Skladi
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- grossi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2004
kolk denarja mors met, da vstopis v Galileo? neki sm brala,da 500e, pa se mi zdi to ful kesa, moja frendica je tja vlozila,pa se spomni vec, kok je blo treba. kaj pa pol za naprej, a to das denar,kdr ga mas, al mors vsak mesc doloceno vsoto?
hvala za odgovore!
hvala za odgovore!
-
Gregorius - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 4. 2005
- Kraj: Somewhere over the rainbow
v sklad lahko daš najmanj v vrednosti ene točke, navzgro je neomejeno..dnar pa lahk vlagaš o ga imaš, ali pa mesečno ..po želji
Življenje je kratko, pridobivanje izkušenj dolgotrajno, ugodna priložnost redka, izkušnja varljiva, odločitev pa težka.
-
Satya - Debatorica
- Na forumu od: 5. 6. 2008
- Kraj: Ljubljana
kapitalska si ge zgleda zadala nalogo, da nas mlade mal pouči o skladih, in sicer z eno nagradno igro - http://www.kakostar.si/ . sem izvedela, kakšen je moj iq - v mejah normale zadnje čase se sicer precej ukvarjam s temi skladi - oziroma se skušam podučiti o tem, ker res ne vem, kaj bo, ko bomo stari!
-
Ava87 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 6. 2008
Kaj sploh to pomeni biti zrel?
Čisto lušno je se počutiti se še malo otročji, samo očitno moramo mal zraven pa tudi še razmišljati...
ta kviz je čisto lušn in ti, da malo za misliti, da je za kašne stvari mogoče fajn tudi kaj prebrati in razmisliti.
Čisto lušno je se počutiti se še malo otročji, samo očitno moramo mal zraven pa tudi še razmišljati...
ta kviz je čisto lušn in ti, da malo za misliti, da je za kašne stvari mogoče fajn tudi kaj prebrati in razmisliti.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov