Seminarske naloge [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
buubbika napisal/-a:Pač nas je ful opozorila na to. Pa tist list, k maš gor svoje podatke pa za konzultacije itd., tud za tam je rekla da mora bit dobesedno napisano. In zadnjič smo se morali še nekje podpisat, pa vidim da sm tist v okelpaju čist pozabla napisat .. Upam, da mi na koncu ne bo rekla, da sploh ne velja seminarska...
kaj č bi jo pa prosila č lohk sam naslovnco zamenjaš, d si po pomoti pozabla? k č je ql prfoksa ti bo dovolila al pa tibo povedala d n bo tega tolk odbijala
-
succubus - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Živjo!
Torej, napisati moram esej, ki mora biti dolg največ 5 strani. ukvarjala se bom z religijskim oz. verskim turizmom, vzela bom romanja, ampak imela naj bi raziskovalno vprašanje (sicer ne vem, kako naj pol vse skup spravim na največ 5 strani). bi mi lahko kdo kaj predlagam s čim se naj ukvarjam? vzeti bi morala en primer romanja (torej kam romajo, nima veze al je to v Sloveniji al tujini), ampak ta primer ki bi ga imela, bi moral bit v navezavi na moje razisk.vprašanje.
Prosim za kakšno pametno rešitev
Torej, napisati moram esej, ki mora biti dolg največ 5 strani. ukvarjala se bom z religijskim oz. verskim turizmom, vzela bom romanja, ampak imela naj bi raziskovalno vprašanje (sicer ne vem, kako naj pol vse skup spravim na največ 5 strani). bi mi lahko kdo kaj predlagam s čim se naj ukvarjam? vzeti bi morala en primer romanja (torej kam romajo, nima veze al je to v Sloveniji al tujini), ampak ta primer ki bi ga imela, bi moral bit v navezavi na moje razisk.vprašanje.
Prosim za kakšno pametno rešitev
-
Punchee - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2008
- Kraj: Love RD
[/b][NOVO[/b]
A je mela kera na maturi seminarsko nalogo iz Psihologije??
Zanimajo me predvsem naslovi za katere sem lahko prepričana, da bo veliko gradiva.
A je mela kera na maturi seminarsko nalogo iz Psihologije??
Zanimajo me predvsem naslovi za katere sem lahko prepričana, da bo veliko gradiva.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
-
Pretty_pistol - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2007
Jst sm si za letos izbrala za seminarsko naslov Sanje in njihov pomen za mladostnike. A je imela katera mogoče kakšno podobno temo
-
natašika - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 1. 2007
jaz sem mela na psihologiji seminasko z naslovom: načini preživljanja prostega časa dijakov na deželi in v mestu.. ful mi je bil naslov všeč, šele potem pa sem ugotovila,da za to temo ne obstaja skoraj nobena literatura.. tak da.. sem pol komaj kaj naredila to seminarsko, temu so ble primerne potem pa tudi točke..
vem, da je ena sošolka mela prav to temo o sanjah in je dobla mislim da 19 točk, tako da se da.. je pa full literature za splave pa nosečnosti pa to, pa dobro se da anketo iz tega sestavit
vem, da je ena sošolka mela prav to temo o sanjah in je dobla mislim da 19 točk, tako da se da.. je pa full literature za splave pa nosečnosti pa to, pa dobro se da anketo iz tega sestavit
-
succubus - Komunikatorka
Živjo!
jaz bi pa prosila, če bi mi lahko katera pomagala. Imam predmet Psihoanaliza in kultura in moram naredit seminarsko nalogo, v glavnem katerikoli primer, ampak ga moram obravnavat s psihoanalitskim pristopom. za primer lahko podam npr. dreamcatcherje (če ne veste kaj je to, lahko na wikiju pogledate )v povezavi z nadjazom. torej primerjala nadjaz in te lovilce sanj.
bi mi lahko katera pomagala, ker meni se niti sanja ne, kako obravnavat nek primer s tega vidika. mislim, saj pol bi že šlo, sam primera ne najdem. Ima katera od vas kakšno zamisel?
Hvala!
jaz bi pa prosila, če bi mi lahko katera pomagala. Imam predmet Psihoanaliza in kultura in moram naredit seminarsko nalogo, v glavnem katerikoli primer, ampak ga moram obravnavat s psihoanalitskim pristopom. za primer lahko podam npr. dreamcatcherje (če ne veste kaj je to, lahko na wikiju pogledate )v povezavi z nadjazom. torej primerjala nadjaz in te lovilce sanj.
bi mi lahko katera pomagala, ker meni se niti sanja ne, kako obravnavat nek primer s tega vidika. mislim, saj pol bi že šlo, sam primera ne najdem. Ima katera od vas kakšno zamisel?
Hvala!
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
Pri kom pa maš to seminarsko? Pri šterkovi, mogoče? Js bi si na tvojem mestu izbrala drugačno temo, če si jo sploh še lahko, ker se mi zdi, da bo tole malo bolj zakomplicirano kot si predstavljaš. Moji sošolci so imeli lani ta predmet in so vsi za primer izbrali človeka (npr. serijskega morlca, lahko tudi kakšno znano osebo) in jo analizirali z vidika psihoanaliza. Pomoje je to lažje in še vedno zanimivo. Če pa nimaš pri šterkovi in moraš nujno imeti ta naslov, potem bi pa najbrž jaz bolj pisala v stilu kako sanje vplivajo na človeka in njegov nadjaz in kakšno funkcijo ima lovilec sanj pri tem. Se pravi "lovi" slabe sanje, kar pozitivno vpliva na človeka. Ne vem o čem drugem bi lahko pisala v tem primeru... Če imaš pa še kakšno fajen idejo za seminarsko pa povej, ker tudi mene letos čaka še tale predmet...
-
succubus - Komunikatorka
ja, pri šterkovi mam
ne, to ni naslov, ki bi ga jaz mela
to je mela kolegica lani in je bila šterkica z njim full zadovoljna
to sem dala samo kot primer, kako bi naj zgledalo to o psihoanalizi
jaz nimam namreč nobene ideje, kaj vzeti za sem. nalogo
ne, to ni naslov, ki bi ga jaz mela
to je mela kolegica lani in je bila šterkica z njim full zadovoljna
to sem dala samo kot primer, kako bi naj zgledalo to o psihoanalizi
jaz nimam namreč nobene ideje, kaj vzeti za sem. nalogo
-
BaByBlu - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 11. 2007
- Kraj: lost
jaz bi pa malo oživela tole temo
a ma katera kakšne stvari, zapiske, nasvete, izkušnje iz študija na filofaksu pri pedagogiki ali andragogiki, sem namreč študentka pedagogike v prvem letniku in bi rada spoznala katero, ki je dala že čez vsaj prvi letnik pa lep pozdravček
a ma katera kakšne stvari, zapiske, nasvete, izkušnje iz študija na filofaksu pri pedagogiki ali andragogiki, sem namreč študentka pedagogike v prvem letniku in bi rada spoznala katero, ki je dala že čez vsaj prvi letnik pa lep pozdravček
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
- pussyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2005
Nudim pomoč pri izdelavi seminarskih nalog (maturitetnih in ostalih), pisanju esejev...
za več info: matejakos21@gmail.com
za več info: matejakos21@gmail.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov