šola, delo
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
jaz sem pa koncala ekonomsko gimnazijo v mb zdaj sem pa ekonomsko poslovni fakulteti 

Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
smotkA - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2004
Kitten napisal/-a:Michael napisal/-a:sam mal nogce narazn das, n'bene sole
hja tko je. ne mormo pomagat. sicr pa pol voditeljev pr ns nima pojma kaj delajo... ce pogleda mal na tuje TV

ne vem no, men od nasih ni noben ne vem kva....
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
-
Gregor - Cosmo administrator
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Ljubljana
libyka napisal/-a:čaw zanima me katero šolo moraš "končati" da pač delaš kot napovedovalec na tv-ju??![]()
Načeloma ni treba imeti kakšne posebne šole za napovedovalca. Prijava na avdicijo in če imaš tisto "nekaj" kar iščejo potem je to to. Seveda, pomaga če imaš izkušnje pri obnašanju pred kamero, publiko itd..
Mogoče je najboljše, da greš na novinarstvo in potem nadaljuješ iz tega. Torej, novinarstvo je prava zadeva, ni pa nujno:)
-
spelca - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2004
- Kraj: Medulin-Lj-Maribor
Gregor napisal/-a:libyka napisal/-a:čaw zanima me katero šolo moraš "končati" da pač delaš kot napovedovalec na tv-ju??![]()
Mogoče je najboljše, da greš na novinarstvo in potem nadaljuješ iz tega. Torej, novinarstvo je prava zadeva, ni pa nujno:)
Ali pa kera druga smer na FDV-ju. Kakšna komunikologija pa tudi politologija pride v poštev.
-
majchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 8. 2004
- Kraj: NM / LJ
libyka napisal/-a:čaw zanima me katero šolo moraš "končati" da pač delaš kot napovedovalec na tv-ju??![]()
Glede na to da si iz NMja, pa če te zanima za Vaš kanal, pol ti ni treba nč nardit. Važno da pokažeš mal veselja, pa si prec not.

Nekoč ni dolgo še tega
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
v deželi res ne vemo kje
živela je čebelica
imela lepo je ime...
- garfild lady
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 8. 2004
TaMala napisal/-a:Jst pa trenutno uzivam prvo leto kot absolventka prevajalstva. Je ful noro k lahko doma delam
Jst bom tud šla mogoč študirat prevajalstvo v Mb-ang!!!A je težko?Ful ne vem al naj grem prevajalsko al pedagoško!!V glavnem ANG!!!Sicer sm končala ekonomsko, zdej sm maturitetni tečaj in mi kr gre!!Upam, da bom nardila maturo čimbolš!!!
-
sweet_angel - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
končana prva gimnazija maribor, trenutno 3. letnik kemija in kemijska tehnologija.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov