Se pa strinjam s tabo. Če imaš tako močno željo, da bi to študirala, potem moraš vsekakor to it študirat! Mogoče boš imela pa ti čisto drugačno izkušnjo. Nisem ti hotela vlivat neke črnogledosti glede samega študija, saj vbistvu če to to res ful zanima, ni pomembno kdo in kako predava, saj si lahko tudi sama narediš študij zanimiv, saj imaš recimo na voljo ogromno zanimive literature, tudi obisk ostalih zgodovinskih institucij itd.
Kar se tiče kombinacije z drugim študijem, je pa takole. Jaz sem študirala na drugi smeri sociologijo in ti lahko stoprocentno zatrdim, da je to odlična kombinacija! Sicer sem šla študirat zgodovino, sociologijo sem bolj tako "za zraven" vzela, ker sem imela ravno to možnost. Samo ti povem, da me sedaj sociologijo bolj zanima. Pri sociologiji dobiš nek tak način razmišljanja kako gledat in analizirat probleme, ki ti prav pride tudi pri zgodovini. Pri zgodovini pa zgodovinsko ozadje, ki ti izredno koristi pri sociologiji. Vsekakor ti priporočam to kombinacijo! Sicer če te pa katera druga smer še bolj zanima, pa je tudi ok. Jaz sem imela sošolce, ki so imeli najbolj čudne kombinacije, kar si jih lahko zamisliš, pa so vse naredili. Ni problema, če je volja!