sanjski poklic
-
- Cosmopsiho
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
moje prve sanje so ble postat odvetnicaa.. dokler mi en očetou kolega (odvetnik) ni povedu kolko truda je treba uložit, kaj use se navadit in LaLaLa.. in jst sm preveč lena da bi dosegla to.. kljub temu da so usi rekli da bi biu poklic zame, kr mam pravi jezik !:D:D
iz tega sm prešla na to, da bi delala na turistični agenciji, ker si želim čim več potovat in vem da agencije tud to omogočijo, kr te pošlejo na ogled kakih hotelou al česa podobnega..
iz tega sm prešla na to, da bi delala na turistični agenciji, ker si želim čim več potovat in vem da agencije tud to omogočijo, kr te pošlejo na ogled kakih hotelou al česa podobnega..
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
- Cosmopsiho
Turistični vodič za izlete, ki nisi stalno na enem mestu ( npr. da vodiš samo po Lj ). Parkrat sm že vodla ( sicer je blo v sklopu šole ), sam mi je blo super in komi čakam naslednič.
Če mi bo to use skupi ratalo bi najraj delala sama razen, če ne bi bla z nekom, ki to dela kvalitetno in z veseljem.
Če mi bo to use skupi ratalo bi najraj delala sama razen, če ne bi bla z nekom, ki to dela kvalitetno in z veseljem.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Verjem da ni tok fajn kot se sliši
U tem poslu je bl kot to kako je vidič dober pomembno to kako dober je v očeh gostov ji jih vodi! Fajn je tkole mal po Lublan pelat...čist neki druzga je pa bit vodič na turi en teden z zoprnimi američani - al pa če huj - z židi - k ti skoz tečnarjo da klima preveč al pa premal piha, pol se ti dva zgubita sred dubrovnika, enmu spodrsne in si kolk zlomi, ta tretmu kufre zgubijo, pol spet četrti se zastrupi s hrano, peti more prekint s potovanjem in mu je treba zrihtat use potrebno da gre lohk čimprej dam...Hm, kako sanjsko se zdej sliši?? 

^zakon poklic!!! to sem jaz želela postati nekaj časa, pa se mi ni dalo hodit na tečaj arhitekture.
no zdaj pa grem študirat kemijsko tehnologijo, moj sanjski poklic pa nekje za zidove Krke.
in komaj čakam, da bom lahko opremljala svojo hišo. že sedaj noro obsedena brskam za najnovejšimi kosi pohištva in oblikami hiš.

in komaj čakam, da bom lahko opremljala svojo hišo. že sedaj noro obsedena brskam za najnovejšimi kosi pohištva in oblikami hiš.