p0LhY napisal/-a:jst bi bla pa rada sodnica. sam ne na ksnem zahojenem okrajnem sodiscu ampak wsaj na okroznem, ce bi se dal pa kr na ustavnem .
drgac sem pa opazla da ws ful welik na pravo hod? a to wse v lj? bi se mogle kdaj na kawici dobit .
to sm si jst ud želela bit od 3. razreda OŠ ...pol me je p minil- mojem zato k jih je itaq preveč na pravnem področju. čeprav me p še vedn nekak vleče . glede poklica namreč ful niham- všeč mi je delo z ljudmi (splošni zdravnik al p psihiatrinja) poleg tega si pa ne morm pomagt d bi skočla iz svoje politične kože .... tko d bi biu moj sanjski poklic verjetno mešanica vsega tega:); čeprav newem če je to glih možn...
p0LhY napisal/-a:jst bi bla pa rada sodnica. sam ne na ksnem zahojenem okrajnem sodiscu ampak wsaj na okroznem, ce bi se dal pa kr na ustavnem .
drgac sem pa opazla da ws ful welik na pravo hod? a to wse v lj? bi se mogle kdaj na kawici dobit .
to sm si jst ud želela bit od 3. razreda OŠ ...pol me je p minil- mojem zato k jih je itaq preveč na pravnem področju. čeprav me p še vedn nekak vleče . glede poklica namreč ful niham- všeč mi je delo z ljudmi (splošni zdravnik al p psihiatrinja) poleg tega si pa ne morm pomagt d bi skočla iz svoje politične kože .... tko d bi biu moj sanjski poklic verjetno mešanica vsega tega:); čeprav newem če je to glih možn...
ne ni možno...izvršilna (parlament) in pravosodna veja oblasti sta ločeni
zvezdica5 napisal/-a:js bi pa bla.......hmmmmmmmmm novinarka!!!!ja to!JAAAAAAAAAAAA
Jz na en način tut, sam bi bla športna al pa kej na ta način k je Anja Rebek... Ne bi pa hotla bit kaka trač novinarka al pa kej tazga... nej ma folk mir .. Najraj pa to kar sm že prej napisala - potovala po svetu pa delala reportaže.. Travel4money&makeTVshowsGirl...
moj sanjski poklic...hmm....IGRALKA dddddddddd mislim: bogastvo, slava, velik dnara...sm pozabla oment d se kopas u kesu? hihi...se vidmo cez par let k bote mene na oskarjih gledal hehe
hm moj sanjski poklic glede na to da še nism končala srednje šole nimam še nekega sanjskega poklica, ampk bi zlo rada delala v evropski uniji kot prevajalka... k mam ful rada jezike pa to...
baby girl napisal/-a:moj sanjski poklic...hmm....IGRALKA dddddddddd mislim: bogastvo, slava, velik dnara...sm pozabla oment d se kopas u kesu? hihi...se vidmo cez par let k bote mene na oskarjih gledal hehe
Me ti prav privoščimo!!! Samo, da nas na oscarjih pri zahvali omeniš: "Zahvaljujem se vsem puncam iz cosmo foruma, ki so verjele vame od vsega začetka."