ampak tule je en velik problem...zid, ki me obkroža, zadevo že razume po tolikem pisanju...nekaterim vam je pa hrana še vedno prioriteta...no saj razumem primarne potrebe...

Jochie napisal/-a:kaj hočem doseči? vam, ki imate 400€ plače in sanjate o 4-mestni številki bi rad dal nasvet, iz katere perspektive pogledati na vse skupaj, da boste lahko začeli graditi na tem, da bo plača večja!![]()
ampak tule je en velik problem...zid, ki me obkroža, zadevo že razume po tolikem pisanju...nekaterim vam je pa hrana še vedno prioriteta...no saj razumem primarne potrebe...
fun napisal/-a:Jaz delam na tem, da bi imela plačo (na začetku) vsaj 800-1000evrov (z univerzitetno izobrazbo), kasneje, z izkušnjami in nadaljnim šolanjem pa tudi kakšen cent ali 2 več..![]()
Glede na to da grejo diplomiranci iz nasega faksa kot sveže žemljice mislm da to ni nemogoče. Čez počitnice si pa že sedaj na začetku šolanja pridno nabiram izkušnje.![]()
Se pa strinjam s Purple; nujno da mi o služba všeč.. Z vztrajnostjo se da marsikaj spremenit in izboljšat.
Tiavanna napisal/-a:Ja bohpomagi kok ste se zdej na to malco obesli! Sej ni point v malci sami. Jochie hoče dopovedat, da če hočeš met nadpovprečno plačo, se moraš za to tut potrudit in se kdaj tut čemu odpovedat (ne nujno malci). Če pa sam sediš 8 ur, gledaš na uro in paziš, da slučajno ne boš oddelal kakšne minutke preveč pa pač ne moreš pričakovat, da te bodo za to nadpovprečno nagrajevali.
: