Seminarske naloge [ZT]
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
gemini - Cosmofrik
- Na forumu od: 8. 9. 2004
- Kraj: notranjska
Hm...glede na to da to študiram ti povem, da če boš to pisala o vseh medijih, lahko pišeš cel mesec pa ne boš vsega napisala.
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
račka napisal/-a:a ni blo ta poročila in seminarske že treba oddat? al je to pr usaki šoli drgač?
ne, to je odvisn od prfoksa. k on more do določnga datuma sporočit rezultate. in naša nm je rekla d lohk mal zvlečmo d se ji n da čz prvomajske popravlat.
^^ buuubika: za ker predmet to sprašuješ? k mislm d ti ne bodo odšteval prov vlik. jst sm mela ene primere seminarskih nlog, pa tud č je kj mankal so mel še vseen 20pik. zdj pa odvisn kolk si ostalo dobr nrdila. aya, a vm niso pokazal kriterija? zto k neki točk dobiš že sam zto d si bil pr pouku k si delov vaje. tko d maš ene 5 točk tud če nč ne oddaš
-
missT* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 1. 2008
^cherry^ napisal/-a:Mi smo tud mogl oddat do 18.4. in ja, to je državno kolkr js vem.. in ne odloča vsaka šola posebej.
Pri missT* majo pa predstavitve najbrž zato, ker je na poklicni šoli (sklepam pač, ker je rekla da ma prakso potem).
Po moje pa je to odvisno od vsake šole posebej, ker imajo na naši šoli gimnazijci tak sistem kot mi. Vsak ima svoj datum odaje in predstavitve seminarske.
Tisto seminarsko, ki smo jo morali odati že v začetku leta, smo imeli pa tudi vsi isti datum.
Tako, da je odvisno od vsake šole posebej! In od profesorja, seveda.
Hočm te .. brez odvečnih besed!!
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
buubbika napisal/-a:sociologija .. ma js mislim da mam kr v redu nalogo, bomo vidl no. Sam tega me je najblj strah, ker je rekla da mora bit naslov čist dobesedno enako prpisan z kataloga. Še črke, čis vse..
Jest sm lani mela seminarsko za sociologijo, pa ni bilo potrebno, da je dobesedno prepisano iz kataloga. Tega res ne razumem. Je pa ja boljše, da si naslov izmisliš sam, ne pa da ga prepišeš. Kaj se bojo še spomnil
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov