Seminarske naloge [ZT]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 07. Dec. 2007 20:25

Js imam seminarsko pri pravu in sicer: osebne pravice in svoboščine. :)
Uporabniški avatar
*pikiča*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 5. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *pikiča* » 08. Dec. 2007 2:04

js imam projektno nalogo "Stanovanjski problem mladih."

tema je zanimiva, saj raziskujem področje, ki me zanima.
Uporabniški avatar
bouhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 30. 7. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a bouhica » 10. Dec. 2007 1:58

Js sem mela seminarsko nalogo iz davcnega nadzora. Moram rect, da sem bla kr razocarana nad literaturo o tej temi, ker ni nobene primerne.

Sem se pa kljub temu zelooo potrudla in dobila sem oceno 9 :tanz:
KOREnčK*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a KOREnčK* » 11. Dec. 2007 18:39

a mi lahko kira pomaga kr imam pri sociologiji študije spolov. Pa pojma nimam o čem naj pišem.

Hvala!*
Uporabniški avatar
barby*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a barby* » 11. Dec. 2007 19:54

psihologija-predsodki o sposobnostih žensk
ugotovitev: še kakooo so prisotni v modernem svetu :evil:
Self-respect is the fruit of discipline; the sense of dignity grows with the ability to say no to oneself.
A. J. Heschel
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 12. Dec. 2007 20:29

an|a napisal/-a:js mam letos pr sociologiji naslov Splav - da ali ne?...mislem mene to ful zanima...tk zanimiva tema mi je sam pa upam da bom mela dost gradiva pa tega...k sm šla dans u knjižnico pa mi niso glih kei velik najdl :?
če rabiš kake ideje... pred 1, 2 ali 3 leti(nisem ziher, sem en star biten gledala pred časom) je mela ena nalogo, ki je zmagala na tekmovanju z naslovom abortus :) no če kaj pomaga, sem se glih spomnila
Uporabniški avatar
_*Jagoda*_
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 4. 2007
Kraj: Slovenija :D

Neprebrana objavaNapisal/-a _*Jagoda*_ » 12. Dec. 2007 20:44

razmazena_maca napisal/-a:
an|a napisal/-a:js mam letos pr sociologiji naslov Splav - da ali ne?...mislem mene to ful zanima...tk zanimiva tema mi je sam pa upam da bom mela dost gradiva pa tega...k sm šla dans u knjižnico pa mi niso glih kei velik najdl :?
če rabiš kake ideje... pred 1, 2 ali 3 leti(nisem ziher, sem en star biten gledala pred časom) je mela ena nalogo, ki je zmagala na tekmovanju z naslovom abortus :) no če kaj pomaga, sem se glih spomnila

na kakšnem tekmovanju pa? Pa je kje ta spletna stran kjer je to tekmovanje objavljeno ter teme oz. seminarske?
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 12. Dec. 2007 20:51

_*Jagoda*_ napisal/-a:
razmazena_maca napisal/-a:

na kakšnem tekmovanju pa? Pa je kje ta spletna stran kjer je to tekmovanje objavljeno ter teme oz. seminarske?
mladi za napredek maribora... daj v googe pa kako staro letnico polek, bo verjetno biten ven vrglo(tek je meni, ko sem iskala ideje)... več ti ne znam povedat
Agappi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Agappi » 14. Dec. 2007 21:32

mene pa zanima, če ma kdo tuki ksno seminarsko o Bazi podatkov... malo čudna tema, ampak useeno... ma kdo? oz. lahko tudi če ma kdo zapiske od tega... vse pride prav :) :D
Uporabniški avatar
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 4. 2007
Kraj: Poletje

Neprebrana objavaNapisal/-a Damyanchyka » 14. Dec. 2007 22:12

Jst sm mela pr psihi: Razvoj otroške risbe; pr umetnostni zgodovini pa Zgodovina gledališča(tuki sm orng posrala z naslovom, ful sm iskala da sm nakonc spacala za tistih par strani..groza ;) )
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
Alhambra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Alhambra » 15. Dec. 2007 9:50

KOREnčK* napisal/-a:a mi lahko kira pomaga kr imam pri sociologiji študije spolov. Pa pojma nimam o čem naj pišem.

Hvala!*

če v cobiss vtipkaš gender se ti samo iz knjižnice od fdv izpiše 1133 zadetkov. tko da ne vem v čem je problem :? .izberi si eno področje, recimo delo, družina, gospodinjsko delo, mislim, karkoli, k te zanima, kjer ti vidiš pač neko spolno diferenciacijo, in v tej smeri išči literaturo. samo sociologija spolov je preveč splošno. lahko greš raziskovat recimo metroseksualce, lahko greš tut emote k so vsi kot "cmerave babe" :flamingdev: . hočem rečt, poglej okoli sebe, sej je vse s spolom povezano.
nenanena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 25. 3. 2005
Kraj: Me land

Neprebrana objavaNapisal/-a nenanena » 15. Dec. 2007 18:14

Jaz pa študiram slovenski jezik s književnostjo in imam ravno sedaj seminarsko nalogo o Janezu Svetokriškemu pa bi mi prav pršla kakšna zanimivost, če je katera že kdaj imela to temo...čeprav se mora moja predstavitev opirati bolj kot ne na knjigo IZBRANA DELA Janeza Svetokriškega...pa mogoče če katera študira slovenščino kaj takšnega ima?

LP
KOREnčK*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 12. 2007
Kraj: :)

Neprebrana objavaNapisal/-a KOREnčK* » 17. Dec. 2007 17:29

s5 jst... in sicer zanima me če bi kira vedela o čem lahko pišeš na naslov NAČELA PO KATERIH SE LJUDJE ODLOČAJO ZA ROJSTVO OTROKA.

hvala!
Alhambra
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Alhambra » 20. Dec. 2007 17:32

KOREnčK*, a si ti malo zmedena :D . zgleda da se prou ne moreš odločit za temo. v samem naslovu ti piše, o čem pisat v seminarski nalogi :). al se odloči bol na splošno (pozno končan študij, kariera, ne/pripravljenost vzet odgovornost...pač neke vrednote te zanimajo), al pa se usmeriš v specifiko ene vrednote. najprej vzemi v roko en tekst o tem in ti bo takoj bolj jasno, neglede na to, za katero temo se boš odločila ;)
Janja84
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Janja84 » 06. Jan. 2008 21:20

Mene pa zanima, če ima mogoče kdo kakšen primer seminarske naloge pri psihologiji, na temo JigSaw II ??? :roll:

Vrni se na Kariera

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov