Seminarske naloge [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
če rabiš kake ideje... pred 1, 2 ali 3 leti(nisem ziher, sem en star biten gledala pred časom) je mela ena nalogo, ki je zmagala na tekmovanju z naslovom abortus no če kaj pomaga, sem se glih spomnilaan|a napisal/-a:js mam letos pr sociologiji naslov Splav - da ali ne?...mislem mene to ful zanima...tk zanimiva tema mi je sam pa upam da bom mela dost gradiva pa tega...k sm šla dans u knjižnico pa mi niso glih kei velik najdl
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
razmazena_maca napisal/-a:če rabiš kake ideje... pred 1, 2 ali 3 leti(nisem ziher, sem en star biten gledala pred časom) je mela ena nalogo, ki je zmagala na tekmovanju z naslovom abortus no če kaj pomaga, sem se glih spomnilaan|a napisal/-a:js mam letos pr sociologiji naslov Splav - da ali ne?...mislem mene to ful zanima...tk zanimiva tema mi je sam pa upam da bom mela dost gradiva pa tega...k sm šla dans u knjižnico pa mi niso glih kei velik najdl
na kakšnem tekmovanju pa? Pa je kje ta spletna stran kjer je to tekmovanje objavljeno ter teme oz. seminarske?
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
mladi za napredek maribora... daj v googe pa kako staro letnico polek, bo verjetno biten ven vrglo(tek je meni, ko sem iskala ideje)... več ti ne znam povedat_*Jagoda*_ napisal/-a:razmazena_maca napisal/-a:če rabiš kake ideje... pred 1, 2 ali 3 leti(nisem ziher, sem en star biten gledala pred časom) je mela ena nalogo, ki je zmagala na tekmovanju z naslovom abortus no če kaj pomaga, sem se glih spomnilaan|a napisal/-a:js mam letos pr sociologiji naslov Splav - da ali ne?...mislem mene to ful zanima...tk zanimiva tema mi je sam pa upam da bom mela dost gradiva pa tega...k sm šla dans u knjižnico pa mi niso glih kei velik najdl
na kakšnem tekmovanju pa? Pa je kje ta spletna stran kjer je to tekmovanje objavljeno ter teme oz. seminarske?
-
Damyanchyka - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 4. 2007
- Kraj: Poletje
Jst sm mela pr psihi: Razvoj otroške risbe; pr umetnostni zgodovini pa Zgodovina gledališča(tuki sm orng posrala z naslovom, ful sm iskala da sm nakonc spacala za tistih par strani..groza )
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
- Alhambra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
KOREnčK* napisal/-a:a mi lahko kira pomaga kr imam pri sociologiji študije spolov. Pa pojma nimam o čem naj pišem.
Hvala!*
če v cobiss vtipkaš gender se ti samo iz knjižnice od fdv izpiše 1133 zadetkov. tko da ne vem v čem je problem .izberi si eno področje, recimo delo, družina, gospodinjsko delo, mislim, karkoli, k te zanima, kjer ti vidiš pač neko spolno diferenciacijo, in v tej smeri išči literaturo. samo sociologija spolov je preveč splošno. lahko greš raziskovat recimo metroseksualce, lahko greš tut emote k so vsi kot "cmerave babe" . hočem rečt, poglej okoli sebe, sej je vse s spolom povezano.
- nenanena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 3. 2005
- Kraj: Me land
Jaz pa študiram slovenski jezik s književnostjo in imam ravno sedaj seminarsko nalogo o Janezu Svetokriškemu pa bi mi prav pršla kakšna zanimivost, če je katera že kdaj imela to temo...čeprav se mora moja predstavitev opirati bolj kot ne na knjigo IZBRANA DELA Janeza Svetokriškega...pa mogoče če katera študira slovenščino kaj takšnega ima?
LP
LP
- Alhambra
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 5. 2006
KOREnčK*, a si ti malo zmedena . zgleda da se prou ne moreš odločit za temo. v samem naslovu ti piše, o čem pisat v seminarski nalogi . al se odloči bol na splošno (pozno končan študij, kariera, ne/pripravljenost vzet odgovornost...pač neke vrednote te zanimajo), al pa se usmeriš v specifiko ene vrednote. najprej vzemi v roko en tekst o tem in ti bo takoj bolj jasno, neglede na to, za katero temo se boš odločila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov