastopom, interpretacijo in uporabo občutkov v pesmi, gibanje po odru ter komunikacijo s publiko med nastopom.
Če te zanima, si preberi več o tem in o naših programih na naši spletni strani , lahko pa nas pokličeš tudi po telefonu 051 244 522 ali nam pošlješ e-mail na info@bast.si
Lep pozdrav!
Simona
Šola za nastopanje Bast
www.bast.si
Moje ime je Simona in učim hip hop in street jazz v Šoli za nastopanje Bast, www.bast.si, kjer pa imamo tudi šolo solo petja - naši pevci se tu učijo pravilne pevske tehnike.
Poleg tega učimo tudi petja na mikrofon, premagovanje treme pred in med nastopom, interpretacijo in uporabo občutkov v pesmi, gibanje po odru ter komunikacijo s publiko med nastopom.
Če te zanima, si preberi več o tem in o naših programih na naši spletni strani , lahko pa nas pokličeš tudi po telefonu 051 244 522 ali nam pošlješ e-mail na info@bast.si
Lep pozdrav!
Simona
Šola za nastopanje Bast
www.bast.si
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
speed napisal/-a:Aha, vem kje so križe, a mogoče tud v križah uči? al samo v šentvidu?
Ne, ker doma nima klavirja. Sem že jaz vprašal.
- grega 26
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2010
ŽIVJO! VIDIM DA JE TEME GLEDE UČENJA PETJA, JAZ IMAM KAR NEKAJ INFORMACIJ IZ PRVE ROKE....UČIL SEM SE 4 LETA PETI PA NE BOM POVEDAL KJE, NOČEM UŽALITI NIKOGAR, SEDAJ SE ENO LETO UČIM PRI MARJETKI VOVK IN Z NAPREDKOM SEM ZADOVOLJEN, ČE KOGA ZANIMA GA Z VESELJEM NAPOTIM NA SPLETNO STRAN WWW.POP-PETJE.SI....LEP DAN VSEM GREGA
- Z_glasom_in_zavestjo
- Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 8. 2014
Prosim te, če deliš Hvala.
Živjo,
pripravila sem res ugodno ponudbo zate. Šola petja za samo 50€ na mesec
Če se želiš učiti petja, potem je to res prava priložnost.
Vse podrobnosti o tem, kako poteka ura petja pri meni, dobiš na spletni strani na tem linku:
www.martinafurlan.net
Če te zanima karkoli v zvezi s petjem ali se želiš prijaviti na mailing listo, mi lahko pišeš na info@martinafurlan.net
Sedaj pa k ponudbi ...
Ure petja bodo zate potekale eno uro na teden, 9 mesecev (od oktobra do julija).
Ja, po devetih mesecih se bo pri tebi gotovo kaj rodilo Toliko časa pa zato, ker je petje proces in nekaterih organskih stvari se pač ne da izsilit. Potrebujejo samo čas ter ljubečo usmerjeno pozornost, da dozorijo.
Zato ti ponujam možnost, da si daš to možnost:)
Ker vem, da je denar večkrat izgovor ali resen problem, da se na to pot ne spraviš, ti dajem res ugodno ponudbo.
50€ na mesec!
Jaz se obvežem, da te popeljem čez izzive, ki se bodo pojavili na tvoji poti spoznavanja lastnega glasu, ti pa se obvežeš, da redno obiskuješ ure in se trudiš po najboljših močeh.
Dogovorjeno?
Aja še nekaj...
Petje ni samo za ljudi, ki bi radi postali slavne pop zvezde, je lahko tudi pot samospoznavanja.
Petje je lahko "izgovor", da se začneš bolje izražati, da spoznaš svoje meje jih ne prekoračiš več zavoljo pričakovanj bližnjih, službe, družbe...
Ob učenju petja, se naučiš tudi kako se samospodbujati, si zadajati cilje in se veseliti malih korakov, ki so drugim nevidni, zate pa postanejo trajni skriti motivatorji.
Spoznavaš in se učiš sprejemati "sence" svoje osebnosti ter veščine kako jih uporabljati, da ti služijo.
Na kratko: dovoliš si izžarevati svojo dušo in svoje poslanstvo.
Če želiš lahko ponudbo prepošlješ vsem, ki meniš, da bi jih utegnila zanimat.
Se vidiva
Martina Furlan
www.martinafurlan.net
https://myspace.com/martinafurlan
Živjo,
pripravila sem res ugodno ponudbo zate. Šola petja za samo 50€ na mesec
Če se želiš učiti petja, potem je to res prava priložnost.
Vse podrobnosti o tem, kako poteka ura petja pri meni, dobiš na spletni strani na tem linku:
www.martinafurlan.net
Če te zanima karkoli v zvezi s petjem ali se želiš prijaviti na mailing listo, mi lahko pišeš na info@martinafurlan.net
Sedaj pa k ponudbi ...
Ure petja bodo zate potekale eno uro na teden, 9 mesecev (od oktobra do julija).
Ja, po devetih mesecih se bo pri tebi gotovo kaj rodilo Toliko časa pa zato, ker je petje proces in nekaterih organskih stvari se pač ne da izsilit. Potrebujejo samo čas ter ljubečo usmerjeno pozornost, da dozorijo.
Zato ti ponujam možnost, da si daš to možnost:)
Ker vem, da je denar večkrat izgovor ali resen problem, da se na to pot ne spraviš, ti dajem res ugodno ponudbo.
50€ na mesec!
Jaz se obvežem, da te popeljem čez izzive, ki se bodo pojavili na tvoji poti spoznavanja lastnega glasu, ti pa se obvežeš, da redno obiskuješ ure in se trudiš po najboljših močeh.
Dogovorjeno?
Aja še nekaj...
Petje ni samo za ljudi, ki bi radi postali slavne pop zvezde, je lahko tudi pot samospoznavanja.
Petje je lahko "izgovor", da se začneš bolje izražati, da spoznaš svoje meje jih ne prekoračiš več zavoljo pričakovanj bližnjih, službe, družbe...
Ob učenju petja, se naučiš tudi kako se samospodbujati, si zadajati cilje in se veseliti malih korakov, ki so drugim nevidni, zate pa postanejo trajni skriti motivatorji.
Spoznavaš in se učiš sprejemati "sence" svoje osebnosti ter veščine kako jih uporabljati, da ti služijo.
Na kratko: dovoliš si izžarevati svojo dušo in svoje poslanstvo.
Če želiš lahko ponudbo prepošlješ vsem, ki meniš, da bi jih utegnila zanimat.
Se vidiva
Martina Furlan
www.martinafurlan.net
https://myspace.com/martinafurlan
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov