s kakšno plačo bi bil/a zadovoljen/a?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
kok plače loh pričakuješ v pisarni za reševanje reklamacij? približn? ve kera?
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Tolk, kokr sm prvo plačo dobla, bi blo fajn met vsak mesec, ampak sm jo dobla za mesec pa pol, tk da mam trenutno plačo tam okol 700 EUR, pa še to sm pomoje mal prevče rekla. Bi mela pa okol 1000 €, se mi zdi, da še nism tok zahtevna
- ShopGirl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 6. 2007
- Kraj: Kranj
S februarjem bom mela 850 eur plače, ampak to je z malico in prevozom. To bo moja prva zaposlitev... Prej sm delala prek študenta in sem zaslužila različno - od 300 eur do 900 eur, odvisno od dela.
Men se zdi 850 eur za prvo resno zaposlitev ok plača... Možno da se mi bo s časom še kaj povišala, blo bi super! Najprej si želim priti do 1000 eur in potem dalje...skos si bom želela imeti višjo plačo kot jo bom imela Želim si dostojnega življenja, in če upoštevamo da bo treba vzet kredit za stanovanje/hišo, avto...počitnice + kakšni nepredvideni stroški, je treba imet 1000 eur plače, da ti na konc ko položnice plačaš, kej ostane.
Men se zdi 850 eur za prvo resno zaposlitev ok plača... Možno da se mi bo s časom še kaj povišala, blo bi super! Najprej si želim priti do 1000 eur in potem dalje...skos si bom želela imeti višjo plačo kot jo bom imela Želim si dostojnega življenja, in če upoštevamo da bo treba vzet kredit za stanovanje/hišo, avto...počitnice + kakšni nepredvideni stroški, je treba imet 1000 eur plače, da ti na konc ko položnice plačaš, kej ostane.
-
Ashley*** - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 11. 2007
- Kraj: Ljubljana
Glede na to d sm tik pred izpitom in sm ceu dan za knjigami (ja tudi med veselim decembrom!:? ) bi rada mela 5000 evrov plače d se mi tale trud poplača...haha...ne sj ne - realno bi bla ful vesela če bi mela tm 1500, vsaj tok bi blo res fajn
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Jaz bi bla ful vesela, če bi nekega dne mela plače tam okol 1500 €, sam ta dan je še zelo daleč. do takrat bom pač zadovoljna s tolko kolkr dobim
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
punce, prodajat se pojdite pa vam lahko znese, da boste zadovoljne...
mislim...pogovarjate se o plači, kot da bi bilo 1500, 2000€ piece of cake za slovenske delodajalce...
malo vprašajte naokoli, za koliko denarja ljudje delajo ter stopite na realna tla... ali pa postanite kurbe, če dobro zgledate, vam lahko še rata doseči 2000€! :runterdrueck:
mislim...pogovarjate se o plači, kot da bi bilo 1500, 2000€ piece of cake za slovenske delodajalce...
malo vprašajte naokoli, za koliko denarja ljudje delajo ter stopite na realna tla... ali pa postanite kurbe, če dobro zgledate, vam lahko še rata doseči 2000€! :runterdrueck:
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
a dej Jochie sam ne seri!zdele si pa res izjavu eno tako, da bi blo mene sram.Da ni delodajalci težko dat denarja oziroma da ga nima?Ja, mogoče kšn mejhn s.p.jevc že, ampak velike in državne firme pa imajo denar, inče imajo denar da dajo direktorjem ki nč ne delajo po nevemkolk taužnt evrov plače, naj imajo potem denar tud za delavce, sploh za tiste ki garajo noč in dan fizički, dobijo pa nč!
Mislm logično, valda da bi vsak mel mal več denarja da mu nebi blo treba v revščini živet.Ne moreš bit zadovoljen če ne veš če boš čez mesec pršu in da si ne moreš nč prvoščt.Sori ti, ker maš denar, in kot opažam ne razumeš tiste ki ga nimajo.
Za primer ti dam krasnega delodajalca pri katerem dela moj fant.Ima dobro stoječo firmo in do delavcev je kot do zlata.Plačo imajo zelo dobro, nadure zelo zelo dobro plačane, božičnca, regres, darila, vse delovne obleke jim plača in vse kar spada zraven, če delajo naduure jim prinese kosila/naroči halo hrano, pa še bi lahko naštevala.On pokaže spoštovanje ko velik delajo in so zato tud dobro in konkretno plačani.in tud prej, ko mu firma še ni tok stala je dal za delavce veliko.to ej delodajalec, ne pa tisti drekasti dreki ki seb nakazujejo miljonske plače, delavcem ki garao ko budale daje pa minimalca!Očitno še nisi bil na tem, da tko pametuješ o teh stvareh!
Mislm logično, valda da bi vsak mel mal več denarja da mu nebi blo treba v revščini živet.Ne moreš bit zadovoljen če ne veš če boš čez mesec pršu in da si ne moreš nč prvoščt.Sori ti, ker maš denar, in kot opažam ne razumeš tiste ki ga nimajo.
Za primer ti dam krasnega delodajalca pri katerem dela moj fant.Ima dobro stoječo firmo in do delavcev je kot do zlata.Plačo imajo zelo dobro, nadure zelo zelo dobro plačane, božičnca, regres, darila, vse delovne obleke jim plača in vse kar spada zraven, če delajo naduure jim prinese kosila/naroči halo hrano, pa še bi lahko naštevala.On pokaže spoštovanje ko velik delajo in so zato tud dobro in konkretno plačani.in tud prej, ko mu firma še ni tok stala je dal za delavce veliko.to ej delodajalec, ne pa tisti drekasti dreki ki seb nakazujejo miljonske plače, delavcem ki garao ko budale daje pa minimalca!Očitno še nisi bil na tem, da tko pametuješ o teh stvareh!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Bla bi zadovolna z enimi petimi tisočaki eurou. Itak. Da bi resnično lahko živela tko kt bi si najbol želela. Seveda bom sfurala tut z dost mjn, kr vem, da tacga dnarja najbrš ne bo ... ali pač.
Mislm, da gre u tej temi bl za to, o kašnem dnarju sanjamo, ne pa kolk ga bomo dejansko mele. Sanjat je pa čist dovoljen, ne?
Mislm, da gre u tej temi bl za to, o kašnem dnarju sanjamo, ne pa kolk ga bomo dejansko mele. Sanjat je pa čist dovoljen, ne?
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
se opravičujem vsem...naslov teme je napisan v pogojniku...sanjati pa je dovoljeno...
purple, s tabo pa več ne debatiram...škoda časa dopovedati ti določene zadeve, ki jih ne razumeš...
veš, direktorja postavljajo lastniki podjetja...ki verjetno glih ne pljuvajo v lastno skledo...
ampak debatirati s teboj je isto kot biti v čakalnici pri zdravniku, kjer se polpismeni ljudje pogovarjajo med sabo, šinfajo zdravnike, poznajo vse diagnoze, itd....
bruh v glavnem...
ko boš diplomirala na faksu, se bova pa naprej pogovarjala!
do takrat pa....ti ne seri!
purple, s tabo pa več ne debatiram...škoda časa dopovedati ti določene zadeve, ki jih ne razumeš...
veš, direktorja postavljajo lastniki podjetja...ki verjetno glih ne pljuvajo v lastno skledo...
ampak debatirati s teboj je isto kot biti v čakalnici pri zdravniku, kjer se polpismeni ljudje pogovarjajo med sabo, šinfajo zdravnike, poznajo vse diagnoze, itd....
bruh v glavnem...
ko boš diplomirala na faksu, se bova pa naprej pogovarjala!
do takrat pa....ti ne seri!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov