s kakšno plačo bi bil/a zadovoljen/a?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ela85 napisal/-a:kakšno izobrazbo pa imaš/boš imela, da pričakuješ 2000€+?
zaenkrat študiram pravo...sej pravim..potrudit se bo treba pa tako službo najt
lp
- satan28
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2005
- Kraj: mb
ela85 napisal/-a:kakšno izobrazbo pa imaš/boš imela, da pričakuješ 2000€+?
Mislim, da smo že zdavnaj razčistili, da visoka izobrazba ne pomeni nujno tudi visok zaslužeki. Ali obratno!
Sama imam 5 stopnjo in zaslužim krepko več kot 2000€...in ne, nisem diler.
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
večina vas je enih velikih optimistov ali pa kretenov...kakor hočete...
v sloveniji en zdravnik, predstojnik oddelka z vsemi dežurstvi, ki jih ni malo, zasluzi nekje 2000€
upam se trditi, da lahko preko 1500€ zaslužite le, če imate privatno podjetje ali če ste na res odgovornem delovnem mestu v kakšnem boljšem podjetju.
s tem, da tudi obstaja tveganje, da kot privatnik propadete, bankrotirate...
ali pa če ste državni uslužbenec pri koritu.
o nelegalnih poslih pa ne bom razpravljal...
sicer je pa sanjati dovoljeno...
v sloveniji en zdravnik, predstojnik oddelka z vsemi dežurstvi, ki jih ni malo, zasluzi nekje 2000€
upam se trditi, da lahko preko 1500€ zaslužite le, če imate privatno podjetje ali če ste na res odgovornem delovnem mestu v kakšnem boljšem podjetju.
s tem, da tudi obstaja tveganje, da kot privatnik propadete, bankrotirate...
ali pa če ste državni uslužbenec pri koritu.
o nelegalnih poslih pa ne bom razpravljal...
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Hm ja, jaz si ne morem predstavljati, kako bi shajala z manj kot ene 850- 1000 evrov mesečno. Nek idealni dohodek bi mi bil pa okoli 2000 evrov.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
satan28 napisal/-a:ela85 napisal/-a:kakšno izobrazbo pa imaš/boš imela, da pričakuješ 2000€+?
Mislim, da smo že zdavnaj razčistili, da visoka izobrazba ne pomeni nujno tudi visok zaslužeki. Ali obratno!
Sama imam 5 stopnjo in zaslužim krepko več kot 2000€...in ne, nisem diler.
ja, ste "razčistili". vprašala sem jo zato, ker me je zanimalo na podlagi česa pričakuje takšno plačo. in mi je odgovorila.
za tebe pa vem, da imaš firmo, tak da si sama določaš plačo. in to je popolnoma tvoja stvar.
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Jochie napisal/-a:večina vas je enih velikih optimistov ali pa kretenov...kakor hočete...
Hehe se čist strinjam. Js bi tud rada mela 2000€, ampak itak vem, da lahk to sam sanjam. Glede na moj bodoči poklic (prof. ang., če bo vse po sreči seveda ), mislim da lahk pričakujem okol 1000€, na začetku manj, potem mogoče mal več. Me pa res zanima kakšno izobrazbo mate nektere oz. jo boste mele, če pričakujete 2000€.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
rabm kšna nasvet... delam pr privatnikih v slabših del. pogojih (skoz me zebe, oblečena pa ne morem bit k pol ne morm delat, prehlajena...), lažja fizična dela (občasno tud kej težjega)... delam od feb., vsak dan 8h, in zdj bi rada mela višjo urno postavko (zdj 3,34), drugač začnem iskat drug job... kako naj rečm šefici, d me neb skenslala... mam full treme... pliz kšn nasvet
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
-
linkica - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 3. 2006
tako kot si nam povedala... ce ne pa zbol... pa te naj pogresajo. mislim, saj majo ja vsi radi zdrave delavce??? povej, da te zebe...
jaz bi bila zadovoljna s placo 700-1000€ (ce bi jih dobila)... bi pa se v primeru vecje place tudi vec trudila in bila vec na sluzbi. ne bi mi bilo tezko dela nesti domov.
jaz bi bila zadovoljna s placo 700-1000€ (ce bi jih dobila)... bi pa se v primeru vecje place tudi vec trudila in bila vec na sluzbi. ne bi mi bilo tezko dela nesti domov.
-
lakeesha - Kofetarica
sj sm povedala d me zebe... pa je isto... prbije me d naj se bl oblečm... v bistvu ne morm delat pol če se tok oblečem k se komi premikam pol... tud zbolela sm že parkrat... tud zdj trenutno sm doma... so me pogrešal, vejo d me rabjo...
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
-
snow - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Jaz sem prej tud tko delala, pozimi mraz, prepih, poleti skoraj 40C, imela sem bolj odgovorno delo kot redno zaposlene, ko pa sem omenila, da bi me na podlagi tega zaposlili ali vsaj malo bolje plačali, niso o tem hoteli nič slišat (kao naj bi bila vesela, da lahko delam pri njih), že takrat sem omenila, da če pač ne, da si bom poiskala kje drugje. ker kot študentka nimam odpovednega roka, sem jim en dan prej povedala, da me naslednji dan pač ne bo več.
-
lakeesha - Kofetarica
ja sej če bo vse po sreči bom tud jez tako izvedla... "ju3 me ni več tuki..."
prej sm bratrancu omenla d rabm drug job, pa mi bo verjetn zrihtu neki čist hudga... pisarna kukr... zvem u pon.!
držte pesti
prej sm bratrancu omenla d rabm drug job, pa mi bo verjetn zrihtu neki čist hudga... pisarna kukr... zvem u pon.!
držte pesti
- lady gumica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 11. 2007
Tle sta pa sami optimisti, ko pričakujete tak visoke plače.
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
ja nekateri smo res optimisti, sam bomo meli tud poklice lahko take kjer so v realnosti takšne plače optimizem ni nujno slaba stvar...
je pa res da nekdo ki namerava delat npr.kot učitelj realno nemore pričakovat več kot toliko kolikor učitelji zaslužijo...
sam tk ko pa js pravim, ZADOVOLJNA bi bila samo s plačo 2000e ali več, glede na svoj trud in izobrazbo jo verjetno tud lahko pričakujem, nemorm pa bit 100% da mi bo RES uspelo tako službo najt...
sam če pa ne, pa še vedno obstajajo drugačni načini služenja denarja(legalni) in to neglede na službo ki jo imaš pa je na koncu dohodek vseeno tak..vem sem optimist in bom to ostala dokler nebom tega dosegla oz.dokler nebom sama na svoji koži ugotovilda da mi nikoli nebo ratalo..
js mam visoke cilje, in jih nameravam tud dosečt, saj pravim da se ne zaj v 3dni tolk trudim
lp
je pa res da nekdo ki namerava delat npr.kot učitelj realno nemore pričakovat več kot toliko kolikor učitelji zaslužijo...
sam tk ko pa js pravim, ZADOVOLJNA bi bila samo s plačo 2000e ali več, glede na svoj trud in izobrazbo jo verjetno tud lahko pričakujem, nemorm pa bit 100% da mi bo RES uspelo tako službo najt...
sam če pa ne, pa še vedno obstajajo drugačni načini služenja denarja(legalni) in to neglede na službo ki jo imaš pa je na koncu dohodek vseeno tak..vem sem optimist in bom to ostala dokler nebom tega dosegla oz.dokler nebom sama na svoji koži ugotovilda da mi nikoli nebo ratalo..
js mam visoke cilje, in jih nameravam tud dosečt, saj pravim da se ne zaj v 3dni tolk trudim
lp
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov